На море в България 2019 г.! - 4

• 47 847
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
  • тук-там
Има ли хора в тоя Синеморец,,,,?Като гледам уеб камерата от БЕЛА ВИСТА още в 4 след обяд плажа вече се е изпразнил - това не е присъщо за това място ,май е вярно че този сезон е слаб,а какво ли ще е септември когато ходим ние,сигурно ще се броим на пръсти....

А, дано. В неделя ще ви пиша как е. Ей сега я пуснах - плажовете празни, ама барчетата светят... Laughing
Пу, пу...

# 166
Saint Tomas ми препоръчаха, гледах, гледах.. Дали има отзиви? Че го сравнявам с Блу Ориндж.
А Интерхотелйт е пълен с възрастни руснаци, ( не искам да обидя никого), но детето ще ги дразни.
Да взема да наема един апартамент и да готвя, и чистя... какво толкова, нали ще е на морски въздух.

Герда, има хотели работят целогодишно на морето. Все пак можеш да видиш и в групово пазаруване ваучери, излиза понякога изгодно. В Поморие знам за Петър и Павел, че е целогодишен, но не виждам цени за септември. На хубаво място е, няма вътрешен басейн, но има спа. Близо е до центъра и в стария град за разходки, срещу хубав плаж. Можеш да се обадиш, ако ти хареса и питаш за цени през септември. Това се сещам, не съм отсядала там, само виждала отвън, но ми хареса, има изхранване, ето линк
https://www.hotelpetarpavel.com/

# 167
  • София
Привет! Пресни отзиви за Аркутино фемили ризорт - дотук много добре. С малки деца сме и затвореният комплекс е чудесно решение. Пускаме ги да се разхождат, сноват между ресторанта, детския клуб и площадката за игра. Аниматорите са внимателни и ги забавляват. ОИ храната е разнообразна - скара, готвено, салати, естествени млечни продукти. Няма глезотии като скъпи ръби и морски дарове, но според мен за тази цена предлаганото е ОК. Природата и плажът - прекрасни. Наистина трябва да се повърви по дюните, докато стигнеш до плажа, но за нас това е просто 5-минутна разходка. Плажът и морето са чисти, водата е топла. Комплексът е на хълмче и има постоянно ходене нагоре-надолу с голяма денивелация. Туристи - предимно български семейства с деца. Има магазинче и платен рибен ресторант. Единствен недостатък за нас - шума от пътя и един зарязан призрачен строеж в близост до плажа.

# 168
Мръднахме за 4 дни в Бургас, конкретно заради спайс мюзик фестивала, без чаветата.

Супер разочаровани от заведенията в града. Надути цени, малки порции, отвратително обслужване.
Та се решихме и си запазихме отново Магнолиите. Малко кофти, вечер пътуваме и спим в Бургас ама за 2 дни се преживява.
Пустош, няма тъпканица, храна и чистота на перфектно ниво, абсолютен рахат.
И има доста българи.

П. С. Албенския ябълков сок е уникален Simple Smile
И розето с ягодов привкус.

# 169
Концерта ще е супер.... всички любими групи от младоста ми на едно място.

# 170
  • София
    Утре пътуваме за Приморско дел Сол в Приморско, ако някой иска още отзиви преди дългоочакваната почивка ще споделя как е в разгара на сезона.

# 171
    Дел Сол аз чакам отзиви.

# 172
    • софия
    Има ли хора в тоя Синеморец,,,,?Като гледам уеб камерата от БЕЛА ВИСТА още в 4 след обяд плажа вече се е изпразнил - това не е присъщо за това място ,май е вярно че този сезон е слаб,а какво ли ще е септември когато ходим ние,сигурно ще се броим на пръсти....

Бяхме до 06.08 там и по моите критерии си беше поносимо пълно. Винаги се намираше място, но в 10 ч на плажа намирахме поне на трета линия. Слвсобедите прекарвахме на басейните и  нямам наблюдение как е

# 173
    Ние в момента сме на DIT Evrika Beach Сл.Бряг. Нещо тази година икономисват от пързалките, вече 3-ти ден работи само една пързалка/оранжевата/. Морето е бурничко, пълно с водорасли, има и големи вълни.

