Липса на сексуално желание в мъжете.

• 33 739
  • 967
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Аз пък не си представям как се започва играта с партньор чиято кожа лепне и целия понамирисва на пот + евентуално остатъци от парфюм. Колкото и лека да е миризмата, при целуване би се усетила. Отделно, че за мен е нормално след прибиране вкъщи да се минава през банята. Да си легне някой некъпан в чаршафите ми е Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 61
Да си легне някой некъпан в чаршафите ми е Stuck Out Tongue Closed Eyes
👍👍👍👍👍👍👍
Или пък с тежък мирис на цигари. Навремето, когато беше още позволено пушенето по заведенията, душът след това си е направо задължителен. В случай, че някоя мърла ми легне без душ, на сутринта пера чаршафите с двойна доза препарат. Обичам да ми е чистичко и да мирише на хубаво ☺️

# 62
  • София
По принцип съм съгласна за къпането и доводите, ама каква омраза към мърлата и каква любов към чаршафите. Joy
Ето причина за липса на сексуално желание у жените, хахаха.

# 63
Или пък сядате у вас/тях на по питие и салата и започвате да се натискате на дивана в хола. И тогава той ти казва "Минаваме през банята и се местим с спалнята". Сори, но бях до тук аз. И не бях от работа, умирисана на пот, а от къщи, след душ. Подобно планиране ми идва малко в повечко. Предпочитам нещата да се случват спонтанно.

# 64
  • София
Или пък сядате у вас/тях на по питие и салата и започвате да се натискате на дивана в хола. И тогава той ти казва "Минаваме през банята и се местим с спалнята". Сори, но бях до тук аз. И не бях от работа, умирисана на пот, а от къщи, след душ. Подобно планиране ми идва малко в повечко. Предпочитам нещата да се случват спонтанно.
Я обясни как се сядана по питие потен, прашен и некъпан? Неадекватно ми е? Потресена съм от (не)хигиенните ви навици. Stuck Out Tongue Closed Eyes Не е планиране, а просто естествения ход на нормалните хигиенни навици е след прибиране, да се мине през банята и после да се сяда на маса, на диван и накрая в чаршафите.

# 65
На мен хигиената си ми е важна и е от значение какъв човек ми ляга в леглото. Ама вие ако искате си спете с потни коминочистачи 😁 То си е въпрос на възпитание и себеуважение.

# 66
А да четем всичко!

# 67
Това с хигиената е вярно, но има хора, които прекаляват.
Никога няма да забравя веднъж, седим си с един и гледаме филм. Започнаха се работите по някое време и в един момент ми изръси: "Хайде, минаваме през банята и се мятаме"
А през банята бяхме минали преди има-няма час. Ем... Секна ми се всичкото.
Същото е, като по средата на акта някой да се изцепи: "абе, знеш ли какво стана днеска на работа? "

Има хора, на които им е рутина, да се къпят преди секс, ако ще би да са минали под душа и преди половин час. Еми...
На който, както му харесва, все пак, ама тая крайност е леко убиваща либидото.
Тъкмо си се "наточил", а някои търчи в банята. 🤔

# 68
  • Варна
Хигиената е важна, а мърлите не са изключение. Китосани с фондьотен, а смърдят ужасно. Ако притежава и екстри - обилно окосмяване, мъжкото желание е мираж.

Последна редакция: сб, 03 авг 2019, 14:17 от Viviana91

# 69
Хигиената е важна, а мърлите не са изключение. Китосани с фондьотен, а смърдят ужасно. Ако притежава и екстри - обилно окосмяване, мъжкото желание е мираж.

Права си тука, но някой беше казал, че сексът не е за гнусливи Smile

# 70
  • София
...някой беше казал, че сексът не е за гнусливи Smile

Аз това от форума го разбирам. До сега живеех с мисълта, че секса си върви ръка за ръка с хигиената /и не само той де, а принципно, че е нормално да се sпазва прилична ежедневна хигиена/, но от този форум разбирам, че секс може да се прави и в свински условия Satisfied и че въобще къпането не е задължителна и рутинна дейност от ежедневието на някои хора SatisfiedStuck Out Tongue Closed EyesSatisfied Това обяснява и защо някои лъхат на пот и фекалии от 8 сутринта Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 71
Еееееееее, ама че сте гадни някои! Satisfied В какво превърнахте темата - нечистоплътност... Joy

# 72
  • София
Остава да се намесят и космите. И край Joy

# 73
  • София
Еееееееее, ама че сте гадни някои! Satisfied В какво превърнахте темата - нечистоплътност... Joy
Ами за някои явно нечистоплътноста си е в реда на нещата, ежедневие и нулева пречка за скексуални подвизи Laughing свят шарен Laughing Космите - също Stuck Out Tongue Closed EyesMask

# 74
  • Варна
Остава да се намесят и космите. И край Joy
Намесени са .... Joy

Общи условия

Активация на акаунт