Липса на сексуално желание в мъжете.

• 34 034
  • 967
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
Ами, твоят личен опит не противоречи на моето твърдение. Peace

# 286
Блеки, за щастие вероятно има и нормални жени без багаж като твоя и някакви щастливци ги разграбват като топъл хляб.
Започвам да мисля, че е голямо наказание и унижение този редовен секс за обвързаните 😁

# 287
[/spoiler]
не знам, Братан, аз израстнах в семейство, в което жената не се молеше за парфюм със свирка.Не беше и секс-кукла, в услуга не мистър Сельо. Секса се е правел когато и на двамата им се е искало, както им се е искало. Не е било размяна. Така правя и аз. Кечъра май беше написала, че една жена, към която проявяваш ОТНОШЕНИЕ, сама ще иска да направи всичко за теб.
[/spoiler]

Ех, летяща, каквото напишеш е все така духовно и възвишено, чак да се размечтае човек. Ама и Кетчъра я е хванала музата и се е изказала, нищо какви ги реди по другите теми в един друг, по-низък свят. Smile

Готино е да говорим за ценности и отношения, аз наистина харесвам. Под ОТНОШЕНИЕ вероятно разбираш комплексните нужди на жената да бъдат задоволени- нейната сигурност, емоционалност, чувственост, настроение, самочувствие, комфорт и т.н.
Е, мъжете в брака често имат само една нужда. Пак е размяна и пазарлък, без да го осъзнаваш.
Хич не харесвам да съм циник, ама ученическите любови и любовта в брака са лежат на много различни основи и различна биохимия.
винаги съм се опитвала така да влияя на хората - да мечтаят и да разгърнат потенциала си. Не смятам, че мъжа трябва да се моли за секс. Казах, че както смята той, че нещо му се полага, така и жените. И пак с Кетчъра съм съгласна с готвенето. Под отношение точно това разбирам - иначе на мен пък за какво ми е мъжа.И в 21-ви век, ако целта на мъжа е редовен секс, то такъв може да намери навсякъде, не е нужно да се жени.

# 288
  • Sofia
Багаж нося, само като ходя на почивка. Laughing Даже почвам да го стягам скоро.

Между другото, познавам няколко супер сексуални жени, ама все сами седят. Не знам дали е желан избор и дали има общо с по-хищното либидо. Аз лично за себе си не мога да преценя дали то е плюс или минус. Сякаш повече към "минус" клоня.

# 289
Разбира се, Aurora, за това са темите.
Италия предразполага за любов.
Защо да е трол? Описва стандартни,
семейни от(с)ношения.
Но за Stranger е вид мечта.

Явно не ме познаваш, за да напишеш болднатото.

# 290
  • Sofia
Явно не ме познаваш, за да напишеш болднатото.

Ми, то, никой никого не познава тук. Но попадайки на твои мнения през годините, съм стигнала до заключението, че си напълно измислен образ.

# 291
  • София
А защо впрочем всички говорим за брак, сякаш напоследък са се втурнали да се женят хората?
Братан започна с абонаментите за секс и че му било забавно "изнасилване в брак".

# 292
  • Sofia
"Абонаментен" секс – при платените феи. Ама дори и те, доколкото съм чувала, не приемат куцо, кьораво и сакато.

# 293
  • Варна
Аз имам известен отговор за срива на
сексуалното желание при мъжете.
Заливайки го с битовизми, критики,
скандали и изисквания му спада
егото. За десерт - вял, стандартен секс
и желанието е в туш.

# 294
  • София
Ама то егото няма място в секса.
По- скоро е обратното, по- голямо им е егото, щото ги отглеждат като писани яйчица и при най- малката спънка е такъв прорез на крехкото, но голямо его, че започват с цупните. Това, мъж да се цупи като госпожичка е много противно.

# 295
  • Sofia
Еее, много крехки тия мъжлета. Laughing Щом се спичат от критики и изисквания. За битовизмите и дума не отварям – в тази сфера мъжът ми е по-оправен дори от мен, та хич не мога да си представя господинчо, който го е страх да изпере или измие пода и чието сексуално желание се спихва, само при допира до прахосмукачката, ха-ха. Simple Smile Не мога аз с такъв мъж да съжителствам.

# 296
  • София
"Абонаментен" секс – при платените феи. Ама дори и те, доколкото съм чувала, не приемат куцо, кьораво и сакато.

Добре, де, Братан обяснява мъжката настройка и мъжкото разбиране.
Да го отричаш е направо глупаво, както и да сипеш обиди.
Умната жена ще събира "за сведение", за да не влиза в отношения с мъжете съвсем боса и заблудена както за възвишеността им, така и за низините, до които могат да стигнат.

# 297
  • Sofia
absurT, Братан не е упълномощен говорител на цялото мъжко съсловие, че да приемаме думите му като абсолютни истини за предпочитанията и нагласите на мъжете. Още повече пък, както вече се разбра, той не може да се похвали с успешна връзка до момента. Съответно – за мен лично, мнението му съвсем не е релевантно и не бих го взела под внимание.
Ето, моят човек, например, се отличава на 100% от господата, взели участие в темата. Мъжът на Генка пък ще е със съвсем различни приоритети. И изобщо – колкото мъже "хванеш" на раздумка, толкова различни гледни точки ще получиш. В крайна сметка, важно е не какво ти говорят хората, а ти към какво се стремиш. Ти си си центърът, не другите.
Така, както аз не бих могла да обобщавам от името на всички дами. Говоря само и единствено за моите схващания и очаквания.
"Умната жена" ще избира сама как и с кого иска да прави секс, а няма да се оставя мъжът да я тъпче като Коледна пуйка, когато си пожелае, само за да не тръгне да "си го търси извън връзката", както някой се изрази по-назад. Wink

# 298
  • Варна
Black cat, съседските скандали
завършваха с обиди и обръщението
"педерас". JoyНабеденият задоволяваше други. Накрая се разделиха естествено.  
Хората си имат своите странности и  различия. Изводите ни, само от личен
опит не са актуални.

Последна редакция: пт, 16 авг 2019, 14:57 от Viviana91

# 299
  • Sofia
Е, подобни махленски свади и low-grade епитети едва ли има интелигентен човек, който да толерира. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт