Кралски работи и клюки - август 2019г

• 86 346
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 1 425
Неее, Китито на първата снимка от летището ми прилича на Джефри Стар или негов прототип...

# 1 426
  • Чужбина
Някой наема ли се да изчисли каква е кръвта на принцовете Уйлям и Хари ? И на кралицата? Май е доста трудно. Веднага ще лъсне защо престолонаследниците се женят за англичанки. Другите може и за разведени мулатки.  
Ако помните, момичета, някъде назад бяхме писали за кръвната връзка на Елизабет II чааааааак до Едуард IV-ти и Ричард III-ти.

Диорела, на Елизабет може да й се проследи кръвта чаааак до Уилям Завоевателя. Дори май може и 200 години преди него.

Какво имаш предвид под "каква е кръвта" на принцовете?

Немска или английска ли?

На мене ми са ми най-интересни родословните им линии. Умирам си да се ровя за това.

Казвай, какво точно искаш.

P.S. Всичко е изчислено:

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 21:41 от Eleonora_27

# 1 427
Не изглежда чак толкова зле гаджето за чичо - все пак е на възраст. А и нея не могат да я обвинят, че с него ,,по любов,, тъй като на нея пари никога не са ѝ липсвали, предвид статуса ѝ.
Кити Спенсър и гадже (леле, как му тича думата на този чичак Joy )

Скрит текст:

Същата на летището вчера
Скрит текст:

На Венецианския фестивал
Скрит текст:

# 1 428
  • Чужбина
Уилям и Хари са много бритиш, защото Даяна е почти 100%. Имала малко арменска кръв и малко Gujarati, което не го знам, какво е. Но може някое от момичетата в темата да ми помогне да открием.

Принц Джордж, Шарлът и Луи са 78% бритиш, защото Кейт е 100% бритиш.

# 1 429
  • До сърцето...
Не изглежда чак толкова зле гаджето за чичо - все пак е на възраст. А и нея не могат да я обвинят, че с него ,,по любов,, тъй като на нея пари никога не са ѝ липсвали, предвид статуса ѝ.
Скрит текст:
Кити Спенсър и гадже (леле, как му тича думата на този чичак Joy )

Скрит текст:
Не съм казала, че изглежда зле, а че думата "гадже" не му отива Grinning И то топката е в моята си градина, защото аз я използвах. А тя да си харесва когото ще  Peace - сердцу не прикажешь.
П.С.
papi6, благодаря за снимките, за мен са си!  Mr. Green Да знаете, Карл-чо си е мой, другите на опашка   Crossing Arms

# 1 430
  • Чужбина
Mr. Green Да знаете, Карл-чо си е мой, другите на опашка   Crossing Arms

#Sniper Rage Banghead

Аз сега гледах, какъв красавец е бил бащата на Елизабет II-ра. Изписан направо.

# 1 431
Разкажете моля, за султана на Бруней повече.
Чета, че има 500 ролса и още 5000 хиляди коли.
Любимият му бръснар идва с частен самолет от Лондон, да го бръсне, което струва около 20 хл. паунда.
Притежава и най- големия замък в света.

# 1 432
  • Чужбина
Притежава и най- големия замък в света.
Денси, дай да видим замъка.

# 1 433
  • Истински се вижда само със сърцето.
Уилям и Хари са много бритиш, защото Даяна е почти 100%. Имала малко арменска кръв и малко Gujarati, което не го знам, какво е. Но може някое от момичетата в темата да ми помогне да открием.

Елеонора, Гуджарати са индийци така наричат хората от този щат.https://en.m.wikipedia.org/wiki/Gujarati_language

# 1 434
Брех, какво е туй бръснене за 20 хил паунда Rolling Eyes 500 ролса, 5000 коли... Ами...загубих си думите Laughing

# 1 435
Нареждам още малко стари снимки
Кралица Виктория

След нея на престола сяда най-големия син Алберт - Едуард ІІ - тук преди да стане крал с жена си Александра и три от шестте си деца

Скрит текст:
Следва Джордж V - принц Хари на своето време

Децата на Джордж - двама от тях бъдещи крале - първородният Едуард VІІІ, абдикирал, за да се ожени за Уолис, после Джордж VІ, баща на Елизабет ІІ.

Кралица Виктория позира с двугодишния си правнук, принц Едуард. В резултат на смъртта на чичо си Алберт Виктор през 1892 г. малкото момче до кралица Виктория застава на трето място на трона (след дядо си Едуард VII и баща му Джордж V).