# 174
    Зачудих се много ли е кофти в Балчик към 19 сертември.....

# 175
    За пръв път сме в Равда. Препоръчвам смело мансардни апартаменти Диабис. Ако ги търсите в букинг, не ги бъркайте с другите апартаменти Диабис, които може да са в същата сграда, а може и да не са. Настаниха ни по-рано от обявеното, много любезен персонал. Апартаментът е чист, има кухня и дори пералня. Асансьор. Цената е повече от прилична - 50 лева на вечер, а ние сме четирима. Климатици има също, макар че май няма да се наложи да ги ползваме. Плажът е близо, широко е и пясъкът е чист. Поне в момента водорасли няма. Мисля, че получаваме доста повече от очакваното и вероятно ще повторим. Слагам снимка на едната стая..

# 176
    • пловдив
     Здравейте,ние вчера тръгнахме от Сънрайз Ол Суитс -Обзор .Доволни сме,бяхме две семейства с деца и изкарахме добре.Храната беше добре,децата ,включително и бебе на 1,5 г се хранихме от нея и нямахме проблеми.
    Бяхме в едноспални апартаменти настанени,имахме и пералня ,просторно и удобно ни беше.
    Като минус отбелязвам това,че водата в басейните беше студена,включително и детските.Първите дни времето беше по-ветровито и облачно и се усещаше по-студено;също отдалечеността от плажа -не ни беше много удобно с двете деца и ходихме само сутрин.
    Отдавна не бях ходила на север и бях забравила ,какви вълни има и вятър,морето е доста бурно.
    Като цяло изкарахме супер.

# 177
    Зачудих се много ли е кофти в Балчик към 19 сертември.....
    Балчик, пък е мястото, което никога ни бих избрала за морска почивка. За разходка и разглеждане на ботаническата градина става и до там. Баири, ама големи и накачулени на тях къщи и малки хотели. Плаж поне за мен няма. Определено там към края на септември рискувате да е доста по-хладно, а температурата на морската вода там винаги е най-студена. Изобщо на север от Албена, а и дори в самата Албена има риск да Ви е хладно времето и водата да е поне с 3 - 5 грудуса по-студена в сравнение с южните курорти.
    Виждам, че продължавате да се чудите къде да почивате. В темата Ви дадохме доста добри предложения, а има и много отзиви от завърнали се вече от морето дами, които може да прочетете. Изберете си един или някалко от тези изпитани хотели, изпратете запитване и няма да сгрешите.
    Имайте предвид, че около Националният празник 22.09. се събират 3 почивни дни и много българи ще се възползват от последният шинс да посетят морето.  В тази връзки е възможно в добрите хотели дори вече да няма свободни места. Т.е. не се чудете много, а си пратете запитвания за няколко хотела и още от сега си резервирайте. В противен случай може да останете на сухо или да направите компромис с по-посредствена почивка.
    Ето Ви пример за заетос за тези дати
    https://www.visit.bg/hoteli/hotel-kazablanka-obzor-552/
    https://www.visit.bg/hoteli/bella-vista-sinemorec-78/
    Като натиснете бутона за резервации и в розовата лента се вижда, че около 22 .09. няма свободни места.

# 178
    • София
    Включвам се с първи впечатления от настаняването в Приморско дел сол.

Стаята беше готова, преди 14 часа, когато е официалното настаняване. Дадоха ни ключа, но не си сложиха гривните преди 14 часа. Можехме да си качим багажа, но например не можеш да ползваш климатик или ток, защото се пуска с карта. Платихме за стая с изглед към морето, но реално ни станиха на 1 етаж над ресторанта и морето изобщо е като една точка сред сградите и се вижда едва след като излезнеш на терасата (въпросната точка). В нашия случай терасата е голяма и е споделена с още 3 стаи.

В стаята обзавеждането не е най-новото, но е приятно и чисто.

Ще се включа пак с още впечатления. Хотелът е пълен, има много полски туристи.

# 179
    ...Платихме за стая с изглед към морето, но реално ни станиха на 1 етаж над ресторанта и морето изобщо е като една точка сред сградите и се вижда едва след като излезнеш на терасата (въпросната точка)....

Е това е тъпо. Няма ли да поискате обяснение? Ако все пак имат стаи с морски изглед и сте платили за такава, редно е такава да ползвате. Аз винаги го посочвам като изрично желание при резервациите си, но доста от хотелите просто нямат такива стаи. Бела Виста например така е разположен, че гърба му гледа към други хотели, а отпред е басейна и гората. От плажа видяхме точно 2-3 тераси на най-високият етаж, които наистина имаха морски изглед.
    Това не ми допадна. От снимките не е много ясно разположението и се заблудих.

Общи условия

Активация на акаунт