Липса на сексуално желание в мъжете.

• 33 909
  • 967
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Калояне, проспуснал си, че ТОЙ е отказал акта, не тя.

# 601
  • Варна
The_Third, попитай приятеля си кое го е отказало от съществения акт. За да сме в унисон с темата.

# 602
Братане, той си обича да се качи на колата и да избяга от София. Просто не му се ходи сам. Ако не е с нея ще е с някоя друга. И какви пък толкова пари ще пръска покрай нея? Така или иначе ще плати за гориво и хотел и сам да е.

Вивиана, едното е изказването, а другото, което каза, че ако е правил секс с нея тя ще реши, че вече имат връзка, а той не искал връзка с нея единствено компания.

Последна редакция: вт, 20 авг 2019, 20:31 от The_Third

# 603
Като иска компания, наема отделни стаи и не приема свирки.

# 604
на мен пък ми е странно; аз не бих отишла на екскурзия с мъж ако нямам намерения към него; камо ли да спим в една стая... И на мен така са ми предлагали "да се разходим", "ще спим в отделни стаи" и съм казвала точно това - не, мерси. Иначе е подвеждащо и за двете страни. А свирката е....евтино.

# 605
Тhe_Third, напълно разбирам за "паля колата и отлитам". Кой не обича ? И аз си правя през ден разходки, особено август, отпускарско, мъртвило, и не се бутам с масата "на слънчака", разбирай БГ Черноморието.
Съгласен съм също и с това за "разходите". Една жена колкото може да те натовари, толкова може и да не те, всичко е до позициониране.

С другото обаче не съм съгласен - екскурзии или в обща компания планирано в един комплекс, да кажем, или само към такава, с която имаме взаимен интерес нещо  да се получи, съотвено се познаваме, излизали сме и т.н. Не става дума тук само за финикийските знаци, те са ясни. Без тях екскурзии - тцъ.

За милениълките - отново е до таргет, като не искаш "от ония", таргетираш и "облъчваш", търсиш, интересуваш се "от ония" Grinning.
Другото, което е, прекалено са се разглезили, защото имат постоянен интерес и по няколко им се предлагат, готови на всичко.

edit: Никак не съм дърт, Кечър, точно сега ми е моментът Sunglasses, разбира се, не с дечко на 19-20 Wink.

Последна редакция: вт, 20 авг 2019, 21:35 от FragranceFanatic

# 606
  • София
Вие не сте ли малко дъртички за милениалките?

# 607
  • Sofia
Милениалите нали са тези, родени между началото на 80-те и края на 90-те? Демек, и ние се водим такива.

# 608
  • София
90-те жаргонно. Демек около 30. Тези тук са на 50 Laughing

# 609
Милениалите нали са тези, родени между началото на 80-те и края на 90-те? Демек, и ние се водим такива.

Точно така Wink. Просто сме по-ранни и по-късни. И колкото и странно да е, срещал съм много зрели довойчета на 21-22.

# 610
  • Sofia
Кой, бре? Аз си мислих, че са около 30-те мъжете, списващи в темата. newsm78

# 611
90-те жаргонно. Демек около 30. Тези тук са на 50 Laughing
Разсмя ме, Кечър. Тва ми звучи като дядо с внуче.

# 612
Хааххаа, Котко ти на колко мислиш, че съм, бе душа, колко пъти да казвам Wink.
По-интересно е, че и ти си в тази категория, ама не си ми таргет, защото вече си облъчена Wink.

# 613
 Researchers and popular media use the early 1980s as starting birth years and the mid-1990s to early 2000s as ending birth years.

Изглежда е разтегливо понятие. В моя рейндж влизат тези родени след 1990.

# 614
Точно така, в групата на Братан съм, булката да е от 90 нагоре докъм 95-96- та Wink.

Общи условия

Активация на акаунт