Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 75

• 46 188
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
От кога искат печат на вирусологията.до сега не са ми искали с печат.Последно съм правила пункция юни и нямаше проблеми.
При първата ми пункция тази година занесохме вирусологията от предната клиника, защото все още беше валидна. Направиха забележка, че е без печат и казаха, че трябва да има печат от лабораторията. То иначе като се замисли човек всеки може да си напечата една и да я даде. Но може би зависи кой я взел. В случая забележката беше направена там, където мъжете дават материал след пункцията.

# 616
След като дори и Сигридов не те е пратил за хистероскопия, значи е много лека форма на двурогост и не трябва да го мислиш. Това със спонтанното забременяване се случва като се отпуснеш и спреш да го мислиш, а не като обикаляш лекари в търсене на проблем. Поне така казват всички забременели след дълго следене на овулации, търсене на проблеми и тн.

# 617
ive23 , подкрепям мнението ти от последния пост! Не знам дали визираш свой опит и колко истории на твои познати потвърждават написаното, но аз лично за себе си смятам, че си права и трябва да спра да нищя и да търся проблем, щом докторите не го откриват. То аман от информация и диагнози - и всичко едно такова уклончиво - ами може така да е, ама може и да не е.

Днес ходих на второ мнение в друга голяма и известна клиника в София и го отчитам като грешка от моя страна. Не че не ми е допаднал другия доктор , просто човек се раздвоява така. Тъкмо бяхме изключили мъжкия фактор, ами на другото място смятат, че им проблем в СГ. Едното се тълкувало във връзка с другото и не знам си какво си. Всеки си има мнение и подход и май май си трябва доста време да дадеш шанс на една клиника и дадени специалисти, преди да ги сменяш. Е, освен ако не стане някакъв сериозен гаф, естествено.

И в този ред на мисли, харесвам си Надежда и си оставам при тях Relaxed Heart

# 618
  • Sofia
Някой правил ли е две пункции в един месец.Имам 2 фоликула,единия е готов за вадене,а другия ще чакаме да порасне още.Но се чудя като сложа хориомона за пункцията няма ли да скапе по-малкия фоликул?

# 619
  • София
Аз съм правила, но в стимулиран цикъл. След пункцията ми дадоха да пия някакви хапчета, за да не настъпи цикъл и да пораснат останалите фоликули.

# 620

Това със спонтанното забременяване се случва като се отпуснеш и спреш да го мислиш, а не като обикаляш лекари в търсене на проблем.
Доста трудно постижимо, ако си от много време в играта.

# 621
Значи скоро ще трябва да запиша час за преглед и да говоря с Персенска да направим нова ЦС.

# 622
Някой знаел ли цялата друга седмица ли отсъства д-р Стаменов? Казаха ми, че заради отсъствието му трябва да пропусна този цикъл. Confused

# 623
До 10.10 нямало са го има.

Последна редакция: сб, 05 окт 2019, 10:36 от Nelita90

# 624
Дали да не пробвам пак, за да не пропускам цикъла? На 11.10. ще ми е 8ми ден. По принцип се бяхме разбрали да отида по-рано, че моята овулация напоследък избързва, но мисля че и 8ми ден е добре. Дали ще ме запишат като вече веднъж ме отрязаха за вторника?

# 625
  • София
Дали да не пробвам пак, за да не пропускам цикъла? На 11.10. ще ми е 8ми ден. По принцип се бяхме разбрали да отида по-рано, че моята овулация напоследък избързва, но мисля че и 8ми ден е добре. Дали ще ме запишат като вече веднъж ме отрязаха за вторника?

Кажи им че доктора е казал че и 8-ми ден става в един от предишните прегледи.

# 626
Здравейте, момичета. Първо да се извиня, че съм с някакви никакви въпроси, но още съм нова в тази материя Blush Относно излседванията за първия преглед - няма да мога да пусна  хормоните на 3-5 ден, защото няма да имам Ц до тогава, някоя да е била така и дали е имало проблем?
Loewin, може ли да ти пиша на лично, защото също съм с еднорога матка и да те питам нещо.

# 627
Момичета някой вадил ли е качестврна яйцеклетка при Естрадиол 106 (1 фол 15мм и 1ф 17мм и със сигурност единия е празен според мен) 3 дни преди пункцията... Чакам обаждане за точен ден за пункцията, но като си видях хормоните имам съмнения дали изобщо ще има пункция и въобще има ли смисъл да пробваме...

# 628
  • София
Момичета някой вадил ли е качестврна яйцеклетка при Естрадиол 106 (1 фол 15мм и 1ф 17мм и със сигурност единия е празен според мен) 3 дни преди пункцията... Чакам обаждане за точен ден за пункцията, но като си видях хормоните имам съмнения дали изобщо ще има пункция и въобще има ли смисъл да пробваме...
Приемаш ли медикаменти или си на абсолютно ЕЦ?

# 629
Приемаш ли медикаменти или си на абсолютно ЕЦ?

На абсолютно ЕЦ съм и приемам само добавки ДХЕА и метфогама. Миналия месец естрадиола беше 135 пак 3 дни преди пункция и извадихме яйцеклетка, която се оплоди и стана хубав бластоцист (според ембриолозите) и го замразихме. Преди 6г имам успешна бременност с естрадиол 169 или 189... Юни месец имах пункция с естрадиол 112 но 2 дни преди пункция и бях с фемара, но яйцеклетката изобщо не се оплоди и от тук ми идва и притеснението... Е няма какво да го мисля във вторник ще видим, но нямам гомеми надежди...

Общи условия

Активация на акаунт