Кралски работи и клюки - август 2019г

• 86 493
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Някъде там
Морнинг аз не мисля че и трябва някой да е като нея. Грешка ще е да се опитват да и подражават.

Споделям го, защото Тръмп и Мелания много пъти са коментирани тук.
Урок по етикет. Физиономията му е убийствена. Браво на първата дама на Полша.
https://www.instagram.com/p/BtzdwfrBLs0/?igshid=1xq28q3oq45ee 

# 1 276
Nature Zap Хареса ми написаното от Morning Star ✩
Цитат
Визуално и двете дукеси Мегън и Кейт много ми харесват. Всяка по своему. Всяка си има своята елегантност, финес, индивидуалност и темперамент. Всяка си има и позитивни черти и негативни. Перфектни хора няма за това ги приемам такива каквито са.
..нещото което им липсва и на двете да са всеобщи любимки,както беше и си остава Даяна
за мен е липсата на харизма*..нямат собствен чар с който да привличат масите ако съпрузите им не са до тях..
да-а..всички ги гледат как изглеждат,с какво са облечени,как се държат на официални срещи и обикновени ангажименти но мъжете им винаги са около тях със съвсем малки и редки изключения..докато Даяна владееше хората сама..и след развода ..и след смъртта..коментирали сме как милиони хора са плакали все едно си е отишъл
много близък човек.
Точно така мисля и аз! Написала си го перфектно!

# 1 277
  • София
Виктория Шведска - страхотна рокля, клъч и обеци (веднага ги взимам, че ми трябват 😂) и много неподходящи обувки (които може и да са хубави сами по себе си) - за протокола, много харесвам Виктория, позитивна и лъчезарна ми се струва, те цялото им семейство ми изглеждат така Simple Smile
https://www.facebook.com/312959188807470/posts/1920771474692892/

Фелипе и фамилия при Хуан Карлос
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1920776028025770& … d=312959188807470

# 1 278
Една готина мацка ще види всеки, който непредубедено погледне тая снимка, а не някакъв дувар Simple Smile
Детайлите правят снимката.Бих обвинила фотографа в липса на въображение,но схванах чия е идеята.
Затова нито фона,нито визията "спах с дрехите" ме изненадва.Обувките са хубави,но  искат красиво оформен глезен.

За да станеш Даяна ,трябва да правиш много сеир на публиката.С ООАК зяпачите се нагледаха на сапунка в реално време,страдаха ,мразеха кралското семейство,,разделяха се на лагери и се чувстваха живи и вътре в  сценария.
Кейт и Меги са зрели жени,които обичат себе си достатъчно,за да не си причинят драмите на свекърва си ,и знаят как.Единственото,с което захранват зрителите,са няколкото гафа в тоалетите и обноските.Не е достатъчно за публиката ,затова те никога няма да бъдат принцеси на сърцата.
И като говорим за гафове в етикета,аз не съм сигурна дали полската първа дама не направи гаф.Да,Мелания е дама,но това не е семейна сбирка.Президентът винаги е пръв,защото в случая той представлява държавата,а не съпровожда жена си.

# 1 279
  • София
И като говорим за гафове в етикета,аз не съм сигурна дали полската първа дама не направи гаф.Да,Мелания е дама,но това не е семейна сбирка.Президентът винаги е пръв,защото в случая той представлява държавата,а не съпровожда жена си.

Но си заслужава, само заради увисналата във въздуха ръка на Доналд-чо. Много забавно видео Simple Smile

# 1 280
Абсолютен гаф на полякинята, не на Тръмп.
Как  го извъртяхте..Joy..по същия начин и на Мегито гафовете извъртате. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 281
Как  го извъртяхте..Joy..

Ти го извърташ. Агата Дуда умишлено пропусна да се ръкува с Тръмп заради сексистките му изказвания преди това и ръката му увисна.

# 1 282

Ти го извърташ. Агата Дуда умишлено пропусна да се ръкува с Тръмп заради сексистките му изказвания преди това и ръката му увисна.
Много махленско.Дуда да не си е в къщи?Или смята държавата си за своя собственост?
Та затова подаде ръка баш на жена,чиято "кариера" е много по темата....

# 1 283
Как така махленско!? ....
.....имам чувството, че някои съфоромки не живеят в реалния свят.

# 1 284
https://www.snopes.com/fact-check/polish-first-lady-trump-handshake/

Както се казва, тези работи си имат хореография. Това, че Бай Дончо не я знае, не е проблем на г-жа Корнхаузер-Дуда.

# 1 285

То да бяха само сексистките му изказвания, с мед да го намажеш. Очевадно е, че в очите на повечето държавни лидери този човек е карикатура най-меко казано, особено ако се съди за изказванията на някои от тях за него.

# 1 286
Не знаех, че има етикет за ръкостискането.😀 Но, като се замисля има логика. Първо държавните глави се ръкостискат, после първите дами и накрая по между си.
Президентшата си следваше протокола и даже не видя Тръмп.😂😂

# 1 287
Не е единствената, която му избягва дребната ръчица на Дони. Сама Мелания има не малко сконфузни изцепки. Може жената от нея да взима пример, нали заедно ще си прекарват времето - гледа да ѝ се хареса. 😂

Последна редакция: ср, 28 авг 2019, 12:45 от Emiliana V55

# 1 288
Хаха, забавно видео.
Мисля че, и заради това как пляска Тръмп през ръцете, базикаха Мелания, че като се оженила за него искала да си е просто златотърсачка, а не да става чак първа дама Joy

# 1 289
Мелания е безупречно спрямо етикета. Бута му ръката, защото не е редно да се държат за ръчичка. Тръмп най ще си пасне с Меган в това отношение. Ще се държат за ръчички и аха да заподскачат на шарка палячовците. Joy

Общи условия

Активация на акаунт