Липса на сексуално желание в мъжете.

• 33 943
  • 967
  •   1
Отговори
# 270
  • София
- Иначе на мен винаги ми е било забавно понятието "изнасилена от съпруга си".
 - абонамент за секс.
- аз като мъж я виждам като нещо безполезно и ненужно.
Пф..
Ти изобщо женен ли си с тая настройка?

# 271
  • София
Братан, не знам кое те обърка в мнението ми.
Като не харесваш някого, ставаш и си търсиш щастието другаде.
Прилична готвачка с прилично желание все да се намери, щом това се иска.

# 272
на Аврора живота какъв е? За първи път я засичам и не знам дали да се наредя в опашката на завистниците.Rolling Eyes

От това, което е написала- 4 години брак, 2 деца и нужда от свирка в движение+ секс облекло за освежаване на тръпката на мъжа ѝ към нея.
Не виждам кой знае какво за завиждане, а се питам, след още 4 години надолу с главата от полилея ли трябва да висне, че да я огрее? newsm78
Aврора живее на едно от най-хубавите места на Земята, има обичащ я и обожаващ мъж, който я носи на ръце, а свирките си ги правят по равно един на друг. Предполагам, че много жени биха се прежалили за свирките, ако това е цената на такъв живот.

# 273
  • Monaco
Дами, моля не ме превръщайте в тема на разговор. Включих се, не за да ми завижда някой или да коментирам личния си живот, а просто за да дам съвет по актуална тема. Всеки има право да не е съгласен с мен, но виждам че тук отдавна вече не се коментира по темата и всичко се обърна в нападки. В случая няма как някой да ме засегне, защото никой не е наясно с моя личен живот. Важното е да бъдем полезни на хората, които наистина имат проблем. Вместо да критикувате всяка една моя дума и да съставяте свободни съчинения вземете дайте съвет и помогнете на някой.

# 274
Аврора е или някакво позитивно тролче, което разлайва кучетата, или много готина жена.
На мен също ми хареса начина й на мислене, също и това, че местният манталитет звучи далечен в изказа й.

# 275
  • Варна
Разбира се, Aurora, за това са темите.
Италия предразполага за любов.
Защо да е трол? Описва стандартни,
семейни от(с)ношения.
Но за Stranger, може би е вид мечта.

Последна редакция: пт, 16 авг 2019, 22:01 от Viviana91

# 276
на Аврора живота какъв е? За първи път я засичам и не знам дали да се наредя в опашката на завистниците.Rolling Eyes

От това, което е написала- 4 години брак, 2 деца и нужда от свирка в движение+ секс облекло за освежаване на тръпката на мъжа ѝ към нея.
Не виждам кой знае какво за завиждане, а се питам, след още 4 години надолу с главата от полилея ли трябва да висне, че да я огрее? newsm78
Aврора живее на едно от най-хубавите места на Земята, има обичащ я и обожаващ мъж, който я носи на ръце, а свирките си ги правят по равно един на друг. Предполагам, че много жени биха се прежалили за свирките, ако това е цената на такъв живот.

аз не го направих, явно съм сбъркала. Цената на нищо не може да е една свирка(или друг сексуален фикс). Благодаря за разяснението, щом тя си е щастлива, всичко е наред.
Иначе всеки, който смята, че секса "му се полага, щото се прецакал да е в брак", нека е с жена, която смята, че съпругът трябва да е минимум провайдър левъл - ламборгини.

# 277
Да, аз наистина бих се учудил, че много мъже би се оженили, ако са наясно с този факт още в началото, че сексът ще е по заслуга и от дъжд на вятър.

Много по-реалистично би било да сменят половинките като почнат да се израждат дотам отноешнията, вместо да раздават Ламборджинита и да се молят за секс.

# 278
не знам, Братан, аз израстнах в семейство, в което жената не се молеше за парфюм със свирка.Не беше и секс-кукла, в услуга не мистър Сельо. Секса се е правел когато и на двамата им се е искало, както им се е искало. Не е било размяна. Така правя и аз. Кечъра май беше написала, че една жена, към която проявяваш ОТНОШЕНИЕ, сама ще иска да направи всичко за теб.

# 279
не знам, Братан, аз израстнах в семейство, в което жената не се молеше за парфюм със свирка.Не беше и секс-кукла, в услуга не мистър Сельо. Секса се е правел когато и на двамата им се е искало, както им се е искало. Не е било размяна. Така правя и аз. Кечъра май беше написала, че една жена, към която проявяваш ОТНОШЕНИЕ, сама ще иска да направи всичко за теб.

