Липса на сексуално желание в мъжете.

• 33 862
  • 967
  •   1
Отговори
# 705
Принципно е прав. Именно визията стимулира нагона. С мусака и анцунг няма да има хъс и желание, а отбиване на номера.

Ами аз поживях малко реалния живот и не съм имала проблеми със секса, независимо от дрехи и тегло. Кой ги разпространява тия идеи и защо, понятие нямам наистина Sweat Smile Принципно бил прав. Практиката показва съвсем друго. Та нека си е прав. I rest my case.

# 706
Принципно е прав. Именно визията стимулира нагона. С мусака и анцунг няма да има хъс и желание, а отбиване на номера.

Ами аз поживях малко реалния живот и не съм имала проблеми със секса, независимо от дрехи и тегло. Кой ги разпространява тия идеи и защо, понятие нямам наистина Sweat Smile Принципно бил прав. Практиката показва съвсем друго. Та нека си е прав. I rest my case.
Не при всеки е така.Вие не сте имала проблеми със секса и затова не се чудите,защо мъже Ви няма желание.Тогава не би трябвало да давате съвети,на тези,които се чудят и имат проблеми в секса,след,като Вие самата,не сте се сблъсквала с подобен случай.

# 707
Покрай мен всички жени или мъже без партньори не остават, като гледам. Без някакви върхове във визията. Та, какво сънувахте?

# 708

Не при всеки е така.Вие не сте имала проблеми със секса и затова не се чудите,защо мъже Ви няма желание.Тогава не би трябвало да давате съвети,на тези,които се чудят и имат проблеми в секса,след,като Вие самата,не сте се сблъсквала с подобен случай.

Проблемът е всъщност, че мъжете търсят само секс.

Тук ще заместя малко Сарания. Първо е любовта към себе си. Никакви подобни рецептички не помагат, ако човек е в позиция да се харесва и да се натиска на отсрещния.

А аз проблеми в секса нямам, не защото съм красавица от гръцката митология, а защото мъжете не мислят като вас.

Тия неща се натрапват от медии и тв, няма ги в реалността.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2019, 20:53 от tainichka

# 709
  • Варна
Ами в реалния живот, при занемарени жени, мъжа си намира любовници. Може да действа и на няколко фронта. Неволно съм била свидетел на споделения, как заблуждават жените си. Основното е да не ги лишат от секс и повече грижи за камуфлаж.

# 710
Покрай мен всички жени или мъже без партньори не остават, като гледам. Без някакви върхове във визията. Та, какво сънувахте?
Липса на сексуално желание при мъжете,може да се породи поради много причини.Визия,начина на обличане,миризмата на кухня,нерви и много други.Много добре всички знаем,че след раждането жената се променя от всички страни-визуално,характер и т.н.Ако не направи опита малко или много да възвърне,предишния си чар,значи мъжът започва да търси друго.

# 711
Абе най си е добре ергенът. Smirk

# 712
Ами в реалния живот, при занемарени жени, мъжа си намира любовници. Може да действа и на няколко фронта. Неволно съм била свидетел на споделения, как заблуждават жените си. Основното е да не ги лишат от секс и повече грижи за камуфлаж.

Който търси любовница, ще си намери. Оправдания много. Жената е лоша - той нямал друг избор.

# 713

Тук ще заместя малко Сарания. Първо е любовта към себе си. Никакви подобни рецептички не помагат, ако човек е в позиция да се харесва и да се натиска на отсрещния.

А аз проблеми в секса нямам, не защото съм красавица от гръцката митология, а защото мъжете не мислят като вас.

Тия неща се натрапват от медии и тв, няма ги в реалността.
Напротив,има ги в реалния живот.Стига човек да има желание,може да постигне всичко.

# 714
  • Варна
Erosbg, не всички жени се променят драстично, физиологически при раждане. Но някои се дистанцират и детето е на пиедестал . При други хормон.проблеми ескалират и влияят върху емоции.  Тези промени могат да се обсъдят с партньора . Понякога промените са драстични в отношенията , липсва тръпка ,  привличане, но брака върви по инерция. Там приоритетите са други.

# 715
  • София
Една комшийка се беше скарала с мъжа си преди месец някъде и от терасата му викаше "И какво ще направиш, мууухльоо, какво бее".
Ми може да е мухльо Joy Joy Не че не е простотия, ама ми стана смешно.

Все пак- имай предвид, че жените много рядко казваме точно тая дума просто ей така. Поне аз не бих си позволила да я кажа на мъж просто от яд, обикновено имам нещо предвид, ако гледам на някого като на мухльо. 

# 716
  • Sofia
Както красивите, така и грозните жени са жертви на изневери. Няма връзка между външния вид на единия партньор и шавливостта на другия. Peace

# 717
За тази вечер,ви оставям мили котенца.Сипвам си чаша вино,и....
Отворен съм на всякакви теми за разговор-френската любов,дълбоко гърло,аналния секс,масажи и още много други.А вече,Вие как ще се опитате да привлечете вниманието на своя партньор,зависи само и единствено от Вас,и докъде могат да стигнат границите,на Вашето въображение.Мажете винаги са търсели,търсят и ще търсят нещо ново в секса.
Всеки ден боб не се яде!

# 718

А при теб какво се случи, че се наложи подобно разнообразяване? И кое точно помогна?
При мен всичко е наред,аз просто обичам да разнообразявам сексуалния си живот,като изпробвам различни техники в секса и ги изучава.Преценявам,кое ме кара да се чувствам страхотно,и кое не.Когато ми омръзне търся нови неща,които биха ми допаднали,на мен и на партньорката ми. Simple Smile
[/quote]

Може да не е станал ясен въпросът.

Какъв проблем имаше в сексуалния живот? - (скука и др.) Точно как се реши? (Изпробвахме това и това...) Общите приказки са за Парламента на РБ.

# 719
Не разбирам защо все са оправдани мъжете, не всички жени са незамарени, просто търсят лесното и новото - чист егоизъм!

Общи условия

Активация на акаунт