Уолис Симпсън, преди да стане херцогиня на Уиндзор

В деня на кръщенето на кралица Елизабет II през 1926 г. няма причина родителите й да подозират, че бебето им, принцеса Елизабет, някога ще стане кралица - тъй като нейният чичо, Едуард е следващият на трона. Това се променя десетилетие по-късно, когато крал Едуард VIII абдикира и бащата на Елизабет - Алберт става крал Джордж VI.

Нататък са ясни

# 1 436
  • Чужбина
Елеонора, Гуджарати са индийци така наричат хората от този щат.https://en.m.wikipedia.org/wiki/Gujarati_language
Благодаря, Илейн.

Откъде Даяна има такава кръв? Имало и арменска. Аз нали не съм й фенка ...

Но съвсем малко било. Тя си е иначе почти напълно бритиш.

А майката на Елизабет II, Кралицата Майка, също си е бритиш, по-точно шотландка, защото татко й е бил някакъв шотландски лорд. От ония лордове, нали се сещате, с ливадите.

Сега дори прочетих в Уикипедия, че Адолф Хитлер я нарекъл "Най-опасната жена в Европа" hahaha

# 1 437
Брех, какво е туй бръснене за 20 хил паунда Rolling Eyes 500 ролса, 5000 коли... Ами...загубих си думите Laughing
Той беше най- богатият човек в света.
https://www.economic.bg/bg/news/11/rols-rojsa-podstrizhka-za-20- … at-na-brunej.html

# 1 438
Не само кралица Елизабет II обожава кучетата си.

Елизабет І

Мери Шотландска с малтийски териер

Скрит текст:
Вторият син на Яков VI израснал, за да стане крал Чарлз I , възкачил се на престола през 1625 г. Тази картина на Чарлз, флиртуваща с млада жена, съдържа едно от любимите кучета на Чарлз, спаниел, който днес е известен като Кинг Чарлз Спаниел. Породата е много популярна, въпреки че крал Чарлз е бил изключително непопулярен крал - неговото царуване завършва с обезглавяването му през 1649 година.

Любимият шпаньол на кралица Виктория- Даш, й е даден, докато е още принцеса Виктория. По време на самотното си детство Виктория разчитала на Даш като една от малкото и приятели.

Въпреки че като майка си кралица Виктория, крал Едуард VII обичал всички кучета, най-известният бил Цезар, териер, който придружавал краля навсякъде, включително на срещи с политици (които не винаги оценявали „царската му воня“). Цезар надживял любимия си господар.

Съпругата на крал Едуард VII, кралицата Консорт Александра, е не по-малко любител на кучета от съпруга си или от скъпата си свекърва. На снимката, в края на 19 век с нейния пекинез

Крал Джордж V е тук с Цезар, живял няколко години като негов спътник след смъртта на баща му - крал Едуард VII.

Джордж, херцог на Кент, втори син на крал Джордж V, е изобразен тук със съпругата си, принцеса Марина от Гърция и техния любим Елзас. Джордж загива при военна самолетна катастрофа през 1942 г., десетилетие преди племенницата му, принцеса Елизабет да се възкачи на трона.

Кралицата-майка

След като крал Едуард VIII абдикира от престола, той става известен като херцог на Уиндзор. Той и съпругата му, бившата Уолис Симпсън, херцогиня на Уиндзор, обожават всичките си кучета, но най-вече техните мопсчета. Тук те държат Trooper и Disraeli през 1954 г.

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 23:01 от papi6

# 1 439
Неее, Китито на първата снимка от летището ми прилича на Джефри Стар или негов прототип...
Или на Джеймс Чарлс.Joy

Много интересни снимки. Кралица Виктория е била знакова фигура за 19 в., но на външен вид е Weary
Аз харесвам снахa и Александра Датска, майка на Албърт-Виктор и Джордж V, дядото на баба Бети.
За престолонаследника Албърт-Виктор е имало подозрения и теории, че е Джак Изкормвача, тъй като е бил доста разгулен и ексцентричен. Имало е съмнения, че е хомосексуален, както и че е със забавено умствено развитие, но тези неща  старателно са се прикривали от обществото.
Друго интересно за него е, че Мери Тек (майката на Джордж VI) или още известна като кралицата-майка Мери, първо е била негова (на Албърт-Виктор) годеница. Той умира преди сватбата от грип, по време на голямата епидемия в края на 19 в. И след траура Мери я прехвърлят на по-малкия брат Джордж V. Баба Виктория толкова я харесвала за снаха, че настояла Мери да се ожени за него. Grinning
Ето малко инфо за Албърт-Виктор: https://www.google.com/amp/s/www.historyextra.com/period/victori … -jack-ripper/amp/

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 23:14 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт