Звездни компромати - Август'19

• 274 429
  • 2 920
  •   1
Отговори
# 2 445
  • софия
                                 27 Август
Paul Reubens , 67
Скрит текст:
Peter Stormare , 66
Скрит текст:
Tom Ford , 58
Скрит текст:
Cesar Millan , 50
Скрит текст:
Chandra Wilson , 50
Скрит текст:
Sarah Chalke , 43
Скрит текст:
Aaron Paul ,40
Скрит текст:
Patrick J. Adams , 38
Скрит текст:
Amanda Fuller , 35
Скрит текст:
Kayla Ewell , 34
Скрит текст:
Alexa PenaVega , 31
Скрит текст:
Деян Донков , 45
Скрит текст:

# 2 446
Бай Злати вече е в много тежка форма . Има вид на зле направен тайландски травестит, защото качествените са по-женствени от нея. Отърваха се и Миро, и Благо. Но тя винаги си го е таила в нея това грубото, мъжкаранското. Багата пък изобщо не я отразяваше още като бяха заедно, та сега ли. Тя крещи, става от масите, блъска врати на ресторанти, той само се смееше гърлено и изобщо не тръгна след нея.

# 2 447
Златка беше симпатична преди операциите , но грам финес и женственист няма в нея, страшно груба е. Не знам защо така залитат по фитнеса ,Мария за мен има хубаво тяло-тренирано и стегнато, но нищо прекалено.

# 2 448
Все същата откачалка си е. Чуди се с какво да се прави на интересна.
Снимките й пак са си обработвани.
Тя цялата се е обработила оперативно, майка ѝ да не я познае, сега снимките ѝ били натурални. Колкото Ким К. залага и тя на ествената красота. 😂😂😂

# 2 449
  • До морето
Бе, никой не може да се мери със Светлана Гущерова, чийто единствен грях е, че се е родила прекалено красива, моля ви се!!!!!

# 2 450
  • Пловдив
Ивет Лалова...чаровна ми е  Heart Eyes
Скрит текст:

Това на Джино родата ли е?  Grinning
Скрит текст:

Младоженката... Crazy
Скрит текст:

# 2 451
Не знам и аз каква е тази фитнес мания. И не е само Златка, и Желязкова, сега и Теди Велинова натам върви.
Хубаво е човек да полага грижи за тялото си и да поддържа форма, но това за мен е грозно.

# 2 452
Джино чист мангал, ама щом на тая и харесва да се движи с такива, да е подготвена, че все ще е на тумби. Я като ражда, я нещо друго-ще викат под прозореца Laughing
А за Златка нямам думи, отблъскващо същество. Мъж ли е, жена ли е..

# 2 453
  • София
Тейлър Суифт (била най-добре облечената звезда на МТV наградите, не знам според кой обаче).
Скрит текст:

Джиджи и Бела Хадид
Скрит текст:

Хайди Клум
Скрит текст:
Куин Латифа
Скрит текст:
Адриана Лима
Скрит текст:
Кевин Джонас, Джо Джонас и Ник Джонас
Скрит текст:
Шон Мендес и Камила Кабело
Скрит текст:
Нормани
Скрит текст:
Диджей Калед
Скрит текст:
Дреа де Маттео
Скрит текст:
Биби Рекса
Скрит текст:
Лил Ким
Скрит текст:
Лени Heart Eyes
Скрит текст:
Майли
Скрит текст:

# 2 454
Тя, Билянчето по пътя на онова същество Златка е тръгнала, много зле тука, направо е грозна
https://www.instagram.com/p/B1mJVE_C-rL/?utm_source=ig_web_options_share_sheet

# 2 455
Рекса, акоо нямаше цепка на роклята, за да скрие целулита много щеше да ми хареса.
А предългита крачоли на Лени и стърчащите заострени обувки(все едно е със стилето) не мога да преглътна....

# 2 456
И Славена Вътова вече е залитнала по културизма.https://www.instagram.com/p/B1ZH5JPpKqw/?igshid=qh6bhhac4lf8 За да има такива мускули една жена задължително приема мъжки хормони. Женското тяло не може така да се  "изпили".

# 2 457
Вътова, защо? Бляк!
Тя си имаше хубаво телце...

# 2 458
Аз пък си мислех, че все още са на мода сочните тела, а то модата на травеститите се завръщала.

# 2 459
  • София
Братята Джонас са потресаващи - то стил, то стойка. Как пък никой не им показа как да се облекат като хората.
Ивет Лалова, която е действащ атлет е в пъти по женствена от бай Злати. Ама в ИГ как удобно са изтрити негативните коментари.

Общи условия

Активация на акаунт