Липса на сексуално желание в мъжете.

• 34 029
  • 967
  •   1
Отговори
# 315
  • Sofia
Аз не се и старая да разбирам подобни схващания. Peace Игнорирам ги, защото не представляват част от моя мироглед.

То, оттам произлизат и споровете в тази тема. Двама-трима потребителя ни обясняват как би трябвало да правим нещата, ние им казваме, че ни звучат смешно и нелепо, и те осезаемо почват да се дразнят и да ни заклеймяват като "ненормални". И това от самотни мъже, киснещи в дамско-ориентиран форум. Ами, добре. Laughing

# 316
Оф ама сте и вие, защо го отразявате изобщо? Аз, да си призная, не ги чета постовете му, а когато ги прочета, са ми откровено смешни.
Това е много полезно и препоръчително. Всеки човек е добре знае какъв  е капацитетът му.

Аз не се и старая да разбирам подобни схващания. Peace Игнорирам ги, защото не представляват част от моя мироглед.
😁

# 317
  • Sofia
Ми, к'во се хилиш мазно? Вие се бутате да репликирате. Grinning

# 318
  • София
Заглавието на темата е "Липса на сексуално желание при мъжете".

Началното изречение:
"На какво се дължи липсата на сексуално желание в мъжете, понеже, като гледам, е масово явление."

Защо пишете в темата, като нямате отговор на въпроса, но и надавате вой, и сривате със земята всеки мъж, който се опита да загатне за това, което мъжете мислят, чувстват и т. н.?

# 319
  • Варна
Аз очаквам по - конкретни мъжки
мнения,  по темата .

# 320
Е в темата пишат другите, дето не им стига секса. Айде да се осмели някой, наистина, ще е интересно.

# 321
  • Sofia
Защо пишете в темата, като нямате отговор на въпроса, но и надавате вой, и сривате със земята всеки мъж, който се опита да загатне за това, което мъжете мислят, чувстват и т. н.?
Аз имам конкретен и обоснован отговор – изразила съм го на втора страница, в пост #20.

А че темата зави леко в друга посока – това е благодарение на всички списващи и е съвсем естествен развой на дискусията.

А, чакай, тези тук се съмнявам, че жена може да ги "срине със земята". Малко наглички и самодоволни ми идват.

И пак ти казвам – един конкретен индивид може да изразява само собствените си, субективни помисли и щения, няма как да е официален представител на всички от даден пол, раса, възраст и т.н.

# 322
Темата за оплаквания от ниско либидо плавно премина в оплаквания от прекомерно желание за секс у мъжете. Smiley Резюме - добре са си явно, нищо им няма. 

# 323
  • София
Е, как да пише някой нещо конкретно, като идва една персона да обясни, че никой нищо не разбира.
Това е натрупан гняв от липса на редовен секс.

# 324
  • Sofia
Lorelada, забелязала съм, че често генерираш доста остроумни вметки. Peace Адмирации! Нерядко се смея с твоите постове.

# 325
  • София
Темата за оплаквания от ниско либидо плавно премина в оплаквания от прекомерно желание за секс у мъжете. Smiley Резюме - добре са си явно, нищо им няма. 

Темата е пусната от жена ,след наблюдения и коментари с други потърпевши жени. А, като се сетя тук колко често изревават жени, не ще да е толкова розово положението.

# 326
А може ли да ми кажете един потребител на сайта от мъжки пол, чиито мнения уважавате и комуто симпатизирате? Thinking Просто ми е интересно, след като Братан, който е толкова културен, беше така... разкостен, а вчера и Калоян, дето ми е земляк от Добруджа. Sunglasses

# 327
Аз съм точно по темата.
След 10 годишен брак и две деца, сексуалното желание на мъжа ми се изпари. Ако аз не направя първата крачка, той абсолютно ще забрави какво е това секс.
Здравословни проблеми няма, на 35г. е. Ако аз поема нещата в ръце, се получава, само да го докосна и е вдигнал самолета, там проблем няма, НО ако и аз не го закачам си живеем като брат и сестра. Много пъти съм повдигала темата, питала съм какъв е проблема, оттовора е, че проблем няма и когато съм искала е било достатъчно само да го докосна и той е готов и никога нямало да ми откаже, той просто не се сещал. Това е така, никога не ми е отказвал, но по този начин аз не се чувствам желана и моето желание също изчезва и го правим все по рядко. Аз чакам той да се сети, той пък чака мен и така сме оставали и месец без секс. А сме още млади, не ми се мисли как ще е занапред.

# 328
 Калоян да е бил разкостен...след като съм била свидетел как се нападат яростно потребителки....Не, с перце беше погалена...потенцията му

# 329
  • Варна
Анонимна, а в емоционален план
какви са отношенията ви? Има ли
жестове на внимание, комплименти?

Общи условия

Активация на акаунт