Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 539
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 3 690
  • Пеликания
В Дания ако нямаш позволение от стопанина да погалиш някой домашен любимец (повечето пъти кучета, защото ги разхождат постоянно) се сърдят много (личен опит Grinning), а представям си ако става въпрос за дете. Там няма такива градуси като нас (рядко става дори 30 градуса) така че не може да се даде реална преценка. Но от малки ги носят на морето при температура на водата 7-8 градуса и се къпят и това не е много правилно,  но пък поне не ги показват нонстоп и не ги пипат 20 годишни пикльовци и пикли в разгара на сезона на инфекциите.

# 3 691
Ааз се включвам с нещо по-различно от Пепе също, Петьо е направил клипче, в което се обяснява като ученичка за нещата, които е казал https://youtu.be/OS039_as3lg
Доста заядливо ми звучеше и не го изгледах цялото видео, интересно ми е вие какво мислите

Изгледах 1 минута и не мога да си причиня повече. Изглежда ми неискрен, пасивно-агресивен....
Личи си, че чете отнякъде и най-вероятно Изабел му го е написала. Не, не и не!

Последна редакция: пн, 26 авг 2019, 15:57 от Yogurina

# 3 692
Онзи ден се омъжи Ралица

# 3 693
  • Някъде там
Ралица сега ли са правили сватба или снимките са стари?

Казвала е, че имат брак иначе.
Сега да.Имаше сторита вчера. Жалко, че това с тортата е минало,много ми хареса тя.
Ето грима и

# 3 694
Този Петьо гадже на Изабел ли е? Какво е качил? И явно изтрил вече? Някъде може ли да се види?

# 3 695
Хубава е наистина.
Може би преди са само са подписали, а сега са решили да направят по-голяма сватба.

Тя като цяло ми беше симпатична и я следвах, но след драмите с бърнаута ми стана досадна.

По сапунката на Пепе наистина всичко се каза и няма смисъл да се убеждаваме едни други в противоположни мнения.
Аз приемам, че може би съм с остарели разбирания, скучна, задръстена и т.н., ок.
За тези обаче, които смятат, че е неправомерно критикувана, говорим си празни призказки, преувеличаваме всяко нещо и я защитават - интересно ми е защо според вас нито едно от въпросните видеа и снимки не беше споделено в нейния профил?
Няма нищо срамно, нередно и компрометиращо в тях.
Не виждам причина да се притеснява да ги сподели, при положение, че почти целият й живот е на показ.

Последна редакция: пн, 26 авг 2019, 16:17 от Вαнилия*

# 3 696
Всеки си има различно разбиране за това кое е приемливо и кое не, но като стана дума - ако не греша има няколко потребителки тук, които живеят по скандинавието, ще ми е интересно да споделят как се гледа там на това гушкане на голи деца от разни чичковци в отсъствието на родител? 

Като живяла половината ми живот в Скандинавието ще кажа, че не се гледа с добро око. Никой не пипа непознати чужди деца ей така, както се демонстира в тия сторита. Абсурд. Хората си уважават личното пространство и децата се пазят. Понеже жегите лятото не са даденост, всички се юрват към плажа, но след края на работния ден, когато слънцето вече не е толкова жарко, а ако е уикенд, в най-големите жеги почти няма да видиш деца, камо ли малки деца на плажа. Слънцезащитни кремове, шапки, детски костюмчета с УВ защита, чадъри и гонене на сенките е задължително. Внучето ми е на половин годинка и е било на плаж само веднъж, под дебелата сянка на едно дърво и то рано сутрин преди слънцето да започне да напича. Тия работи, дето Пепе прави със Сиена, няма да видиш скандинавци да правят. Не знам дали Филип знае как дъщеря му се подхвърля от човек на човек за селфи и стори, но ако знае, 100% няма да е очарован.

# 3 697
Ааз се включвам с нещо по-различно от Пепе също, Петьо е направил клипче, в което се обяснява като ученичка за нещата, които е казал https://youtu.be/OS039_as3lg
Доста заядливо ми звучеше и не го изгледах цялото видео, интересно ми е вие какво мислите

Не мога да погледна сериозно на това момче. Хич не му вярвам на извинението - оправдание. Похвално, че не скочи да напада, но смятам, че е бил посъветван така и хич не мисля, че искрено се е замислил за това къде греши.
Аз да попитам - защо ръкомаха като стюардеса? Joy Много ми е смешен..Да не говорим за изцъкления поглед, дългите паузи и мистичната музичка за фон. Муцка!

# 3 698
На мен не ми хареса тортата. Скучна ми дойде.

# 3 699
Престарахте се вече. Стига вече с тези апокалиптични картини. 😱

# 3 700
Сиена обаче неможе да се оплаче от липса на "бащи"

Скрит текст:

# 3 701
  • Някъде там
На мен не ми хареса тортата. Скучна ми дойде.
Да много изчистена беше и изглежда скучна,но тя нали е минималист явно за това.
Аз харесвам такива изчистени неща и за това ми е допаднала.
На мен букета ми е странен с тези сукуленти.
Иначе подаръците  за гостите одобрявам с две ръце.Това си е спомен за цял живот.
В момента качва още сторита с роклята и букета.
Явно темата е сукуленти.☺️

# 3 702

Изгледах 1 минута и не мога да си причиня повече. Изглежда ми неискрен, пасивно-агресивен....
Личи си, че чете отнякъде и най-вероятно Изабел му го е написала. Не, не и не!

И отдолу в коментарите - Браво!, Браво!, Поклон!
Личи си, че фен базата му е малолетна, често откровено малоумна и и липсва критично мислене.

# 3 703
  • Варна
Абсолютно! Стига вече с плажните истории на Антоанета и апокалиптични картини колко бързо се умира на слънце или студ, то не остана нещо неизказано. За притеснените за живота и здравето на СиенКа ще кажа , че в снощното стори беше в добро здраве и настроение в ръцете на майка си, а не "объркана" и "обезводнена" "в ръцете на" космати чичовци, слабо познати на майката, наркомани" и прочие. И да приключим темата.

# 3 704
Иначе подаръците  за гостите одобрявам с две ръце.Това си е спомен за цял живот.

Освен ако не го гледам аз. Ще го уморя за месец Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт