Кралски работи и клюки - август 2019г

• 86 503
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Някъде там
Много е хубава ММ, актуална ли е снимката, или от преди? Обувките са страхотни.
Не е актуална.
От фотосесии за блога и е.
Просто сега ми излезе в иг,хареса ми и я споделих.

# 1 261
На мен ми прилича на пола, не на панталон. Летисия имаше подобно кожено тоалетче. За нея се сетих като видях снимката.😅

# 1 262
Една готина мацка ще види всеки, който непредубедено погледне тая снимка, а не някакъв дувар Simple Smile

# 1 263
  • Bristol
Мери хамериканска е снимката,😉 когато са я снимали за блога.

Ани и на мен панталона ми е грозен.
Но самата Меган като излъчване ми харесва на снимката конкретно.
Значи и в Америка дизайнът е подобен 😂 🤪

# 1 264
Визуално и двете дукеси Мегън и Кейт много ми харесват. Всяка по своему. Всяка си има своята елегантност, финес, индивидуалност и темперамент. Всяка си има и позитивни черти и негативни. Перфектни хора няма за това ги приемам такива каквито са.

Мегън за мен е нежен, фин и емоционален човек. Четах някъде, че била казала, че за нея положението в което се намира в кралският двор е по-трудно отколкото си е представяла, особено това следене под лупа и прекалената известност. Това за мен повърждава още повече, че се чувства несигурна и дори объркана в много моменти, и това си личи. Нормално ми е да прави грешки, да се учи, тепърва да се приспособява. Никога не съм я възприемала като лицемерна, ехидна, глупава или търсеща прекалено внимание. Точно обратното е за мен. Стилът ѝ на обличане често не го харесвам и ако съм честна, повече ми харесва как изглежда преди връзката си с Хари. Ще ѝ трябва време да изгради хубав стил в сегашните кралски условия.

Кейт плува в свои води, тя си е англичанка, ходи отдавна с Уилям и е знаела с какво се захваща, съответно е имала и време да се подготвя добре за ролята си. Мисля, че се справя много добре! Намирам я за умен и фин човек, който се старае много и полага истински усилия да бъде добра майка и бъдеща кралица. Предполагам, че е добра майка и добра съпруга. До колкото знам е човек на изкуството,  с което ми е още по-симпатична. Като цяло харесвам визията ѝ, като изключим понякога леко ретро дрехите и традиционните едноцветни костюмчета. Има хубава коса, мило изражение, освен това е и много фотогенична, обектива просто я обича! 

Харесвам Мегън повече така.

Скрит текст:

A Кейт в тези цветове.

Скрит текст:

# 1 265
На последната снимка Катрин изобщо не ми харесва- прегърбена стойка и ужасни обувки за иначе нежната рокля 🤭

# 1 266
  • На морето!
Със сигурност и на Кейт не й беше лесно, въпреки солидната подготовка. Помните ли този гаф Мисля, че от тогава Кейт де затвори и показва само усмихната маска пред хората.

# 1 267
На последната снимка Катрин изобщо не ми харесва- прегърбена стойка и ужасни обувки за иначе нежната рокля 🤭
Платформи - едно време масово се носеха. И аз имам такива и си ги харесвах.

# 1 268
И аз имам платформи и в днешно време. Харесвам си ги и ги нося (вярно, че съм ги слагала веднъж или два пъти), ама си купих и този сезон нови.
Просто не са съчетани добре с роклята в случая на Катрин.
Моите най-много ми харесват с дънки.

# 1 269
О, да, точно с дънки ги носех и моите, удобни са, особено за дъждовно време.

# 1 270
О, да, точно с дънки ги носех и моите, удобни са, особено за дъждовно време.
С твоите дънки и платформи ще видиш двор през крив макарон.😁

# 1 271
Какъв двор кралски ли? Те губят кат не разбират 😂

# 1 272
Е кралски много ясно, нали сме в темата. В тоя зад блока дават по дънки и платформи като проверих последно, освен ако няма някоя баба Бети и там и тя консервативна. 😂

# 1 273
Nature Zap Хареса ми написаното от Morning Star ✩
Цитат
Визуално и двете дукеси Мегън и Кейт много ми харесват. Всяка по своему. Всяка си има своята елегантност, финес, индивидуалност и темперамент. Всяка си има и позитивни черти и негативни. Перфектни хора няма за това ги приемам такива каквито са.
..нещото което им липсва и на двете да са всеобщи любимки,както беше и си остава Даяна
за мен е липсата на харизма*..нямат собствен чар с който да привличат масите ако съпрузите им не са до тях..
да-а..всички ги гледат как изглеждат,с какво са облечени,как се държат на официални срещи и обикновени ангажименти но мъжете им винаги са около тях със съвсем малки и редки изключения..докато Даяна владееше хората сама..и след развода ..и след смъртта..коментирали сме как милиони хора са плакали все едно си е отишъл
много близък човек.

# 1 274
Даяна  е ООАК  - "one of a kind." Никой не може да бъде като нея. Така смятам.

Общи условия

Активация на акаунт