На море в България 2019 г.! - 4

• 47 853
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
Saint Tomas ми препоръчаха, гледах, гледах.. Дали има отзиви? Че го сравнявам с Блу Ориндж.
А Интерхотелйт е пълен с възрастни руснаци, ( не искам да обидя никого), но детето ще ги дразни.
Да взема да наема един апартамент и да готвя, и чистя... какво толкова, нали ще е на морски въздух.

# 151
Просто не си преценила правилно времето за море. Ако си търсила по-бюджетно, аз например за Аркутино в началото на юни (8-15) с резервация и капаро 50% до 15 март, платих 892 лв общо с ол инклузив за мен, мъжа ми и 11 месечната ни тогава дъщеря. Единствено ме притесняваше морето да не е много студено. За нашите предпочитания не беше. След 15-20 юли ми е мръсно на мен морето. Септември си е за чужбина. Догодина помисли за по-ранна резервация, детето нека види хубаво море Simple Smile

# 152
Не е задължително ниския бюджет да определя избора кога да ходиш на море, работещи хора сме все пак. Може тогава да имат свободен прозорец и разрешение за отпуск.

# 153
В края на септември не съм ходила на море, но вече 4години подред ходим в периода 8-11 септември в Слънчев бряг и съм много доволна.Времето е страхотно-25-27градуса е температурата на въздуха, водата е около 25-26 и е много приятно.Не е твърде горещо и си изкарваме целия ден на плажа-до към 18часа.През августовската почивка просто не издържам цял ден, дори и под чадъра ми става много горещо.Вечер също е доста по-приятно за разходка, защото не е чак такава навалица по централните улици.Преди първата почивка през септември бях много скептично настроена, но се изненадах приятно Simple Smile И вече си я правим редовно Simple Smile Но чак за 22.09. вече не знам дали няма да е хладно...

# 154
  • при моите деца .....
Здравейте,
не съм прегледала темите от 2019 година.
Ще се радвам ако някой има отзиви за Царево, Нестинарка - хотели, плажът как е тази година.
Предварително благодаря!

# 155
Аз мога да препоръчам Обзор бийч ризорт ,има само външни басейни които не се подгряват ама е на самия бряг.Предлагат пълен пансион и са на самия пясък.Точно до Мирамар ,обаче са доста по бюджетни.Аз там исках да идем ,но нямаше 7 или 8 нощувки.Имат в грабо ваучери най редовно.
Ние се завърнахме вчера от Приморско....скоро няма да повторя! Плажовете им са супер ,но това им е единственото предимство.Последните 3 дни не спах изобщо.Една компания над нас първата вечер си пийна явно,весело им беше ,музиката на макс...няма лошо.На другия ден децата им ролери караха над главите ни.Моя мъж помоли да се съобразяват и хората се кротнаха.Проблема със спането се появи от едно ритмично чукане.Все едно пържоли някой бие с чук.Започваха в 12 .30ч та до 3 .30ч през ноща! Направо кошмар!Аз бях убедена че се чисти с прахосмукачка като се настанихме.Оказа се ,че камериерката мете.Шумът идваше от ъглошлайф или бормашина.ММ накрая реши ,че лепят полчки.В сградата имаше недовършени помещения ,с очите си ги видях.В 1.30 през ноща си наливаха вода от сервизното помещение до нас.И никой не си призна.Ама то нямаше и смисъл ние си тръгнахме,защо да влизам в конфликти?!Те сами си гонят клиентите!

# 156
Fatalina, жената не иска за средата на септември, а за края на септември.Кайвото и да си говорим, студено е морето.Интерхотел Поморие също има вътрешен басейн.Но нещо отзивите да противоречиви за там, но имат и процедури и СПА.
Напротив, питането беше къде почивам в средата на септември.
Както и да е никого няма да убеждавам дали през септември е добре или не за море. Кой както го усеща. А районът на тези Лилии, Св. Йоан, Смокиня, Каваци, Св. Тома и Аркутино са си доста диви. Около тях няма нищо. Никаква инфраструктура, магазини и т.н. А пък в средата/края на септември направо ще е пустош. Става само ако сте в комплекс с осигурена храна и забавления иначе дамата ще се чуди какво да пряват с децата. Дори разходка нямя къде да си направят.
Аз за трета година заменям августовското море с вила в планинско място.  Избягвам жегите и навалицата и се чувствам отлично. Следвящото море отново е в средата на септември, но този път за разнообразие извън България. 

Последна редакция: пт, 09 авг 2019, 15:31 от fatalina

# 157
Фаталина, къде е това?

# 158
Фаталина, къде е това?
Това е вила на наши близки, която е близо до Земенският манастир.

# 159
Някой има ли с мнение за хотел "Калипсо" в Слънчев бряг?

# 160
Някой мнение за Поморие сън  - Слънчев бряг?

# 161
Има ли хора в тоя Синеморец,,,,?Като гледам уеб камерата от БЕЛА ВИСТА още в 4 след обяд плажа вече се е изпразнил - това не е присъщо за това място ,май е вярно че този сезон е слаб,а какво ли ще е септември когато ходим ние,сигурно ще се броим на пръсти....

# 162
Някой има ли с мнение за хотел "Калипсо" в Слънчев бряг?
На булеварда е, в тази или миналата тема бях пуснала снимки. Иначе има излаз на хубав плаж. По-скоро Северния на Несебър. Има руснаци. Далече е от центъра на Слънчев бряг, има в близост аптеки, магазинчета, хранителни стоки. Това мога да кажа за хотела отвън.

# 163
*Боби* в Царево е пълно със свободни квартири. Василико, който е по-близо до Нестинарка също. Хотелите на самата Нестинарка по мое мнение не са пълни. Плажът не е особено чист, но това е по вина на почиващите. Въпреки че има кошчета фасовете и пластмасовите чашки са навсякъде. Има доста руснаци, но мисля че българите са повече. Морето не е много чисто, но август е така. Лично на мен не ми хареса, че е прекалено плитко доста на вътре, но за малки деца е добре.

# 164
  • при моите деца .....
*Боби* в Царево е пълно със свободни квартири. Василико, който е по-близо до Нестинарка също. Хотелите на самата Нестинарка по мое мнение не са пълни. Плажът не е особено чист, но това е по вина на почиващите. Въпреки че има кошчета фасовете и пластмасовите чашки са навсякъде. Има доста руснаци, но мисля че българите са повече. Морето не е много чисто, но август е така. Лично на мен не ми хареса, че е прекалено плитко доста на вътре, но за малки деца е добре.
Благодаря.
Преди години съм ходила и много ни хареса плажа.
Планираме море началото на септември, та искаме нещо по на юг.

Общи условия

Активация на акаунт