Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 75

• 46 258
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, имате ли представа за колко дни излизат резултатите от днк изследване за Уреаплазма, микоплазма и хламидии.

При изследване в Геника , имам положителен резултат за уреаплазма парвум, при съпруга ми всичко е отрицателно. Тихомирова настоя той да си повтори изследванията в Надежда. Някоя от вас лекувала ли е уреаплзма парвум преди цветна снимка и последващи стимулации в Надежда?

Благодаря предварително!

# 526
Момичета, имате ли представа за колко дни излизат резултатите от днк изследване за Уреаплазма, микоплазма и хламидии.

При изследване в Геника , имам положителен резултат за уреаплазма парвум, при съпруга ми всичко е отрицателно. Тихомирова настоя той да си повтори изследванията в Надежда. Някоя от вас лекувала ли е уреаплзма парвум преди цветна снимка и последващи стимулации в Надежда?

Благодаря предварително!
Мисля, че за 7 дни. Аз сега пуснах контрола и пак ми казаха 7 дена.

# 527

Благодаря предварително!

Аз имах проблем са тази бактерия и при половинката не се изолираше. Въпреки това се лекувахме двамата. Пият се антибиотици (доксациклин, азакс или производните или комбинация от тях). От личен опит споделям, че бактерията е упорита, а лекарите я подценяват. Като се излекувате задължително правете контрола няколко пъти през 2-3 месеца (това също от личен опит, едната контрола беше +, а уж беше излекувана, всичкото пиене на антибиотици се повтори). При мен положителната контрола излезе по време на стимулация и се бях паникьосала как ще правя пункция с това, ама се доверих на лекаря и нямаше проблем. След това обаче не правих трансфер, а я лекувах. Преди цветната снимка бих те посъветвала да я излекуваш и да имаш поне една отрицателна контрола, която да е правена поне месец след спирането на антибиотика. Дано съм ти полезна. Успех!

# 528
  • София
Съгласна съм с мнението на Sneji, лекувате се и двамата, независимо че при него не се изолира от една проба.
Правите контрола минимум 20 дни след края на антибиотика, най-добре повече от 20 дни.
Ако е чисто, чак тогава цветна снимка. Никакви полови контакци без презерватив до конролата.

Бактерията си е сериозна, може да е причина за проблеми с тръбите, аборти дори.

# 529
Здравейте момичета, знаете ли за колко време излиза резултата от кръвен тест за бременност, ако е пуснат в болницата? И трябва ли да е на гладно и жадно, направен преди обед или няма никакво значение? Мерси.

# 530
Здравейте момичета, знаете ли за колко време излиза резултата от кръвен тест за бременност, ако е пуснат в болницата? И трябва ли да е на гладно и жадно, направен преди обед или няма никакво значение? Мерси.
Здравей,
Излиза за около 2 часа и няма значение кога през деня и дали сте жадна,гладна.
Успех🤞🍀

# 531
Здравей,
Излиза за около 2 часа и няма значение кога през деня и дали сте жадна,гладна.
Успех🤞🍀

Благодаря за бързия отговор. Пожелавам успех на всички.
🍀
Аз съм на Прегнил през ден и се надявам да не са подвеждащи резултатите. Чета, че доста влияел на резултатите, понякога давал напразни надежди. Дано при мен не е така. За преглед при лекар ми казаха след 10 дни след положителен тест, така, че ще си почакам още.

# 532
Здравейте,
преглеждам ценоразписа на сайта, но не мога да се ориентирам и ще помоля ако някой знае да ми каже колко струва ПИД на ембрионите и колко е слагане на лепило при трансфер. Предстои ми първо инвитро и ми се иска горе-долу да преценя разходите. Благодаря ви.Simple Smile

# 533
Здравейте,
преглеждам ценоразписа на сайта, но не мога да се ориентирам и ще помоля ако някой знае да ми каже колко струва ПИД на ембрионите и колко е слагане на лепило при трансфер. Предстои ми първо инвитро и ми се иска горе-долу да преценя разходите. Благодаря ви.Simple Smile
Не знам цената на ПИД, а лепилото е 50 лв.

# 534
  • София
Зависи какво рязбираш под лепило.
РВМС е накъде около 260-270лв
Ембриолепило беше 50 сега може да е малко повече

# 535

Благодаря предварително!
При мен резултатите бяха готови на другия ден. Аз пусках целия пакет от 9 показатели. Пожелавам Ви успех и най- важното е да сте спокойна. Понякога колкото и глупаво да Ви звучи на този етап е по- добре да се намери някаква причина и да може с лечение да се оправи проблема, защото най- страшно е да не намират причината.
Здравейте,
ПВМС-то струва 280 лв., а Лекарството на което му казват някой лепило е 50 лв..PGS с FISH анализ за селекция на ембриони - 1 ембрион- 420,00 лв.,PGT с NGS на 1 ембрион- 490,00 лв.. Не съм сигурна кое от двете е. Пожелавам Ви успешен опит!

# 536
  • София
Някои казват лепило на РВМС, а другото се се води лепило.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 15:03 от Nandin

# 537
Jordanka, много благодаря! Simple Smile

# 538

Разбира се щом Вие казвате, аз не съм компетентна по- въпроса. Просто исках да споделя цените на РВМС и на лекарството.

# 539
  • София

Разбира се щом Вие казвате, аз не съм компетентна по- въпроса. Просто исках да споделя цените на РВМС и на лекарството.
Не го казвам аз. Това на снимката е официалната бланка “информирано съгласие”, което съм разписвала.
Термините и определенията са важни, иначе стават големи обърквания и недоразумения

Общи условия

Активация на акаунт