Аз не разбрах какъв е проблемът с видеото на Галя - казва се покупки от Италия, защо очаквате да има информация за забележителности, ястия, хотели? Мисля, че беше казала (или поне аз останах с такова впечатление), че пътуването им е с цел пазаруване, нали половината куфар ѝ беше празен, за да има място за новите придобивки
От въпросните придобивки ми харесаха розовата чанта Фурла, портмонето и несесера за документи, останалите неща не са ми по вкуса, но пък Галя ми оставя впечатление на човек, който си има някакъв изграден собствен стил (било то и с отчетливи чалга акценти), всичките неща, които си е взела, се вписват в този ѝ стил и са в унисон с визията ѝ, не като Ивана примерно, чийто стил на обличане е залитане във всякакви крайности. В Галя ми допада именно това, че си знае капацитета и интересите и не се пъне да обхваща всевъзможни теми, нея си я интересуват дрехи, гримове и почивки, аз лично не очаквам от нея да направи подробен влог с информация за забележителности, тя си е по "плебейските" удоволствия, ако мога така да се изразя: храна, престой в хотел с приличен брой звезди, посещение на чалготека, пазаруване.PURE Статията на Cherry Lady я прегледах, но се въздържам от коментар, защото не смятам, че с нея може да се води съдържателна дискусия - реагира твърде емоционално на всичко, имам спомен как преди известно време за някакъв спор с потребителка тук, в темата, скочи да се излага, като ѝ поиска IP адреса, че да ѝ блокира достъпа до блога (или нещо подобно беше), изобщо това обсебване на темата по неприятен за мен начин с личните ѝ драми (тук визирам пак една безкрайна дискусия за влизането ѝ в МУ София), ме възпира от коментари. Адмирирам труда ѝ да списва блог с полезна и достъпна информация, но реакциите ѝ (поне от това, което виждам тук), са твърде преекспонирани.