На море в България 2019 г.! - 4

• 47 797
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
  • BG
И на Сл.Бряг червен флаг, огромни вълни от вчера след обед.

От10 август винаги е било така, нали казват, че тогава морето почвало да се обръща и излизал вятър мелтем.

# 241
И на Сл.Бряг червен флаг, огромни вълни от вчера след обед.

От10 август винаги е било така, нали казват, че тогава морето почвало да се обръща и излизал вятър мелтем.

Миналата година бяхме до 16.08 и беше ок., само зелен флаг.
Тази година още края на Юли гледах е бурно.

# 242
Днес спасителите се побъркаха да свирят по кретени, влезли да се къпят на червен флаг, някои и с деца, някои с надуваеми пояси.
Морето извади чадъри от първа линия, вълните стигнаха до чадърите на четвърта линия.

# 243
Някакви отзиви от Лагуна на Златна рибка?

# 244
"Марина Бийч" е 4-звезден, 5-звезден е само "Марина палас". Но при всички положения "Марина Бийч" е за предпочитане пред ХВ, аз поне много бих се зарадвала на подобно предложение.

# 245
  • В планината / На морето
Днес спасителите се побъркаха да свирят по кретени, влезли да се къпят на червен флаг, някои и с деца, някои с надуваеми пояси.
Морето извади чадъри от първа линия, вълните стигнаха до чадърите на четвърта линия.
Влизат да пикаят

# 246
Някоя от вас, която е ходила началото на Септември миналата година, би ли ми казала дали е било хубаво времето и водата за плуване? Много мисля за една почивка ама Юли вече мръзнахме и не знам дали да рискувам

# 247
Последните години на 6 септември ходим за по 3-4 дни, много хубаво време и топла вода случваме.

# 248
Благодаря за отговора!

# 249
И бийч, и палас са петзвездни. Разликата е, че гостите на другите хотели не ползват територията на палас, а на бийч - да.

# 250
Тази година и в Китен има вълни.

Едно клипче от мен . Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=naJv2Db4ADE&t=6s

# 251
Пий, миналата година бяхме през септември в Созопол, морето беше спокойно, водата идеална.

# 252
Тази година и в Китен има вълни.

Едно клипче от мен . Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=naJv2Db4ADE&t=6s
По това време на август почти навсякъде има вълни. По-тихо е само в много добре оградени с буни или скали малки заливи, но там също може да има мъртво вълнение.
Това си е природно явление и моряците го определят като преобръщане и се случва от 6.08. натам.

# 253
  • София
А дали има шанс да утихне или до края на лятото е така?

# 254
Здравейте,  някой да има отзиви от Блек стар сий Черноморец? Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт