Липса на сексуално желание в мъжете.

• 33 889
  • 967
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Поне в тази тема да няма сексиски конфронтации. В реален диалог тона и темите ще са в различна насока. Помогнете на авторката с тезите си и констатацията, че мъжката резервираност не е масово явление.

# 631
  • София
Агенте, така ли игнорираш, пишейки wall of text.
Написала съм спрямо кого, няма нужда да подскачате, докато не подскачате. 35 годишен за младо момиче на 20 наистина е дъртьо. Струва ти се много далечен като живот, разбирания, ангажименти и т.н.
На мен лично ми направи впечатление, че повечето гонят 40, а търсят млади булки. Защо? Да си сложиш подобен интервал НЕ е нормално и говори за консумсторски начин на експлоатация на отношенията.

Помогнах на авторката. Смятам, че мъжете, на които често им се случва да имат такива периоди, им има нещо в главата и са бъгнати. Някои от тях мразят жените, други са латентни гейове, а трети са лабилни и дори дребни проблеми ги събарят.

# 632
Поне в тази тема да няма сексиски конфронтации. В реален диалог тона и темите ще са в различна насока. Помогнете на авторката с тезите си и констатацията, че мъжката резервираност не е масово явление.

Хехе, мъдрата ми лъвица, тя Wink. Балансьорка.
Конфронтации избягвам и мразя.

Еми, Вив, аз също дадох своя дан с няколко коментара, след което почнахме да си чатим за какво ли не, но то винаги става така.

Сега видях, че питаш за очите, хаха - пъстри, лешниково светли със зелени окраски Wink, черна коса, гъста, като грива, добре ли е? Wink Whistling

Кечър, ама никак няма как да се съглася с теб че 35 годишен с 24-27 не е ок, но както и да е. Дори го написах, но няма значение. Спирам по темата, всеки си знае кое, какво и защо Simple Smile.

Последна редакция: вт, 20 авг 2019, 22:57 от FragranceFanatic

# 633
  • Агент под прикритие
Агенте, така ли игнорираш, пишейки wall of text.
Написала съм спрямо кого, няма нужда да подскачате, докато не подскачате. 35 годишен за младо момиче на 20 наистина е дъртьо. Струва ти се много далечен като живот, разбирания, ангажименти и т.н.
Съгласен, на 20 си е направо дете (в главата), но не виждам никакъв проблем мъж на 40 да търси примерно жена от 27-28 нагоре.
На първото изречение не съм много сигурен каква беше целта да се пише, явно беше за благозвучие....
На мен лично ми направи впечатление, че повечето гонят 40, а търсят млади булки. Защо? Да си сложиш подобен интервал НЕ е нормално и говори за консумсторски начин на експлоатация на отношенията.
Ти го разбираш така. Аз примерно не. Други сигурно смятат като теб, а други като мен.

По тази тема и аз приключих.

Последна редакция: ср, 21 авг 2019, 11:40 от Phoenix Wright

# 634
  • Русе
Защото младото си е младо. Жена на 40 и мъж на 40 звучи по различен начин, макар на някои да им се струва странно. От друга страна опираме и до човешка психология - всеки е в една или друга степен егоист (това чувство е вродено) и търси по-лесното и по-достъпното. Постави се на мястото на мъжа в такава ситуация и ако се беше родила мъж как би разсъждавала. Всъщност най-трудното нещо е именно това - да видиш нещата от друг ъгъл.

# 635
  • Sofia
Кечър, ама никак няма как да се съглася с теб че 35 годишен с 24-27 не е ок, но както и да е.

Е, то, и 35-годишна жена с 27-годишен е OK, но какво от това?

# 636
Нищо, Коте, животът си върви Simple Smile. Идеята е, че това, което искаш от живота, не всяка една възраст може да ти го предложи, както и Калоян добави, за жената, слагам фертилност, енергия и т.н. Няма да пиша много и описателно, че може някои да скочат и да се засегнат, а най-малкото, което искам, са провокации Simple Smile.

Имало е теми за разлики в годините. Ако се отвори такава, подробно ще обясня за себе си кое, какво и защо, тук не, че брутален офтопик ще стане, не че сега не е.

Последна редакция: вт, 20 авг 2019, 23:22 от FragranceFanatic

# 637
  • Sofia
Така е. Simple Smile Именно защото мъжете статистически живеят по-малко от жените, не бих се задоволила с партньор, който е 10-15 г. по-голям от мен. То е ясно, че "за горе" ред няма и нищо в живота не е гаранция, ама, все пак, си е фактор. Като прибавиш и всички здравословни състояния, които най-често се отключват от една определена възраст нагоре, изобщо не виждам някакви ползи в това, да избера по-възрастен партньор от мен.
Споменатото от Catcher също не е за пренебрегване – разминаващите се приоритети и нагласи, породени от разликата във възрастта. Peace

P.S.: При жените енергията най-често се повишава с възрастта, при мъжете – нерядко е обратното.

Последна редакция: вт, 20 авг 2019, 23:30 от Blаck Cat

# 638
  • София
Е, ако някоя си избере скапаняк, а е учена да търпи, има и silver lining- да го види в ковчег Joy

Сори за черния хумор, но има много такива семейства за съжаление Sad Тъй че- избирайте умно.

# 639
Хубаво, уважавам и съм съгласен с разсъжденията ти, Котко Simple Smile.

Айде да поставя нещата така - това, което подкрепям, е при сценарий за сравнително близка емоционална интелигентност, с тенденция за сериозна връзка за създаване на деца и семейство, с оглед, че мъжете се развиват по-късно. Аз за себе си станах мъж на 33, усетих всякаква промяна и сега ми е в пъти по-добре от на 20-25 във всякакъв аспект. Познати покрай мен, с които обсъждаме, са почувствали същото, разбира се, през тяхната си призма.

Не говоря за разминаващи се приоритети. Такива хора не се събират, или поне не би трябвало.
Жена около 27 вече почва и се оглежда, и иска да става майка, да кажем, нормално физиология, и гаранция намери ли подхоящ, няма да се двоуми. И в същото време ще търси поулегнал, стабилен, адекватен човек за партньор.
Иначе, за гаджърлъка, няма значение разликата в годините Grinning. Ти какво си мислиш, и аз съм имал каки Wink. Спуквах ги Grinning.

За здравето е така, и не е така. Сегашното поколение още от училище развиват какво ли не, но не искам да изпадам в подробности. Да, здравето е най-важно Simple Smile.

Последна редакция: вт, 20 авг 2019, 23:38 от FragranceFanatic

# 640
  • Варна
Възрастта също има нюанси и изключения. Имах съученички, с визия на угоени домакини. Злоупотреба с вредни навици, игнориране на всякакъв вид спорт. Критериийте и компромисите им , спрямо мъжете са крайни. Но има и учителки, с чар и сексапил, които вдъхновяваха момчетата в първите им мокри сънища. 20 годишна фенка на жаргона и алкохола, взаймствала вредния характер на майце си или баба си няма да впечатли нормален мъж, дори връстниците си. Някои си губят женствеността умишлено или се амортизират рано . Други дори не узряват и улягат, а са остават  инфантилни.

# 641
  • Sofia
Fanatic, да започнем с това, че лично аз изобщо не съм съгласна с теорията, че мъжете узрявали по-късно. Simple Smile Поредната наслагвана заблуда, работеща в полза на мъжката част от населението. Даже бих казала, че към момента познавам много повече инфантилни млади момичета, отколкото момчета.
Та, оттам-нататък, предполагам, разбираш защо на принципно ниво не мога да приема по-голяма част от разсъжденията ти.
Ако един мъж не е сериозен, амбициозен и перспективен на 25, шансовете са, че ще си остане същият загубеняк и през останалата част от живота си. Хората не се променят ей-така, 'щото са превъртели някакво число в личния си календар. Стандартното развитие, което всички преживяваме, не е равнозначно на пълен катарзис, все пак. Това важи и за жените, разбира се.

Иначе, приоритетите нерядко са формирани и от възрастовата група, в която попадаш. Не са съвсем независим показател.

А че всеки има своите индивидуални критерии, по отношение на потенциалните си партньори, това никой не го отрича. Peace

# 642
бре, Братан и Фраганс много малки, бре! За разликата и чичковците - имам много близка двойка(мъжа повече), 21г- тя, 39г -той. На мен ми изглеждат сякаш не им личи разликата и няма джипове-джетове. Та, съгласна съм, че  не всички двойки с голяма разлика са чичко-голддигърка.
ПС-като бях на 21г ме сваляше мачо на 35г. Помня, че като ми каза годините си си помислих - леле, ма тоя е дядо Simple Smile

# 643
  • София
И аз ги мислех за по- големи, от там и изказването. Към 45, примерно Blush

Подписвам се под мнението на Блек. Денят си личи от сутринта. Жалко, че жените понякога късно го разбират. Той ще улегне, той така. Не смятам Simple Smile

# 644
  • Sofia
Подписвам се под мнението на Блек. Денят си личи от сутринта. Жалко, че жените понякога късно го разбират. Той ще улегне, той така. Не смятам Simple Smile

Недей така, де. Не четеш ли, че се хвалят как на 30 и кусур за пръв път се усетили мъже. smile3555

Общи условия

Активация на акаунт