Липса на сексуално желание в мъжете.

• 33 932
  • 967
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
F.Fanatic, естествено най - добрия стимул и мотиватор на мъжа е позитивната оценка на жената до него . Не всеки успява в избора на партньор, уви. Мисля, че има по - важни критерии за балансирана връзка , освен материалната равнопоставеност.

Bratan, в статията на Аurora има по - хармонично описание. Не битовите задължения , а липсата на  развитие . Мисли, действия - еднотипни и предвидими.

Последна редакция: пн, 19 авг 2019, 00:07 от Viviana91

# 481
  • Sofia
Държа да уточня, че в началото отношенията ни не бяха такива. Открих една колеблива личност, която подходи с прекалено угаждане . Изстинах, а бях влюбена в първообраза. Може би съм го идеализирала.
Аз пък винаги съм се чувствала силно привлечена от дуалистичната природа на хората, и по-специално – на мъжете, така че противоречието и колебанието неотменно са ми били безумен turn-on. Simple Smile Още от ранна тийн-възраст. Не ми допадат прекалено самоуверените и решителни типажи.
Например, представям си властен привлекателен мъж, на висок корпоративен пост, който, обаче, ще се чувства смутен и болезнено чувствителен в мое присъствие. Ммм... Heart Eyes

Black cat , намерила си твоя, точен спътник. Хората действително не винаги могат да се категоризират. Мисля, че не би се възпротивила, ако партньора ти реши да си купи мощен мотор. Wink
Да, и аз вярвам, че е така. Естествено, времето ще покажа – за съжаление, няма как да сме сигурни, преди да сме прекарали поне 2/3 от живота си с въпросния човек. Simple Smile
Не, изобщо не бих се възпротивила за мотора, но знам, че той никога не би изявил желание да си купи нещо подобно. Просто е мнооого различен типаж. По-скоро аз бих се сдобила с двуколо превозно средство на някакъв етап (ако разполагам с финанси за абсолютно ненужни покупки). Laughing

# 482
Вивиан, имам навик да не пиша пост след пост, а в един да правя едити, по-пригледно е, казвам само Simple Smile.

Ще коментирам сега за "изстиването" ти и "прекаления" опит на пича да ти се хареса, може би. Еми, защо, не смятам, че е лошо. В първия досег до другия искаме, или поне повечето, да сме в най-добра светлина, да не изброявам, всеки различно разбира нещата. Много добре те разбрах иначе какво имаше предвид, и ако това поведение е постоянно, сякаш да, не би се харесвало. Съдя по себе си сега, поставяйки се в такава ситуация. Но сякаш на първа, втора, трета среща, трябва да се покаже ниво, за да знае другия какво да очаква, разбирай всичко - мислене, начин на обличане, визия, начин на живот, акъл и т.н.

Добре си говорим тук, с 4-5 човека става приятен разговор Simple Smile.

Реално, всичко, каквото пишем е по темата, защото всичко може да доведе до "липса на желание" за секс, без значение в какъв етап от отношенията. Нещо просто секва и край.

Последна редакция: пн, 19 авг 2019, 00:21 от FragranceFanatic

# 483
Лъвиците създават поколение с лъвове, а не с примати или дресирани котьовци. Мъж без авторитет и типичните мъжки черти няма как да ме привлече. Имала съм случай на улягане и едно мазно сервилничене и угаждане, което ме отврати.А щях да си живея като царица, но с паж, не с цар. Някак си доста гротески се размиха понятията за мъж и жена. Моят личен ад би бил "милото" да ме посрещне с аромат на мусака, изгладено пране, излъскан под и изплезен език за комплимент. С нежен тон да ми приглася "Уи мадам", без да апострофира и изразява лично мнение . После трябва да го шибна в стил садо -мазо или да се спасявам с любовници.Grinning

То е ясно, че жените с характер няма да създадат семейство с някой, който не може да е пример за децата си, че като съм наясно и с психологията, и с детската психология... Страшно е, ако двамата нямат един и същ поглед за възпитанието на детето.

Какво странно има в това мъж да чисти, не знам? Всеки трябва да е научен на самостоятелност, иначе не харесвам тези, които не са способни да почистят и нещо. Кой и кога да чисти, си зависят от много неща. И си личи кой е загрижен за теб и те цени, а не да те мисли, че ти, жената, трябва да вършиш всичко в дома, да отглеждаш децата, да, ама не, не е точно така.

# 484
Голям зор за сравнения с животински видове. Защо?

# 485
  • Пловдив
Голям зор за сравнения с животински видове. Защо?
Толкоз могат.

# 486
За статията от Аурора. При нас стана обратното - мъжо се опита да ме накара да стана по-екстремна. Накара ме да катеря - добре де, не Хималаите, Витоша. Sad Sweat Обаче мъка, аз не съм много по катеренето. После вика - айде на палатка! Моят отговор - Неее! Fearful После си ходеше сам по палатки и планини. Абсолютно нямам нищо против, само да ме остави в цивилизацията. Relieved

# 487
F.Fanatic, естествено най - добрия стимул и мотиватор на мъжа е позитивната оценка на жената до него . Не всеки успява в избора на партньор, уви. Мисля, че има по - важни критерии за балансирана връзка , освен материалната равнопоставеност.

Съгласен Simple Smile. Не знам защо съм оставил такова впечатление, но няма значение.
Добавям, че именно почти никога няма такава равнопоставеност и двамата да допринасят еднакво, винаги единият "носи" повече, хората се срещат в различни етапи от живота, развитието, желанията си, начина на живот, ако щеш. Има хора нямат нужда от много пари. Познавам такива от над средния ешалон в IT, които им писна и "дауншифтнаха", знаят, че са ценни и винаги по всяко време ще има работа за тях. Аз не, че се учудих, но смятам, че докато си млад, трябва да си подложиш, за да ти е добре после, въпреки че всичко е толкова относително и човек не знае утре какво може да стане.

В заключение, все пак равнопоставеността за всяка двойка се изразява в различни усилия, посредством разпределение на задачите, и това, че единия, да кажем, ще плаща сметки, не значи, че на другия с битовизмите в повечеко, би му било по-леко. Така, че, мхм, баланс.

Хахах, Lorelada, същият съм, не обичам палатки и т.н., иначе да "мръдна" на разходка еднодневна на въздух, да Wink.

Последна редакция: пн, 19 авг 2019, 10:47 от FragranceFanatic

# 488
Аз ви изчетох, ама се измести темата от сексуалното желание на мъжете.

# 489
За статията от Аурора. При нас стана обратното - мъжо се опита да ме накара да стана по-екстремна. Накара ме да катеря - добре де, не Хималаите, Витоша. Sad Sweat Обаче мъка, аз не съм много по катеренето. После вика - айде на палатка! Моят отговор - Неее! Fearful После си ходеше сам по палатки и планини. Абсолютно нямам нищо против, само да ме остави в цивилизацията. Relieved

Щом още не си извадила общовалидни заключения за катерачи и любители на палатки, плюс ходенето сам (за йогите вече имаме), значи всичко е наред.
😂

# 490
Така се започва - отделно хоби, отделна почивка, спалня и ето ти любовница на хоризонта!
Тия катерачките и палаткаджийките са винаги готови, и без баня, и без спалня!

# 491
  • Sofia
Ха-ха, zigizagi не знам дали шеговито или сериозно го е написала това, горното, но потвърждавам, че наистина има нещо вярно. И да допълня, че в повечето случаи са големи пияници палаткаджийките. Laughing

# 492
Така се започва - отделно хоби, отделна почивка, спалня и ето ти любовница на хоризонта!
Тия катерачките и палаткаджийките са винаги готови, и без баня, и без спалня!

И изнасилват невинни мъже, убедена съм.

# 493
  • Варна
6510, естествено самостоятелността, с изградени трудови навици и помощта са присъщи за всеки нормален индивид. Аз визирах липсата на качества - воля, решителност, предприемчивост, усет. Адски неглижирам типаж, който очаква команди, напътствия, инструкции, списък или подтик за елементарни  решения.
Неволно бях слушател на секс. напъни на подобен индивид.(съседи)  Ами освен солиден градус и аудиостимул с Васко Кеца, имаше команди, от рода  - наляво, не там, плесни, захапи, събуди се  и т.н., със съпътстващи критики . Явно се е затруднил в търсене на еротични точки, въпреки навигацията. Joy

Последна редакция: пн, 19 авг 2019, 19:21 от Viviana91

# 494
Ха ха ха Дренкееее !!!

Общи условия

Активация на акаунт