Кралски работи и клюки - август 2019г

• 86 498
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 1 245
Да и на мен малко ми заприлича на камила, но то тези англичанки доста си приличат

# 1 246
На мен пък много ми харесваха прическите на Даяна, и сега ми харесват. Винаги съм намирала, че има прекрасна коса.
Тя, че има прекрасна коса, има! Жалко, че синовете й не са я взели, а уж по майчина линия се предавала косата Simple Smile
Но прическите й са грозни и направо я състаряват с  10-на години поне. Въобще, представите от 80-90те години за красиви дрехи и коси са безумни. Наскоро гледах някакъв филм от онези години - прически тип разгневени лъвици, от които главите им изглеждан на 1/4 от тялото,  рамене с подплънки като на боксьори... Смешно, неестествено, неугледно.

# 1 247
О, модата от 80 те! Силно тупирани коси, висящи, безформени дрехи с крещящи цветове... За подплънките, ти го каза...брр

# 1 248
На мен пък много ми харесваха прическите на Даяна, и сега ми харесват. Винаги съм намирала, че има прекрасна коса.
Тя, че има прекрасна коса, има! Жалко, че синовете й не са я взели, а уж по майчина линия се предавала косата Simple Smile
Но прическите й са грозни и направо я състаряват с  10-на години поне. Въобще, представите от 80-90те години за красиви дрехи и коси са безумни. Наскоро гледах някакъв филм от онези години - прически тип разгневени лъвици, от които главите им изглеждан на 1/4 от тялото,  рамене с подплънки като на боксьори... Смешно, неестествено, неугледно.

По майчина линия се предава и плешивостта в ранна възраст за жалост.

# 1 249
  • На морето!
Много интересна снимка,сякаш не е тя.
Заприлича ми даже на Камила.

Защото е щастлива.
Нека не забравяме, че през дълъг период от време е била в дълбока депресия, а по време на целия си брак е страдала от нервни кризи /някои биографи дори твърдят психически сривове, паранои и хранителни разстройства/ и е била на лекарства.
Камила и Чарлз изглеждат щастливи заедно, говори се че и двамата умеят да се забавляват и да се наслаждават на компанията си. Ако не беше черната сянка на историята с Даяна, сигурно щяха да са една от най-вдъхновяващите кралски двойки.

# 1 250
  • Разпиляна във въображението
Т.е. ако им бяха разрешили да се оженят като млади? Какво би било вдъхновяващото?

На мен и Хари и Уилям ми харесват.

# 1 251
  • На морето!
Т.е. ако им бяха разрешили да се оженят като млади? Какво би било вдъхновяващото?

Щяха да са първата двойка в монархията, в която престолонаследникът се жени за жената, която обича, въпреки че тя не отговаря на изискванията и Кралицата не е доволна. Щяха да са щастлива, наслаждаваща се на обичта си двойка, която е подходящ пример за семейство, какъвто е редно да бъде предвид позицията си. Бъдещият крал щеше да бъде достоен и добър съпруг, а не кръшкач и едва ли те тиранин за крехката си съпруга. 

# 1 252
И нямаше да ги има Уили и Хари, и съответно Мегито.
На кого щяхме да се смеем сега Joy

# 1 253
  • На морето!
И нямаше да ги има Уили и Хари, и съответно Мегито.
На кого щяхме да се смеем сега Joy
Ако слуховете са верни и Камила си пийва, можеше да имаме много по-благодатни на клюки принцове и принцеси, ама на, нямаме. Тюх! LaughingLaughingLaughing

# 1 254
  • Някъде там
Току що ми излезе и много ми харесва на тази снимка Меган.

# 1 255
Не и с тези панталони, ризата ми харесва иначе и очилата също.

# 1 256
Панталоните са грозни,обувките правят краката й още по-клечави.Размъкната бяла риза.Селски дувар.чадър,строяща се сграда.Безидейно.

# 1 257
  • Bristol
Панталоните са грозни,обувките правят краката й още по-клечави.Размъкната бяла риза.Селски дувар.чадър,строяща се сграда.Безидейно.
Хаха, много готина интерпретация 😂 Особено селския дувар и строящата се сграда. И аз нещо подобно си помислих, при първото ми посещение в Англия. Но това всъщност е типично английски екстериор, нито е селски дувар, нито е стояща се къща 🤪

# 1 258
  • Някъде там
Мери хамериканска е снимката,😉 когато са я снимали за блога.

Ани и на мен панталона ми е грозен.
Но самата Меган като излъчване ми харесва на снимката конкретно.

# 1 259
Много е хубава ММ, актуална ли е снимката, или от преди? Обувките са страхотни.

Общи условия

Активация на акаунт