Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 392
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 990
Аз пък забелязах, че Антоанет Попова е отслабнала и се е поразхубавила. По едно време от антидепресантите може би доста се бе пооляла. Но браво на момичето, че въпреки проблемите пак се изправя на крака. Скоро май не е качвала видеа иначе.

# 991

Родители, които пушат и пият пред децата си са родители за НЕподражание. Като инфлуенсърите.
Така е. 😉
Нека си живее в измислен свят детето, пък после инфлуенсърите виновни, че се е пропило или пропушило.

Какъв измислен свят? В който родителите не пушат и пият и учат детето си да прави като тях?

# 992
Попова качва някакви видеа от време на време, но повече влогове или с неособено интересно съдържание.
На мен като цяло не ми е интересно да гледам влогове, изобщо не разбирам каква е идеята на това да гледам какво са яли на закуска, до кой магазин са отишли и с кого и кога са пили кафе.. и безкрайното ходене с камера в ръка по улиците.

Другата Антоанета пък изобщо вече май не качва видеа. Набра популярност, що да се пъне да снима и редактира?!

Абе от скоро няма нищо интересно за гледане..

# 993
  • Варна
То тя да снима Антоанета, но какво? Няма идея нейният канал някаква основна. Преди ми ставаше приятно да ги гледам цялото семейство, но тя наистина много се промени.. А и това мълчание относно Филип буди недоверие и въпроси.

# 994
Харесвам Попова че седна и открито заяви че има проблем и се бори с него,поне е откровенна, за разлика от други хора които само разтягат локуми..

# 995
Тези дни Попова пусна видео от почивката им, където обясняваше, че е напълняла от антидепресантите и не е бременна.

На Пепка рязко й кастрираха креативността и няма какво да качва, то вече изреди де що има продукти и реклами.
Остава само и тя да цъфне с нЕкой липовон, нали нейното не е ген...

# 996
Попова видимо се успокои. Имаше един период, в който във видеата ѝ личеше апатия и раздразнителност. Последното ѝ видео е добро

# 997
Аз от известно време си търся влогове с арт съдържание. Гледа ми се нещо, свързано с изкуство, но по нашите ширини всичко е за храна, грим и безсмислени рутини. Никаква креативност.
Имаше една мацка само, която май учи в Натвиз, качва нещо кято скечове. Имате ли идея коя беше? С червено-оранжава коса?

Иначе Попова я харесвам, може би защото и аз имах същия проблем като нея и тя открито говори за паническото разстройство и не е от мрънкащите, които по 20 години си го разкарват с тях. Момичето се бори и се лекува. Е, разбира се всеки има тъмни моменти. Сега ми изглежда, че е спокойна. Харесвам я.

# 998
Аз ат известно време си търся влогове с арт съдържание. Гледа ми се нещо, свързано с изкуство, но по нашите ширини всичко е за храна, грим и безсмислени рутини. Никаква креативност.
Имаше една мацка само, която май учи в Натвиз, качва нещо кято скечове. Имате ли идея коя беше? С червено-оранжава коса?

Предполагам, че питаш за polly nedkova

# 999
КПП, имах една клиентка, която по телефона правеше невиждани скандали и се появяваше ден-два по-късно в офиса, все едно нищо не е станало, много се забавлявах с нея. Малко ми напомняш на нея Grinning

Не мога да повярвам, че си причиних видеото на Валери. Не знам. Повече няма.

# 1 000
КПП, имах една клиентка, която по телефона правеше невиждани скандали и се появяваше ден-два по-късно в офиса, все едно нищо не е станало, много се забавлявах с нея. Малко ми напомняш на нея Grinning
Аз имах подобна пациентка. Появява се и вдига скандал на тема хомеопатия (нейната любима сме я нямали), после отива да гледа козметичния щанд, (очевидно й става по-леко) и се връща се да купи изписания й антибиотик - ни лук яла, ни лук мирисала.

# 1 001
ВалериЕто по каква линия е в Дания? Отследвах я преди време и не съм много наясно с житието и битието й в момента. 

# 1 002
ВалериЕто по каква линия е в Дания? Отследвах я преди време и не съм много наясно с житието и битието й в момента. 

Майка и’ работи там

# 1 003
Сега го разбирам. То тя не споделя много лични неща. Мислех пак да не е на vacey. Нали е кралица.

# 1 004
Аз ат известно време си търся влогове с арт съдържание. Гледа ми се нещо, свързано с изкуство, но по нашите ширини всичко е за храна, грим и безсмислени рутини. Никаква креативност.

Предполагам, че питаш за polly nedkova
Да, тя е!

За дамите с диагнозите - аз не съм направила нещо по-различно от това да изразя негативно мнение, това че момичето реши да се оправдава, правейки си профил в бгмама и измисляйки си несъществуващи конфликти, абсолютно не е мой проблем. Не смятам,че съм длъжна да се обяснявам на някого защо имам определен тип мнение. Нали и това е вашата философия, докато прюете Пепка,Валка, Деска на външен вид, обиждате децата им и прочие. Значи вашето не е скандал и злоба,а е градивна критика, но моето е конфликт. Брей, какви двойни стандарти.
Доколкото помня, преди да се появи Нора в темата доста неласкаво се изказвахте и за нея.

И за да затворя темата,ще кажа, че реагирах толково бурно спрямо Нора, защото сестра ми в момента е с повредено здравословно състояние, точно заради личности, подобни на Нора, които си позволяват да раздават хранителни режими и да учат на философии невръстни деца, които нямат чувство за правда и неправда и не познават организма си. Сестра ми е с хранително разстройство, което стартира от видеа на инфлуенсъри, подтикващи последователите си да ядат плодове. Ето, казах го Wink

Последна редакция: сб, 10 авг 2019, 16:28 от KPP

Общи условия

Активация на акаунт