Липса на сексуално желание в мъжете.

• 33 961
  • 967
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia

Тази статия е писана или от мъж под женски псевдоним, или от стара мома.
Леле-мале, попиках се да се смея:

"Когато срещнем своя мъж, в началото на връзката, ние сме привлечени от мъжката му сила и енергия. Гордеем се с него, когато препуска със своя мотор. Вдъхновяваме се от някое улично сбиване или състезания, в които участва и побеждава."

"Харесва ни дори твърдата му позиция: "Няма да ходиш там и точка!"

"Това очакваме от него и в семейния живот. Да поема отговорност, да взима решения, дори и да удари с юмрук по масата."

"Истинският мъж в някакъв смисъл е близък до природата. Той е някак си непобедим, необуздан, див... и малко опасен. Като вулкан, който не бива да притесняваш и предизвикваш."

"Важното в случая е да знаеш как да се държиш с такъв мъж. Да не го дразниш и провокираш и да не наливаш масло в огъня, когато той е ядосан.

Това е като да си химик. Трябва да знаеш кои точно съставки можеш да смесваш и кои – никога. Защото някои комбинации са взривоопасни. Лошото е, че нямаме инструкции за употреба. И разчитаме на експерименти."

"И му помагайте да стане по-силен и по-мъжествен. Няма нищо страшно в това, че той няма да ви помага с миенето на чинии. Просто си купете съдомиялна. Нека той се занимава с мъжки неща. С неща, които го изпълват със сила и енергия."

Не че нещо, но наистина ли има нормални жени, които харесват такива примитиви?! Никога не бих могла да бъда привлечена от подобна категория мъж, камо ли да си го хвана като спътник в живота.

А, и още нещо – много важно уточнение – авантюризмът и жаждата за екстремни приключения не са полово обусловени – аз съм изключително енергична и приключенски настроена натура – обожавам рискованите спортове, карам доста безразсъдно ("като бакшиш", според мъжа ми), нямам усещане за страх и наближаваща опасност (това много хора са ми го казвали). Половинката ми, от друга страна, винаги е бил много тих, премерен и предпазлив, дори страхлив (в класическия смисъл на тази дума). Разбираме се перфектно – на моменти, заради моите глупости, е бил "на нокти", но в последствие ми е благодарял за чувството на прииждащ адреналин, което без мен е нямало как да изпита. Аз пък много се радвам, че е плътно до мен, за да ме балансира и на моменти да не ми дава да залитам по тотални екстремности. Та, толкова за "мъжете-лъвове". Laughing Предлагам да говорим за "жените-лъвици" – по-интересни са.

# 466
  • София

Умната жена би трябвало да си го сложи в рамка на стената....

# 467
  • Русе
По темата, някои мъже  се отвращават от мъртвопияни жени. Един тип беше споделил как една буквално се напикала, а той се погнусил и избягал.
Аз пък се възползвам в подобни моменти. Стига да е окъпана Sweat Smile...това че е пияна е най-малкия проблем.
В такива случаи казвам - ох на батко.., и става каквото има да става.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 468
Гладна кокошка просо сънувала, че и твойта.

# 469
По темата, някои мъже  се отвращават от мъртвопияни жени. Един тип беше споделил как една буквално се напикала, а той се погнусил и избягал.
Аз пък се възползвам в подобни моменти. Стига да е окъпана Sweat Smile...това че е пияна е най-малкия проблем.
В такива случаи казвам - ох на батко.., и става каквото има да става.Stuck Out Tongue Winking Eye

Да бе, тя е ако е мъртвопияна какво ще става? Ако е леко подпийнала ОК, ама мъртвопияна...

# 470
  • Варна
Лъвиците създават поколение с лъвове, а не с примати или дресирани котьовци. Мъж без авторитет и типичните мъжки черти няма как да ме привлече. Имала съм случай на улягане и едно мазно сервилничене и угаждане, което ме отврати.А щях да си живея като царица, но с паж, не с цар. Някак си доста гротески се размиха понятията за мъж и жена. Моят личен ад би бил "милото" да ме посрещне с аромат на мусака, изгладено пране, излъскан под и изплезен език за комплимент. С нежен тон да ми приглася "Уи мадам", без да апострофира и изразява лично мнение . После трябва да го шибна в стил садо -мазо или да се спасявам с любовници.Grinning

# 471
  • София
Вив, важното в баланс да има😂.

# 472
  • Sofia
Хубаво е, че и жените сме много различни, че иначе, ще се избием за конкретни мъже. Наистина много ме радва този факт, понеже не съм конкурентна личност. Simple Smile

Винаги съм си падала само по галантни и сдържани мъже. Простаците, първичните индивиди и т.нар. "macho men" даже за хора не ги бро̀я, камо ли да предизвикат сексуалния ми интерес.

# 473
  • Русе
Viviana, aз като написах нещо подобно преди месец в една друга тема, че мъжете трябва да са мъже на място, а не да се държат като путьовци и джендъри и жените им да ги правят на гъз вкъщи, ме емнаха разни милфки, че живея в друго време и днес било нормално жените да командват мъжете си - не го написаха директно, но го намекнаха. Така че ако се хвана за последното ти изречение и аз имам право да й шляпна 2 баници на съответната нахалница, когато се самозабрави...Sweat Smile

# 474
По-голяма простотия ти да си "трезво-трезвен" и да се възползваш от пияна, няма, и обратно.
Имал съм случаи на пиеща повече от мен и от "нормално", но явно предразполагам и жените се отпускат, но това е добре, защото си показват същността.

