Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 75

• 46 148
  • 737
  •   1
Отговори
# 150

Момичета, графика на д-р Персенска за сутрин и следобяд променя ли се всяка седмица?
Записаха ми час за четвъртък следобедследобед, пък съм била в понеделник и в петък следобед, и сега почвам да се чудя да не сеси объркаха нещо администраторките.

# 151
  • София
Смените ѝ са на четни и нечетни дати, не на дни от седмицата.

# 152
В петък също е следобяд на кабинет, аз имам час за тогава. Ако по твоя час съдим, че четвъртък също е следобяд, значи не редува дните, а според ангажиментите, но можеш все пак да си потвъриш часа, за да си спокойна Simple Smile

# 153
Благодаря!

# 154
Здравейте, днес съм на преглед при др. Цветков да видим как са тръгнали фол след Елонва преди 6 дни. Усещам напрежение в яйчниците и това май е добре, значи действа. Искам да ви попитам за изследванията на съпруга ми. Трябва ли да се консултира с андролога на болницата затова какво ще се предприеме в деня на пункцията или само се разговаря с лаборантите?къде да отида да попитам? Доста са му лоши показателите и това силно ме притеснява. Доктора ми каза че ще използваме ИМСИ И МАКС, но четох и за допълнителни неща. Дали е достатъчно само това? Много въпроси Blush

# 155
отиди да те боцнат и изследвай прогестерона и ще ти отпадне чуденката  Rolling Eyes

аз да питам за д-р стаменов записват ли часове или още само в списъци пишат?

На мен напоследък ми дават час и не чакам в списъка. Но може да е защото съм в стимулация,за това да имат различен подход.

# 156
Здравейте, преглеждам ценоразписа на клиниката и не мога да се ориентирам колко струва вирусологията. Ние правихме преди три месеца, но загубих касовата бележка. Някой има ли актуална информация, иска ми се предварително да ги направя тези изследвания. Някоя от вас давала ли е изследвания от чужда лаборатория и приемат ли ги, трябва ли да са заверени?

# 157
  • София
В Надежда струва 71лв+3 пробовземане=74лв, може да си ги направиш на друго място не е проблем

# 158
pepita5, много благодаря .... в Кандиларов са 54 + 3 лв. пробовземане и са ни много близо, така че там ще минем с мъжа ми да ги направим. Още веднъж благодаря и успех!

# 159
  • София
Срга са пуснали много евтини ваучери, онзи ден ги гледах за 24лв на човек имаше и за 26лв, направо се учудих чак толкова евтини не са пускали. То и аз трябва да си пусна нови, че моите изтичат на 26.08. Ако не ги намериш пиши ще ти пусна линкове.

# 160
Здравейте, днес съм на преглед при др. Цветков да видим как са тръгнали фол след Елонва преди 6 дни. Усещам напрежение в яйчниците и това май е добре, значи действа. Искам да ви попитам за изследванията на съпруга ми. Трябва ли да се консултира с андролога на болницата затова какво ще се предприеме в деня на пункцията или само се разговаря с лаборантите?къде да отида да попитам? Доста са му лоши показателите и това силно ме притеснява. Доктора ми каза че ще използваме ИМСИ И МАКС, но четох и за допълнителни неща. Дали е достатъчно само това? Много въпроси Blush
Говорете с андролозите-може и предварително,но на мен лично Персенска беше казала да се направи и “зона селекция”(правят я ембриолозите,след ИМСИ/МАКС). Попитайте и нея дали да приложите.
Успех 🤞🍀

# 161
  • София
Здравейте, момичета.
Вчера (8ми ден от цикъла) бях на преглед при д-р Персенска за опит на ЕЦ. Имах 2 фоликула по 15 мм в двата яйчника и се очакваше овулация в четвъртък. Но след като излязаха резултатите от изследванията вчера:
LH  31.46 mIU/ml
Estradiol 319.7 pg/ml
ми звъннаха да ми кажат да ги повторя днес. Съответно:
LH  45,44 mIU/ml
Estradiol 223,6 pg/ml
Преди малко ми се обадиха да ми кажат, че процедурата са отлага, заради високия LH и следващия път трябва да отида на 2ри ден от цикъла (въпреки че не сме говорили за стимулиран опит).
Според Вас тези стойности означават ли, че овулацията ще бъде по-рано от очакваното, и защо Е2 е по-нисък днес (Е2 не е ли нисък за 2 фоликула пред овулация)? Струва ми се, че не са ОК тези резултати, но по телефона не ми дадоха повече информация.
Ако някой е наясно, ще съм благодарна да ми даде информация.
(Досега двата ми опита на напълно ЕЦ са завършвали със спукан фоликул на 10 ден и въпреки това ме викат на 7-8 ден за първи преглед и сме слагали Прегнил при LH  21.)

Последна редакция: ср, 21 авг 2019, 16:46 от vtri

# 162
  • София
още вчера е било ясно че ще се спукат фоликулите.
не знам защо е трябвало и днес да се пускат хормони.
викат те по-рано точно заради това, но защо на втори ден не знам.
като не искаш стимулация казваш на втори ден.
явно овулацията ти е по-раничко, добре е да обсъдите да не ходиш чак на 7-8 ден, а по-рано. и да не чакат лх да достига такива висоти.

# 163
Здравейте ,днес бях на преглед и ми назначиха инжекция  Емграст всеки ден, ,някой запознат ли е за какво е .Някой друг имал ли е тази инжекция всеки ден да си я бие. Забравих да кажа в 9г.с съм .

# 164
Емграст била като зарзиото-на приятелка са и го дали ,защото нямало зарзио..Дано не бъркам името Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт