Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 463
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 3 795
По въпроса за адекватна мама-инфлуенсър - за мен такава е само Dessytalks.
Аз не разбрах какъв е проблемът с видеото на Галя - казва се покупки от Италия, защо очаквате да има информация за забележителности, ястия, хотели? Мисля, че беше казала (или поне аз останах с такова впечатление), че пътуването им е с цел пазаруване, нали половината куфар ѝ беше празен, за да има място за новите придобивки Grinning От въпросните придобивки ми харесаха розовата чанта Фурла, портмонето и несесера за документи, останалите неща не са ми по вкуса, но пък Галя ми оставя впечатление на човек, който си има някакъв изграден собствен стил (било то и с отчетливи чалга акценти), всичките неща, които си е взела, се вписват в този ѝ стил и са в унисон с визията ѝ, не като Ивана примерно, чийто стил на обличане  е залитане във всякакви крайности. В Галя ми допада именно това, че си знае капацитета и интересите и не се пъне да обхваща всевъзможни теми, нея си я интересуват дрехи, гримове и почивки, аз лично не очаквам от нея да направи подробен влог с информация за забележителности,  тя си е по "плебейските" удоволствия, ако мога така да се изразя: храна, престой в хотел с приличен брой звезди, посещение на чалготека, пазаруване.
PURE Статията на Cherry Lady я прегледах, но се въздържам от коментар, защото не смятам, че с нея може да се води съдържателна дискусия - реагира твърде емоционално на всичко, имам спомен как преди известно време за някакъв спор с потребителка тук, в темата, скочи да се излага, като ѝ поиска IP адреса, че да ѝ блокира достъпа до блога (или нещо подобно беше), изобщо това обсебване на темата по неприятен за мен начин с личните ѝ драми (тук визирам пак една безкрайна дискусия за влизането ѝ в МУ София), ме възпира от коментари. Адмирирам труда ѝ да списва блог с полезна и достъпна информация, но реакциите ѝ (поне от това, което виждам тук), са твърде преекспонирани.

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 12:41 от Crystal Noir

# 3 796

Съгласна съм иначе с покупките, от Абсолютно неподходящо ми се вижда да носи първокласник Guess дрехи в училище...

Защо?
Първо, защото е дете ? Едва ли прави разлика между GUESS И Bershka ! Grinning  Много го интересува какво носи на този неосъзнат етап.....
Другото което е, по този начин го учи на меркантилност, и материализъм .. Още не е толкова осъзнат , защото е малък,но след няколко години, ще изгради  изкуствено самочувствие,и е ще мисли че превъзхожда всичко и всички, само защото носи скъпи марки и родителите му имат възможности..Не е лошо родителите да имат пари, но смятам,че е редно да го възпиташ на това , да цени парите първо , а не да смята че са даденост. Явно Галчето, цели да превърне детето си в същият консуматор , и повърхностен човек,като нея ...

# 3 797
Не съм гледала видеото на Галя, нея принципно нямам нерви да я гледам. Затова се извинявам, ако се изказвам неподготвена, но оставам с впечатление, че само е показала какво си е купила.
Ок, нека видеото е ориентирано към шопинга, но на мен в такъв случай ще ми е по-интересно да разкаже за самите шопинг центрове, в които е била. Какви магазини има в тях, цени, намаления, къде се намират, с какъв траспорт се стига до тях и подобни неща, отколкото да видя, че си е купила две роклета, например.

Едит: Относно горния коментар, според мен детето на Галя много добре знае с какво ще отиде на училище и колко струва то.
Мисля, че тя още от сега си го учи съвсем целенасочено да се фука, че носи еди какво си.

# 3 798
Guess не е кой знае каква марка , не го облича в Gucci  или Valentino , на мен ми идват в повече такива заключения от дрешките как ще стане с изкуствено самочувствие и т.н.

# 3 799
Всъщност Галя каза с какъв транспорт са отишли до аутлета, колко струва билетът за него и какво разписание има.
Някой назад питаше къде е изчезнала онази с пресата за коса върху дъската - снощи YT ми я предлага за гледане, каналът ѝ е активен.

# 3 800
  • София
Guess не е кой знае каква марка , не го облича в Gucci  или Valentino , на мен ми идват в повече такива заключения от дрешките как ще стане с изкуствено самочувствие и т.н.

В сравнение с другите деца дрехите стойността на Guess е в пъти повече, повечето майки купуват дрехите от Lidl, Waikiki, H&M. Не знам в какво училище ще учи, частно или държавно, но братовчедка ми докато учеше в частно и се смееха съученичките че носи маратонки от минали сезони, та ей такива деца се възпитават от меркантилни родители.

# 3 801
Такива изказвания за Guess и как да облича дето си са напълно малоумни. Това са нейните възможности и това купува тя, на вас като ви се струва скъпо, просто не го купувате. Това означава ли че щом вие имате възможност за H&M значи и тя трябва да взима това. По вашата логика, за някой родители и H&M е скъпо, нека всички пазаруваме от Илианци тогава. Чудите се със какво да се заядете, напълно безпочвени коментари.

# 3 802
Ама много ясно, че ще го облича в дрехи, с лого на Guess, голямо колкото водомер 😆 Той сигурно е записан в такова училище, в което ще има надцакване кой е по-по-най. Да не мислите, че е записан при простолюдието 😆
А Галя да си прави каквито видеа са ѝ на сърце, ама тези с марковите стоки, обърнете внимание колко пъти споменава "ето го тук логото на марката". Ако тръгна да броя, сигурно бройката още в първите минути ще надхвърли 10. Лъха на позьорщина отвсякъде.

# 3 803
Без значение с какви марки го облича, ако се различава от тълпата вероятността да бъде тормозено от съучениците си е голяма. Чух някой горе спомена , че тя искала да го праща на училище с ризки и панталончета. Имах такъв съученик в началното, майка му даже му слагаше папионка, ами присмиваха му се другите момчета.
Ако обаче Тонката ще учи с други баровчета, значи ще си е точно на мястото.

# 3 804
Галя купува и евтини, и скъпи и си има стил, който следва. Не съм ѝ гледала видеото, но гледах това на тръгване за куфара и си каза ясно, че целта на пътуването е точно пазаруване. Нормално е влогът да е за покупките, не за забележителности. Детските суитчъри в сайта им са 15-19 лири, а видът им е доста класически, така че не виждам причина да бъде тормозен заради дрехите. Далеч съм от нея като разбирания и начин на живот, но ми допада.
Guess в момента имат големи намаления, не мисля, че цените са нещо особено.
Написах още преди, когато НСЧ ме обвини, че говоря празни приказки и сега пак го казвам - сторитата със Сиена бяха качвани от няколко различни профила в интервала 14-18ч.
Ами за мен е по-вероятно да са били пускани в реално време, отколкото да са заснети сутринта и качвали следобяд.
Обвини е много силна дума, не сме в съда все пак Laughing
Щом вече има конкретен час, можете да сте напълно спокойни за здравето на детето. В момента сме на морето, понеже и ние си лягаме късно и сме следобед на плаж, споделям, че от около седмица дори мъжът ми (който не издържа и на малко топлина) не влиза под чадъра. Под тези тенти втората половина на август е повече от идеално за Сиена и в най-горещата част на деня, а след 14 ч. даже по-скоро може да се притеснявате дали по-честичко я изкарват на слънце, за да не ѝ е студено Grinning

# 3 805
Защо да са безпочвени? Неслучайно слагат униформи в училищата..

# 3 806
Защо да са безпочвени? Неслучайно слагат униформи в училищата..
Не във всички училища имат униформи. Също така Галя казва във видеото, че въпросните маратонки на Guess са с хубава удобна подметка и тя имала такива. Не виждам нищо лошо в качествени обувки за дете, макар и на по-висока цена. Хиляда пъти по до-добре от нещо дето ще се разлепи на 2рото обуване...

# 3 807
  • София
Г]Обвини е много силна дума, не сме в съда все пак Laughing
Щом вече има конкретен час, можете да сте напълно спокойни за здравето на детето. В момента сме на морето, понеже и ние си лягаме късно и сме следобед на плаж, споделям, че от около седмица дори мъжът ми (който не издържа и на малко топлина) не влиза под чадъра. Под тези тенти втората половина на август е повече от идеално за Сиена и в най-горещата част на деня, а след 14 ч. даже по-скоро може да се притеснявате дали по-честичко я изкарват на слънце, за да не ѝ е студено Grinning

Ето това повторих 10 пъти, че бях в същия ден на същото място, даже аз дето съм водна жаба не изпитах нужда да влезна в морето, понеже не беше жега, на моменти даже си беше студеничко от вятъра...

# 3 808
  • Някъде там
Голото бебче(само по памперс), размятано и гушено на плажа от потни, голи мъже,представящи се всичките за баща му, не бяха никакъв проблем,нищо му нямаше на бебчето и сторитата и снимките на няколко различни мъже в различни часове на следобеда с "тяхното бебе" не трябваше да бъдат повод за възмущение.
Обаче някаква си марка обувки е по-голям повод за възмущение и обсъждане на избора на майката като гледам...

Не бих купила такава марка обувки на дете,защото ги израстват бързо,защото ги късат също толкова бързо и защото наистина смятам, че показността е  проблем.
Обаче някой да каже, че едното е по грешно от другото...

# 3 809
Аз също  не смятам, че точно Guess са кой знае каква марка, още повече че тя няколко пъти спомена, че е пазарувала от намаления и аутлети, тоест цените са доста ниски. А и все пак не му е накупиша някакви "гъзарски" блузки и подобни, а според мен съвсем практични и удобни дрешки за училище (жилетки, анцузи и т.н.). А и дори да не са от намаления, ми жената има възможности - купува.

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 16:23 от PreslavaD

Общи условия

Активация на акаунт