Та, къде са лъвовете, че не разбрах? Satisfied  Crossing Arms Whistling. Или по-скоро лъвиците Wink.

Вивиана, 91 наборът ти ли е?

Това, че масово търсите наготово и попадате на "сервилитет", сами сте си виновни.

В моите отношения никога не е имало такава сервилност, а взаимност или, или. Тя дава, аз давам, и балансиран кръговрат на напасване. Учудвам се интелигентен човек да попадне задълго в такива отношения.

Котко, я кажи за тертипа ти на каране, че ми стана интересно. Кажи, и че е ръчна, и ще се разберем  Sunglasses Wink.

Edit: Тип мацка, като Aurora и мен ме кефи, и всичките й коментари си бяха адекватни. Който разбрал, разбрал, а че се търси винаги "интрига" и да става мазало и кокошарник, осилник, това е ясно.

Последна редакция: нд, 18 авг 2019, 23:20 от FragranceFanatic

# 475
  • Варна
Има и  една категория мъжкари с интелект и респект . Простотия няма начин да изтърпя и за ограничена комуникация. Аз съм силен характер, въпреки фината си външност и не бих съжителствала с по - слаб, колеблив или мекушав мъж. Т.н.мъжкари, са хора, които държат на думата си и можеш да разчиташ за всичко и по всяко време. Имат и завишени критерии и прикрита чувствителност. Тези от по - старото поколение обожават жените си.
Иначе лъвицата си ръководи прайда, а  лъва се старае тя да е шастлива, без мотивация и инструкции.Wink

Последна редакция: нд, 18 авг 2019, 23:23 от Viviana91

# 476
  • Sofia
Котко, я кажи за тертипа ти на каране, че ми стана интересно.

Абе, не е за разправяне. Simple Smile Да не влизам в ролята на лош role model, все пак. А и не е това същината на темата – дадох го просто като пример, че екстремното шофиране и някои други "пакости" не са патент изцяло на мъжката част от населението, както очевидно се твърди в посочената по-назад статия. Wink

# 477
  • Варна
F.Fanatic, да набор, зодия двоен лъв. Държа да уточня, че в началото отношенията ни не бяха такива. Открих една колеблива личност, която подходи с прекалено угаждане . Изстинах, а бях влюбена в първообраза. Може би съм го идеализирала.
Black cat , намерила си твоя, точен спътник. Хората действително не винаги могат да се категоризират. Мисля, че не би се възпротивила, ако партньора ти реши да си купи мощен мотор. Wink

Последна редакция: нд, 18 авг 2019, 23:35 от Viviana91

# 478
Така е, Вивиана, съгласен съм, но има едно, "обаче" - и жената да обожава мъжа си, нали се сещаш, има разлика. В моя случай, ако съм с по-слаба жена, няма как тя да "ръководи", защото съм свикнал да правя всичко, изключвам готвене, освен да си правя за себе си, разбира се, но всичко друго - организация, финанси, срокове, документи и т.н., трудно друг да го прави вместо мен. Айде на нея ще оставям сладката страна, да избира дестинации Wink. Стараенето за "щастието" отново е взаимно, иначе за какво ми е връзка ?

Edit: А, ако съм с по-силна жена от "общоразбираемото", ще очаквам да си е оправила живота, ако се разбира какво казвам, т.е. на ниво и ще търси човек за баланс, и да се чувства още по-добре отпреди. Отново, ако съм разбран Wink.
Познавам такива жени, 8 от 10 вече около и над 40 годишни с бизнеси и сами. Да, ама са ми големи Wink.

Second Edit: Aхахаха, Viviana, мале, мале, дали па не те "надуших". Августовска ли си ? Личи ти, да знаеш, и на мен са ми го казвали, в добрия смисъл Simple Smile.

Third Edit: Относно "шетането" и след поста на Bratan под мен: Еми, мисля, че се подразбира, че човек трябва да си чисти, пере и т.н., кой да го прави? Аз, ако дори имам възможност за "housekeeper", не обичам някой да ми шета и пипа, така че отпада. Просто всеки ще си има кътове и ще се грижи за тях, елементарно е. Делегират се отговорности, задачи, кое какво и така.
А глезенето е двустранен процес, обожавам да го правя, ама и да получавам Simple Smile.

Последна редакция: нд, 18 авг 2019, 23:58 от FragranceFanatic

# 479
Моят личен ад би бил "милото" да ме посрещне с аромат на мусака, изгладено пране, излъскан под и изплезен език за комплимент.

Аз съм го правил това и то неведнъж Smile
Очевидно ми е трябвала женска хипноза, за да ми се скъса етикетът на лошЕ момче. В един момент дамата с която живях взе да се изморява повече и да става по-заета, затова поех изцяло домашните задължения.
Когато сме говорили за това, зад благодарния поглед често съм усещал скрита злобна надсмешка. Отчитам го като грешка и аз лично не смятам да върша повече от половината домашни задачки за вбъдеще, независимо мънкането. Smiling Imp

Общи условия

Активация на акаунт