Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 75

• 46 251
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • София
A какво е това “лекарство” което ми сложиха за 35лв и подобрявало имунологията?

# 541
  • София
A какво е това “лекарство” което ми сложиха за 35лв и подобрявало имунологията?
Нещо ново ще да е

# 542
  • София
Ех трябваше да си запазя бележката пишеше нещо с латински букви започващо с “I”
Според мен са ми го сложили във връзка с имплантационния прозорец, защото имунологичната биобсия ми е добре.

Викнаха ме за промивка, попитах какво ще ми слагат и казаха лекарство за подобряване на имунологията?!?

Помислих че е прословутото “лекарство”, ама сега като пишете, че е 50лв, а на мен ми взеха 35 се замислих какво ли е точно.

# 543
Промивка с Ивиг -35лв. Ивиг и РВМС ги изписват и за имунология и за импл. прозорец

# 544
  • София
Промивка с Ивиг -35лв. Ивиг и РВМС ги изписват и за имунология и за импл. прозорец

Сигурно е точно това, благодаря Simple Smile

# 545
Момичета някой да знае дали д-р Цветков ще бъде в клиниката тази събота и неделя? За мой късмет май Ц ще ми подрани защото ми зацапва и 2ри и 3ти ден ще ми се паднат точно в събота и неделя...И какво се случва ако не е на работа в тези дни? Друг лекар ли ме преглежда? То аз като се обадя ще ги помоля да питат д-ра като съм на ЕЦ дали не може да пропусна прегледа на 2-3ти ден, но той все си ме вика според мен за да се подсигури да не изпуснем О защото някой път ми е на 9ти ден...

# 546
Слънце, на работа е в събота. Аз имам час. За неделя не знам, не ми се е случвало. Успех.

# 547
В неделя прегледи няма. Когато ми се е падало втори ден в неделя, са ми давали час за понеделник.

# 548
  • София
Заинтригувахте ме, аз утре имам пункция и мислех, че е д-р Персенска, обадих се в болницата и се оказа, че тя не е на работа, а ще е д-р Цветков

# 549
Слънце, на работа е в събота. Аз имам час. За неделя не знам, не ми се е случвало. Успех.

Благодаря много. Ще се обадя да попитам дали в неделя преглежда защото за събота имам ангажимент, който ще трябва да преместя ако в събота ще е прегледа...

# 550
Момичета, бихте ли ми казали какви изследвания се пускат преди ЦС? Имам пусната вирусология в клиниката. Реших да пусна и микробиология: ДНК за микоплазма, уреаплазма и хламидия + вл. секрет, но тъй като не съм от София ги пуснах в др. лаборатория. Това дали е достатъчно?

# 551
Момичета, бихте ли ми казали какви изследвания се пускат преди ЦС? Имам пусната вирусология в клиниката. Реших да пусна и микробиология: ДНК за микоплазма, уреаплазма и хламидия + вл. секрет, но тъй като не съм от София ги пуснах в др. лаборатория. Това дали е достатъчно?
Според мен това е повече от достатъчно. На мен са ми искали само микробиология, а в Надежда дори и това не са ми искали Sad
Момичета някой да знае дали д-р Цветков ще бъде в клиниката тази събота и неделя? За мой късмет май Ц ще ми подрани защото ми зацапва и 2ри и 3ти ден ще ми се паднат точно в събота и неделя...И какво се случва ако не е на работа в тези дни? Друг лекар ли ме преглежда? То аз като се обадя ще ги помоля да питат д-ра като съм на ЕЦ дали не може да пропусна прегледа на 2-3ти ден, но той все си ме вика според мен за да се подсигури да не изпуснем О защото някой път ми е на 9ти ден...
Щом сте на ЕЦ не виждам проблем дори прегледа да е три дена преди предполагаема овулация. Мен на ЕЦ са ме викали  на 10-ти ден (при цикъл 28 дни и овулация около 13-14 ден).

# 552
  • София
Зависи много е различно всеки месец си е индивидуален за себе си. Аз съм винаги на ЕЦ предния цикъл отидох на 7-ми ден и познай беше настъпила овулация и Ф се спука час и половина след прегледа. Този месец реших да отида по рано и отидох на 5-ти ден след обяд и Ф беше 14 мм. баш на време на 6-ти ден тригери и на 8-ми ден пункция. Преди това пункциите ми бяха все на 10-11 ден, но нещата се променят.

# 553
В недля нямало прегледи и ми предложиха само 1 възможен час за утре който отказах защото съм поела ангажимент с дъщеричката ми и не мога да променя...тааа реших да рискувам и записах час за понеделник 4ти ден (може и да е излишен преглед, но с моята различна а понякога много ранна О по добре така). Обясних ситуацията на регистратурата и ги помолих да се консултират с д-ра на кой ден да запиша и ми казаха, че не можели... Е тогава сама си взех решение... Ето това е пробшем когато нямал конуникация директна с лекаря...

# 554
Здравейте, някой правил ли е следните изследвания:. Може ли да ме ориентира за цените+микробиология? Предполагам, че ги изследват в Надежда? На първа страница не се отваря ценоразписа. Чудя се и при кого да отида да ми вземе пробите? Дали мога да ангажирам Еленчев само за това? При него си правя цитонамзките+коплоскопоя, но никога не сме пускали микробиология.

Общи условия

Активация на акаунт