Липса на сексуално желание в мъжете.

• 33 802
  • 967
  •   1
Отговори
# 780
Ерос,ти пък кво се засягаш?Бъди над нещата,всеки с мнението си.
Я виж колко си начетен,от секс разбираш,от манталитет и нородопсихология също,че и от филми с върколаци поназнайваш!

# 781
  • Варна
Аз ти цитирах част от обява, на надарен "Аполон" от етноса. По принцип съм извратена, но хумора е неизчерпаем. JoyJoy

# 782
Ей, аз като не приех правилата и ще си остана непросветена за еросблога. Може ли в резюме, по-кратко, кат за върколаци.
Аз спирам да контактувам с Вас!Личи с,че и Вие си имате някакъв проблем,щом сте цял ден във форума,а не обръщате внимание на половинката си по това време и то в Неделя.
Мислете си каквото желаете,Вашето мнение не е определящо и не мога да го взема под внимание,понеже не желая да отвръщам на заядливия Ви тон, и некомпетентните изкази.
Приятна вечер!
И когато не познавате някого,човек когато има възпитание се обръща в учтива форма към събеседника си.Само за протокола.

# 783
Аз ти цитирах част от обява, на надарен "Аполон" от етноса. По принцип съм извратена, но хумора е неизчерпаем. JoyJoy
Всеки,независимо от етнос,произход,пол и т.н има право да публикува каквото желае,щом това е позволено.Всички сме хора и дишаме един въздух.Администраторите на сайта,не могат да правят никакви дискриминации,защото има закони в такива случаи.И никой не може да спре реклама на някой,независимо от какъв етнос и произход е,щом той си заплаща за това.И не нарушава правилата.

# 784
Разочарована съм, разбира се. Но и поласкана, еросбг цял ден ме е следил и знае всичко за мен.  Laughing
Кажете, моля,  г-не, къде съм си сложила очилата, пък после пак се сърдете.

# 785
  • Варна
Мисля, че всяка обява трябва да се редактира. Ако афиширането на липсващи качества е с подвеждаща и заблуждаваща информация е вид закононарушение. Споко, няма да сезирам съответните институции или Комисията за защита на потребителите. Joy Но очаквайте рекламации г-н Eros. Апропо, продажбата на плът не е разрешена в България, наясно ли сте?

Последна редакция: нд, 08 сеп 2019, 20:44 от Viviana91

# 786
  • Sofia
КупиДончо, ще се позова на една статия от блога ти и ще те помоля да споделиш дали си пробвал с травестит? Явно смяташ, че повечето мъже тайничко си мечтаят да опитат как е в едно легло с такъв екземпляр. Та, разкажи ни малко повече? Как беше преживяването? Какво те впечатли най-много, при досега с този "забранен плод"?

# 787
КупиДончо, ще се позова на една статия от блога ти и ще те помоля да споделиш дали си пробвал с травестит? Явно смяташ, че повечето мъже тайничко си мечтаят да опитат как е в едно легло с такъв екземпляр. Та, разкажи ни малко повече? Как беше преживяването, какво те впечатли най-много, при досега с този "забранен плод"?
Ако всички бяхте,малко по дружелюбни,и не бяхте подходили войнствено,можеше да дам отговори,на Вашите въпроси.Но разбирам,че тук са се събрали злобнички и заядливи,и затова смятам,че няма пред кого да се обяснявам.Просто не си заслужава,човек да отдели внимание повече на тази тема.

# 788
  • Sofia
Страдаме от хронична липса на нестандартни сексуални преживявания, затова сме хапливи. Но нищо, де, сподели – твоите пиперливи разкази могат да ни вдъхновят към креативност. Party Просто това с травестюгата ме заинтригува, но ако имаш още някое сравнимо по уникалност завоевание, не се свени, осветли ни, не бъди егоист. Mr. Green

Последна редакция: нд, 08 сеп 2019, 22:01 от Blаck Cat

# 789
Ужасяващ е сайта между другото. Като свободен мъж исках да прегледам каталога от дами, но въобще не ми се получава:
Скрит текст:

Иначе блогът има забавни моменти Smile
Скрит текст:

# 790
Ерос,ти самия каза по-нагоре"всяка вечер боб не се яде",а сега толкова си скромен!
Мислих те за разкрепостен,различен от нас задръстените каки,лелки и баби тук.

Компаньонкиии?Ай стига бе!Ерос това законно ли е в България?

# 791
Ужасяващ е сайта между другото. Като свободен мъж исках да прегледам каталога от дами, но въобще не ми се получава:
Скрит текст:

Иначе блогът има забавни моменти Smile
Скрит текст:
Не зная защо така се отваря при Вас.При мен работи и се отваря нормално.Проверете си браузър,или пробвайте с друг браузър.

# 792
Ерос,ти самия каза по-нагоре"всяка вечер боб не се яде",а сега толкова си скромен!
Мислих те за разкрепостен,различен от нас задръстените каки,лелки и баби тук.

Компаньонкиии?Ай стига бе!Ерос това законно ли е в България?

Язък,че имате 552 мнения във форума,щом не знаете истинското значение на думата,а мислите съвсем друго.

# 793
Язък!Естествена блондинка съм,това би трябвало да обясни всичко.
Моля те,обясни ми,ако си пожелая компаньонка и някак си си сдобия с пари в брой,(понеже по сметка ми плащат,ама от съпругът ми ще свия),как се предполага да си прекарам времето с нея?

# 794
  • Варна
bratan, висшите сили те бранят. Grinning Иначе промоции," бате ", с тарифи около 50 лв. Кич.

Общи условия

Активация на акаунт