Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 75

• 46 620
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
И аз не мога да се разбера с регистраторките.
Казвам какво сме се разбрали с д-р Персенска, но не, процедурата била еди каква си.Не пожелаха дори да ми кажат кога е там, да говоря лично.

До 18.08.е отпуска, но имате ли представа след това кои дни е сутрин, и кога следобед?

Моля някое момиче, което ходи/ ще ходи тези дни, да погледне на вратата за работното време на докторката!

# 91
На мен ми дойде на 68-ия ден, но първо трябва май да ти се обадят за коментар на неуспешното инвитро.

С тези 68 дни ме хвърли в шах!!!
Ще чакам значи.Вероятно са се натрупали хормони,малко ли прогестерон бих и пих...

Последна редакция: пн, 12 авг 2019, 19:15 от ronito

# 92
Казвам какво сме се разбрали с д-р Персенска, но не, процедурата била еди каква си.Не пожелаха дори да ми кажат кога е там, да говоря лично.

До 18.08.е отпуска, но имате ли представа след това кои дни е сутрин, и кога следобед?

Моля някое момиче, което ходи/ ще ходи тези дни, да погледне на вратата за работното време на докторката!

В Сряда 14.08 съм на преглед при Тихомирова. Ако не ви е късно ще погледна и ще пиша

# 93
Дааа и аз не очаквах чак толкова да ми се забрави цикъла и тъкмо си запазих час за преглед и ми дойде. Голяма радост беше.... Какво нещо е живота, един път се радваш, че ти се бави цикъла и се надяваш, а другия път се радваш както ти дойде и продължите с борбата.

# 94
Дааа и аз не очаквах чак толкова да ми се забрави цикъла и тъкмо си запазих час за преглед и ми дойде. Голяма радост беше.... Какво нещо е живота, един път се радваш, че ти се бави цикъла и се надяваш, а другия път се радваш както ти дойде и продължите с борбата.
Благодаря за отговора ,Nelita90.
На мен това ми беше 6 опит,но като че ли не помня такова закъснения предния път.

# 95
Дано скоро да ти дойде 🤞

# 96

В Сряда 14.08 съм на преглед при Тихомирова. Ако не ви е късно ще погледна и ще пиша

Не ми е късно, много ти благодаря!
Ако няма работно време на вратата, питай на регистратурата, моля те!

# 97
Здравейте, на 16.08 имам час при Цветков за започване на процедура. Имам два неуспешни опита в друга клиника, като при последния не извадихме нито една читава яйцеклетка, незнам дали лекаря нещо не беше объркал. С мъжки фактор сме но и аз имам намален  яйчников резерв 1.00.При Цветков започнах от май да ходя и трябваше да започна стимулация юни, но имах задържан фоликул, та сега да видим. Притеснява ме, че много се размотаха нещата дано сега да стане по сериозно,защото и възрастта напредва. До сега съм правила и двата опита по къс протокол той нещо спомена за дълъг но не беше ясен. Незнам дали ще си спомня сега като се видим. Правиха ми цветна снимка и всичко е наред. Объркана съм дори незнам какво да го питам, като съм в кабинета всичко изглежда ок и супер ама не е така. Споделете ако можете някой с повече опит при него. Благодаря.

# 98

Не ми е късно, много ти благодаря!
Ако няма работно време на вратата, питай на регистратурата, моля те!

Здравейте, Персенска е на работа от Понеделник 19.08

# 99
Здравейте, предстои ми през първата половина на септември цветна снимка при Персенска. Преди това съм правила една в Щерев без упойка. Този път ще е с упойка. Никога не ми е слагана. Притеснено ми е и както виждате от доста рано го мисля. Някой правил ли е скоро при нея ЦС? Как протича? Какво трябва да знам за упойката, какви изследвания е най-вероятно да са необходими и колко време преди това мога да ги направя? Или е задължително всичките да са направени в Надежда? Искам след това да имам за себе си снимката, това доколкото разбрах трябва предварително да кажа на регистратурата. Наистина ли след цяла седмица ще ми дадат диск? Аз мога ли на обикновен компютър без специална програма да видя снимката? Ако не запазя предварително час за коментиране на резултата, ще ми бъде ли отделена половин минутка поне да ми кажат "всичко е наред" или "има проблем"? А непосредствено преди ЦС трябва ли да ми се направи гинекологичен преглед?

# 100
Здравей! Правих цветна снимка при д-р Персенска с упойка през февруари. Беше много за кратко и абсолютно безболезнено. При поискване и срещу заплащане дават снимката на диск като трябва да се заяви на Информация. След снимката имате коментар с доктара. Успех!
Здравейте, предстои ми през първата половина на септември цветна снимка при Персенска. Преди това съм правила една в Щерев без упойка. Този път ще е с упойка. Никога не ми е слагана. Притеснено ми е и както виждате от доста рано го мисля. Някой правил ли е скоро при нея ЦС? Как протича? Какво трябва да знам за упойката, какви изследвания е най-вероятно да са необходими и колко време преди това мога да ги направя? Или е задължително всичките да са направени в Надежда? Искам след това да имам за себе си снимката, това доколкото разбрах трябва предварително да кажа на регистратурата. Наистина ли след цяла седмица ще ми дадат диск? Аз мога ли на обикновен компютър без специална програма да видя снимката? Ако не запазя предварително час за коментиране на резултата, ще ми бъде ли отделена половин минутка поне да ми кажат "всичко е наред" или "има проблем"? А непосредствено преди ЦС трябва ли да ми се направи гинекологичен преглед?

# 101
  • София
Здравейте.
Някоя от вас, която му е пациент, ходила ли е при д-р Стаменов за друг гинекологичен нерепродуктивен проблем?

# 102
Скрит текст:
Здравей, аз миналия месец правих цветна снимка при нея. Бях с упойка, изключително съм доволна от целия екип. На кратко как протича: отиваш гладна, жадна, без вода дори 2 часа по-рано, вземат ти кръв в лабораторията за изследвания, пред манипулационната подписваш необходимите декларации, извикват те за процедурата, слагат упойката и се събуждаш Simple Smile Анестезиолога каза, че съм била под упойка 5 мин. Хубаво е да има някой с теб обаче, защото веднага след като излезеш от упойка имаш нужда от силно кафе и вода. 15 мин. ще си леко замаяна. Ние веднага след снимката имахме час за коментар, където ни казаха резултата и план за действие от тук нататък. Снимката си ми я дадоха без да съм си я изисквала и така смятам, че е редно. Няма от какво да се притесняваш Simple Smile Довери се на лекарите, те си знаят и си следват установения протокол.Simple Smile Успех, дано нямаш проблеми.

Скрит текст:

Здравей,
докторката е на работа на 19.08.- аз имам час в 18.20.Когато звънях на регистратура ми казаха, че тъй като е първи ден след отпуск е доста натоварен графика и това беше най-ранния свободен час. Дано съм била полезна Simple Smile

Последна редакция: пн, 19 авг 2019, 04:02 от AnMary

# 103
Здравейте, предстои ми процедура по фонд, първа. Можете ли да ми кажете по дълъг протокол задължително ли закъснява цикъла след тази “блокираща” инжекция? И има ли някакъв определен период от дни, в които закъснява?
Не сме се спряли на дълъг или къс протокол, д-е Персенска ще прецени, но ми е интересно какво се случва при дълъг протокол.

# 104
  • София
Няма нищо задължително, на едни им идва на време, на други им закъснява.

Общи условия

Активация на акаунт