Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 538
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 900
Николче, какъв е този грим, бе душице 😂
Скрит текст:

# 901
Скрит текст:

Клоунски Laughing

# 902
Никол явно е следвала грим урок от канала на Джаферович. И тя има навика да се гримира като уморена циганка.

# 903
Скрит текст:

Да не сме обратно в 2008 SmileSmileSmileSmileSmile

# 904
Добре де, много хора ми се връзват, че говоря сериозно в клиповете. Това добре ли е или зле? Май е зле, щото съм го виждала и при други хора със саркастични клипове. Пи-лошото е че и започват да обиждат, а всъщност те не са схванали нещата. Лоша работа.

Тази Никол заслужава ли да ходя да я търся?
А Слави просто си направи добра реклама.
Трябва да е човек тотално лишен от усещане за сарказъм и ирония, че да не разбира хумора във видеата ти.

# 905
  • Русе
Това е блога на КРР : https://monicawants.com/bg/2019/03/08/tova-e-tja-zhenata/
А това е видеото на Нора, където показва отчасти общата им работа: https://www.youtube.com/watch?v=1B-AuJSgqVU
В началото харесвах Нора, да наистина набра много последователи след видеото за belle box и то ,когато Златена направи препратка към канала на Нора и от там й тръгнаха абонатите нагоре. Но гледам избирателно видеата й  (не  я следя в инста и не съм гледала хранителното предизвикателство - видеото), но утрешното го чакам с любопитство, защото както в съда има две страни ищец и ответник, така и тук е редно да чуем и двете гледни точки, преди да обиждаме на идиотка и да правим прибързани заключения.
P.S. И аз не обичам /не употребявам цигари и енергийни  напитки и не е редно това да се популяризира, но сигурна съм,че ако минете пред ,което и да училище ,както и по мое време , така и сега ще има групичка,които си пушат през междучасията.
Странно,че КРР няма нищо против барането на ц*ц*  и по-разкрепостените отношения да се показват публично (само преди няколко страници, оневиняваше поведението на Петканови , а сега за едни цигари драма) Persevere

# 906
Не мисля, че някой "снася" на Нора или която й да е звезда от темата, че се е писало за нея. В голяма част от случаите се поства линк към профил/канал/инстаграм, а предполагам всяка от тях има начин да следи от къде й идва трафика. Та там веднага си изписва - бг-мамма, даже и линк към темата си показва, зависи от инструмента за следене  Peace

# 907
И мен ме отблъсква механизъм за участие в игра с награди, който изисква тагване на 15 приятели, последване на х профила, коментари, публикуване на снимки и т.н. Отблъскват ме и еднакви игри с награди в няколко профила, както и поредни постове, комуникиращи игри на конвейр, които много зачестиха напоследък.
Тази Нора ми е абсолютно безинтересна, днес научих за нея и вече ме отегчи.

# 908
Николчето, милото, е толкова некадърно. И аз я гледах в Studio Queens и положението е плачевно. Едно, че е глупава, но за мен не е и кой знае колко красива. Обикновено момиче. Например за Валката мога да кажа, че е също глупавичка, ама поне е красива, та пак има човек за какво да се хване.
Още помня хленчещата история, как с гаджето ѝ отишли миналата година в София, и след два месеца се върнали в Пловдив, щот тя милата ревала, не могла да се адаптира. Колко народ е ходил на чуждо място, включително и аз, без да имат близък наоколо, а тя... Гаджето ѝ до нея, пък и живеели при техен приятел.
Ужасна обработка, скучно съдържание, направо се питам кой я излъга, че е влогър и "creator". Добре, че е гаджето да я дърпа, че сигурно никой нямаше да я знае.

# 909
Минавам само да кажа, че тази darostinta бавно, но сигурно започва да ме дразни. Страшна снобария и показност я гонят тази дама, а толкова исках да я харесам и така си затварях очите едно известно време..
Сега качила някакви снимки от парти от двора ИМ. Много тънко и според мен умишлено се опитва да заблуди, че това им е някакъв личен двор, но забравя, че има хора, които знаят къде живее, а именно в стара кооперация в близост до култова инфлуенцърска улица Stuck Out Tongue Closed Eyes Както и да е, дворът не е техен, а е на всички хора, които живеят там. На няколко пъти виждам снимки от партита в този двор, а под последната дори се хвали, че някои от гостите не искали да си тръгват до 11. Много съобразително от тяхна страна - радвам се, че не съм и съсед.
Друго, което ме издразни миналата седмица - някакво стори със стара снимка и коментар към нея (перефразирам) “Рекламно лице на Лидл още когато имаха някакви стандарти”  - за това кой да им е лице, един вид. Ами може и да е вярно, че Сульо и Пульо ги рекламират сега, но каквъв е този самовлюбен, пасивно-агресивен коментар?
От горе на всичко, преди няколко дни я и засякох. Ами киселячка страшна. Sad Не си чак такава голяма работа, Радостинче. ПосмАли.

# 910
Т.нар. двор е в отвратително занемарено състояние, чак и горда го раздава въобще не ме вълнува дали е на нея или на съседите й.
Можеше да ми пише, за да я поканя на моя двор та поне да стане известно инфлуенсърско място и някой лев да взема. Grinning

# 911
Това гримиране с хайлайтъри да не е някакво руско модно течение? На морето рускините всичките до една се бяха избарали така това лято.
Не срещам коментари за Ивана. Не е издавала видео скоро ли? Да не си е взела полагаема лятна ваканция? То тя доста се беше преработила напоследък.

# 912
Скрит текст:

Тръпна в очакване да ги видя тез' момчета в розови роклета 😂😂😂

Скрит текст:
Драго девойче, обсъждахме твоите сторита и твоите думи, време ти е да разбереш,че носиш отговорност за тях. И за плочките - трябва доста да потренираш за да ти изпъкнат мускулите на корема, демек плочките, ограмоти се малко и прочие 😉(нещо се измори от писане и му би една точка, мналии 😃).

# 913
Т.нар. двор е в отвратително занемарено състояние, чак и горда го раздава въобще не ме вълнува дали е на нея или на съседите й.
Можеше да ми пише, за да я поканя на моя двор та поне да стане известно инфлуенсърско място и някой лев да взема. Grinning
Ами на живо е още по-зле Grinning Типичен общ двор за който никой не се грижи, но големи хвалби и изхвърляне, голямо нещо.

# 914
Ами на живо е още по-зле Grinning Типичен общ двор за който никой не се грижи, но големи хвалби и изхвърляне, голямо нещо.
И на мен на такова ми прилича, нещо като муждублоково пространство на което пикаят пияниците през нощта Laughing

Общи условия

Активация на акаунт