Ех, летяща, каквото напишеш е все така духовно и възвишено, чак да се размечтае човек. Ама и Кетчъра я е хванала музата и се е изказала, нищо какви ги реди по другите теми в един друг, по-низък свят. Smile

Готино е да говорим за ценности и отношения, аз наистина харесвам. Под ОТНОШЕНИЕ вероятно разбираш комплексните нужди на жената да бъдат задоволени- нейната сигурност, емоционалност, чувственост, настроение, самочувствие, комфорт и т.н.
Е, мъжете в брака често имат само една нужда. Пак е размяна и пазарлък, без да го осъзнаваш.
Хич не харесвам да съм циник, ама ученическите любови и любовта в брака са лежат на много различни основи и различна биохимия.

# 280
  • София
Ама и Кетчъра я е хванала музата и се е изказала, нищо какви ги реди по другите теми в един друг, по-низък свят. Smile
Все Кечъра ти е в устата. Бабиното.

Да, такива неща се имат предвид под отношение. Размяна е в смисъла, в който всяка една комуникация и връзка на приятелско, любовно, професионално ниво е размяна. Аз лично му викам взаимност.
За сексуалните си предпочитания няма да говоря, но ще дам аналогия. Аз обичам да готвя, разтоварва ме. Ако някой смята, че всеки ден съм му длъжна, щото сключил брак и това било част от уюта, ще съм пълен пас. Entitlement-ът ми е анти качество. Ако се отнася добре с мен и ме предразполага, с удоволствие ще го правя. "Задължителните" качества са уважение, разбиране и човещина. Другото подлежи на приливи и отливи.
Жените можем и две, и двеста, но сме с фина душевност. Когато получават, се разгръщат. Когато биват лишавани (не от поршета, споко), се затварят и стават кисели, недаващи и чепати. Реактивни същества сме, често огледални. Simple Smile

# 281
Мисля, че говорите за едно и също. Simple Smile  Той казва, че мъжете имат потребности, не че насила (трябва да) карат жената да ги удовлетворява. Просто, че те трябва да се вземат предвид от жените, като встъпват в брак, и ако не им се занимава, да не се наемат да участват в брака. А защо впрочем всички говорим за брак, сякаш напоследък са се втурнали да се женят хората? В моето обкръжение повечето двойки са без подпис, не помня откога не съм ходила на сватба. Пък и защо човек да си дава труда при тези статистики за разводите? Както и да е, Кетчи, мисълта ми е, че откакто никой не краде моми и пр., не може да се говори за принуждение.

# 282
Да, такива неща се имат предвид под отношение. Размяна е в смисъла, в който всяка една комуникация и връзка на приятелско, любовно, професионално ниво е размяна. Аз лично му викам взаимност.
За сексуалните си предпочитания няма да говоря, но ще дам аналогия. Аз обичам да готвя, разтоварва ме. Ако някой смята, че всеки ден съм му длъжна, щото сключил брак и това било част от уюта, ще съм пълен пас. Entitlement-ът ми е анти качество. Ако се отнася добре с мен и ме предразполага, с удоволствие ще го правя. "Задължителните" качества са уважение, разбиране и човещина. Другото подлежи на приливи и отливи.
Жените можем и две, и двеста, но сме с фина душевност. Когато получават, се разгръщат. Когато биват лишавани (не от поршета, споко), се затварят и стават кисели, недаващи и чепати. Реактивни същества сме, често огледални. Simple Smile

Точно и ясно казано, има една поговорка: "Каквото даваш - това получаваш.".

# 283
  • Sofia
Ами то нали мъжет е затова се женят - заради една читава мусака, една усмивка сутрин и абонамент за секс.

Ако някой тъпунгер смята, че женейки се, си гарантира безплатен секс (като пожизнено право или поне – докато все още му става), то този клет чиляк, така или иначе, не заслужава да "помирише" секс до края на живота си, та няма да е голяма загуба.
На всички разумни хора им е ясно, че при желание, най-много секс можеш да правиш, когато си необвързан или в неангажиращи отношения, защото не зависиш от благоразположението на един-единствен партньор, от когото се изисква да задоволява сексуалните ти мераци.

# 284
На всички разумни хора им е ясно, че при желание, най-много секс можеш да правиш, когато си необвързан или в неангажиращи отношения, защото не зависиш от благоразположението на един-единствен партньор, от когото се изисква да задоволява сексуалните ти мераци.
С това не съм съгласна. Аз винаги съм правила повече секс когато съм била обвързана.

Общи условия

Активация на акаунт