Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 75

• 46 173
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Някой правил ли е две пункции в един месец.Имам 2 фоликула,единия е готов за вадене,а другия ще чакаме да порасне още.Но се чудя като сложа хориомона за пункцията няма ли да скапе по-малкия фоликул?

Здравей, на мен ми се случи веднъж-пункция на 10ти ден и след това още една на 17ти ден. И от двете извадихме по една яйцеклетка, след като бях приемала клостил....По принцип съм с изчерпан резерв и си беше цяло чудо Simple Smile Замразихме ги и трансфера беше на следващия месец.

# 646
Не, повече трябва да са, към 15-20 са.

# 647
Здравейте дами, моят втори опит завърши с абсолютна 0. Дори и с малко не се повиши...първия ни опит поне имаше малка надежда, че може да се получи нещо.
Дайте ми предложения какви изследвания допълнителни да се направят. Имам чувството, че малко ни взимат на шега поради факта,че всяко нещо, което сме правили е в абсолютна норма и не ни назначават допълнителни изследвания. Дори от пункцията замразихме 6бр бластоцисти. Пуснали сме да ги изследват, чакаме да видим дали не е там проблема.
Правили сме и генетични. Може би само тромбофили не сме, и това ще направя. Но не върви и сама да си самоназначавам изследвания.

И ние направихме абсолютно всички възможни изследвания и продължава да няма причина да не се случват нещата... Почвам да си мисля, че вече до късмет опира ще стане ли, няма да стане...

# 648
DBStoqnova здравей,аз съм правила стимулация по къс протокол.На 2/3 ден от цикъла отиваш на преглед,след 5 дни пак преглед +изследвания,след това прегледите стават през ден.На 13 ден от цикъла ми беше пункцията.При мен беше така .Сега съм по дълъг протокол и се надявам да имаме успех.Пожелавам ти много успех на теб,както и на всички останали в тази борба.

# 649
Въпрос към момичетата, които са били по дълъг протокол. Днес ми започна стимулацията с гонал 375 и така още шест дни. Не ми изписаха лекарства, а и аз забравих да питам... Та се чудя пропуск ли е или така се процедира?

# 650
Въпрос към момичетата, които са били по дълъг протокол. Днес ми започна стимулацията с гонал 375 и така още шест дни. Не ми изписаха лекарства, а и аз забравих да питам... Та се чудя пропуск ли е или така се процедира?

Аз бях по дълъг протокол миналия месец. Бях само на инжекции около 10-12 дни. Без никакви лекарства и добавки. Преди пункцията ми изписаха едно лекарство, което смъква пролактина, пада ти кръвното и уж, за да не се поддуеш след пункция. Това беше всичко.
Лекарството беше нещо с Д, но забравих как се казва. Една нощ щях да припадна от него 😂

# 651
DBStoqnova здравей,аз съм правила стимулация по къс протокол.На 2/3 ден от цикъла отиваш на преглед,след 5 дни пак преглед +изследвания,след това прегледите стават през ден.На 13 ден от цикъла ми беше пункцията.При мен беше така .Сега съм по дълъг протокол и се надявам да имаме успех.Пожелавам ти много успех на теб,както и на всички останали в тази борба.

Благодаря ! Simple Smile
 Успех  ! 🍀

# 652
  • Пловдив
Момичета, аз не понасям естрофема. Получавам ужасно главоболие, схваща ми се челюстта и изтръпват ми зъбите, мигрената е ужасна. Обясних на Персенска и тя ми каза, че и на други пациентки не се отразява добре, но не ми каза с какво може да се завести. Има ли и друга с подобен проблем и какво Ви дават да пиете?

# 653
  • София
Лепенки климара, но дозировката трябва доктора да ти каже

# 654
Здравейте, момичета! Може би вече има отговор на въпрос като моя, но ви моля за съдействие. По дълъг протокол съм и след блокиращата инжекция (на 20-ти ден от цикъла), ми закъснява! Имам изключително редовен цикъл - винаги на 26 дни, а сега вече съм на 30-ти и никакъв го няма... На друг случвало ли му се е след блокажа да се забави цикъла?

# 655
  • София
Случва се, да

# 656
Момичета, имам нужда от съвет. Как бихте постъпили вие? Както писах преди на микробиология в клиниката ми излезна бактериална вагиноза( гарднерела и clue cells). Нямам никаки симптоми. Лекар ми изписа антибиотик Arilin на хпачета и Flagyl на глобули, след лечението Vagisin. Мразя да пия антибиотици, до колкото разбрах и са силнички. Дали да повторя изследването и на друго място или да се доверя на микробиолога, че си е свършил добре работата? Някой справил ли се е с тази гарднерела без антибиотик?

# 657
  • София
Бактерия без антибиотик не мре

# 658
Момичета, за колко време ви излиза резултата от ПИД? Чакам вече почти 3 седмици и още нищо...Притеснявам се, че ще изпуснем месеца за трансфер.

# 659
Нашият резултат беше готов след три седмици.

Момичета, за колко време ви излиза резултата от ПИД? Чакам вече почти 3 седмици и още нищо...Притеснявам се, че ще изпуснем месеца за трансфер.

Общи условия

Активация на акаунт