Липса на сексуално желание в мъжете.

• 34 027
  • 967
  •   1
Отговори
# 495
Аз съм от наивните жени, по съм се притеснявала от мечки и вълци, отколкото от палаткаджийки. Blush
Вивиана, „събуди се!” ?! Flushed

# 496
Така е, защото сте женени от скоро. След 10-15 години други опасности възникват Joy

# 497
Не сме толкова скорошни, колкото си мислиш, но не сме и фенове на брака, та първото изречение е изцяло неточно. Joy А да сме по темата, да не би той (брака) да въздейства върху либидото? Разписват се и всичко помръква? Nature Cloud Nature Cloud

# 498
  • София
Вивиана, „събуди се!” ?! Flushed
Ами не всеки иска да ч*ка човек в безсъзнание. Заспал или пиян. Само тукашните господа го смятат за нормално. За мен е извратено.
А за да се стигне до прокуратурата в България, не е било без хич. Просто невинното студентче така представя нещата пред братлетата.

Последна редакция: пн, 19 авг 2019, 19:45 от The Catcher in the Rye

# 499
Така се започва - отделно хоби, отделна почивка, спалня и ето ти любовница на хоризонта!
Тия катерачките и палаткаджийките са винаги готови, и без баня, и без спалня!

Аз имах приятел, с когото ходихме по планините и на палатки по язовирите на риболов. Когато бяха гаджета с жена му и тя идваше, но след като подписаха тя обяви, че не иска повече да ходи на палатка, а иска да ходи на квартира на морето. След някоя и друга година се появи любовницата и не на хоризонта, а в палатката.

# 500
  • Варна
Хобитата са претекст, не причина за похот. За риба или на шах, при взаимен интерес става заварка.

# 501
Вие искате да ме депресирате. Тамън си мислех, че без баня нищо не може да стане... Joy

# 502
Ей сега ще ти спретнат и на тебе една развръзка.

# 503
Хобитата са претекст, не причина за похот. За риба или на шах, при взаимен интерес става заварка.

Разнородните вкусове са причина за разпад на връзката, а любовицата е последствие. Нали не мислиш, че мъжете си хващат любовници само заради секс? Има и такива, които само секса ги вълнува, но има и други.

# 504
  • София
Вие искате да ме депресирате. Тамън си мислех, че без баня нищо не може да стане... Joy
Не става ако е Братан с изпраните чаршафи и 30мин душ преди залюбването.
Но е факт, че на повечето хора други неща са им важни.

# 505
Я да не ѝ предлага брак, па да ѝ види ентусиазма колко е.

# 506
  • Варна
The _Third, би ли се обосновал за функцията на любовницата. Прости, но женски интерес и любопитство.

Офертата на Братан е по - добра. Палатка, звезди и комари - кошмаррррр.

# 507
  • София
Да, не си хващат заради секса. Обикновено ги свързва любовта към Шекспир и древногръцката митология.

# 508
Мусаката къде я забрави.

Ако ми е скучно в секса, къде е причината?

# 509
  • София
В хроничната скука и празнота, която съпътства хора с твоя профил : )

Общи условия

Активация на акаунт