Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 462
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 4 185
Акцент да те дразни, че да пращаш хората на курсове е too much. Аз говоря 4 езика свободно и си имам акцент на чужденка на всеки. Смея да твърдя обаче, че пиша и говоря по-грамотно от някои, на които са им родни моите чужди. Абсолютно неизбежно е да нямаш, освен освен ако не си живял сума време в държавата и си адаптивен(не всеки е), актьор си или фейкваш като Мария Лондонска. И пак личи като се отпуснеш. Не вярвам и човекът, който ѝ е писал (все пак не знаем да ли е жена) да няма акцент на чужди езици, освен ако не говори.

Не я следя особено Полина, повечето казвате, че е грамотна и ви вярвам. Повече ме дразнят говорни дефекти, диалект, неграмотност и беден речник.

По спомен млякото в Дания е около 10 крони, което е над 2,50лв.

# 4 186
Бона,
Нямам деца, не съм се интересувала от кърмене, не бях чувала, че това е възможно и затова го приех като простотия.
Малко офтопик стана, но по същото време в сериала имаше друга героиня с бебе, на която й спря кърмата (от стрес) - можеха при нея да поканят консултант, който да й окаже подкрепа и да й помогне отново да кърми.

Иначе идеята мъжете да кърмят звучи добре Joy Много мами ще я подкрепят Wink

# 4 187
Скрит текст:
Хм, защо тези жени се чувстват задължени да ни уведомяват за всяко нещо, свързано с децата им. Ето я тази, дала била 💩 на детето за изследване, госпожа Гочефф пък беше документирала как нейният Никола пръцка и пълни памперса преди няколко месеца. Ми сори, не ми е сладко това. Могат и да спестят някои от детайлите.

Е Радостна поне го прави с някаква цел - да напомни на хората да не забравят стъклото, както тя е направила. В случая е полезно. Можеше само да го напише малко по-добре. Това на Гочефф вече е прекалено.

Коментарът, който Полина сложи на стори, наистина е злобен. Единственото градивно е може би началото, където ѝ предлагат да отиде на консултация. Но всички знаем, че не е написано с цел да ѝ помогнат в тази насока, а просто за ефект на обидата. Полина обаче отговори тъпо този път, като намеси тази тема. Това, впрочем, е много модерно да се прави в момента и го използват, за да се говори за тях. Защото знаят, че ако се говори за тях тук, получават един наплив от хора към каналите си, който иначе няма да имат.

Това за цената на храната в други държави и на мен винаги ми прави впечатление. Не знам колко е разликата, но сигурно има. Не е нужно да ходиш някъде повече от един път, за да ти направи впечатление.

# 4 188
Забравих да кажа, че както коментарът, който са ѝ написали на Полина и ненужен и злобен, така ѝ нейният към човека, а още повече паралелът с жените и майките най-вероятно в темата. И тя е намерила повод да си излее "лошотията" някъде. Не казвам, че е лош човек, а че всеки си малко гадничко у себе си, въпрос на избор е обаче дали ще го изпуснеш и насочиш към някого. Не показва по-високо ниво от анти-фена си.

Че някои мъже си произвеждат кърма - тези назобените с анаболи, знам че ако прекалят с хормоните и почват да отделят. Сега колко е хранителна за бебето и здравословна за произвеждане от таткото е друг въпрос. 😆

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 15:55 от Emiliana V55

# 4 189
  • На правилното място в правилния момент
Видях сторито на Полина. И друг път сме го коментирали, няма лошо да дадеш градивна критика, понякога границата с хейт и грубост обаче  е доста тънка, както в случая. Полина да не им се впряга толкова, винаги има критика в публичното пространство и още повече, когато си влогър/блогър и прочие.

Напоследък гледам доста канали за пътувания, екскурзии. Ето няколко от тях:

- Орел и Решка - руски канал, проследяващ пътешествия, различни сезони с различна тематика. Мъж и жена във началото на всеки епизод хвърлят ези-тура, след това единият от тях живее в пълен лукс по време на престоя, а другият се съобразява със строг бюджет.

- in Viaggio col Tubo - италиански канал, двама пътешественици, мъж и жена. И при тях е разделено на дестинации - Европа, Азия и др. Обясняват отчетливо какво, как, колко.

- Kara and Nate - друга двойка, която споделя своите пътувания в Ютуб. Харесва ми монтирането и предствянето на самото видео. По-малко информативни откъм практическата част на пътуването.

# 4 190
  • София
За мен коментарът е махленски, а отговорът на Полина- уязвяващ. И двата не ми допадат.

# 4 191
  • Русе
Каква стъклена плочка за дупето, аз имам спомен ,че лепенка му лепваха в лабораторията, не съм носила аз нищо освен в контейнерчето мъничко от двете неща. Може и по-друг начин да поднесе така важната информация, която всеки родител може да получи от лл на детето или  има закачена бележка в градините .

# 4 192
Не си ли си снимала скоро , не ми се хвали, Мона.

# 4 193
Изказването на Полина за форума е доста грозно и не й прави чест, при положение, че до оня ден се въртеше тук интервюто й с Адри.

Относно предизкването на лактация в ОЖ - нямам вече много спомен какво и как, но беше направено с неподходящите герои и целеше по-скоро сеир, отколкото израз на подкрепа за кърменето.

Лори, когато си взимаш пробата вкъщи лепенката я лепиш на стъклото.
Дори мисля, че така се прави принципно, тъй като изрично ни предупреждаваха пробата да се вземе рано сутрин веднага след сън.

# 4 194

Ох, само като й видя физиономията на Гериту и ми идва да се хвърля през прозореца. Не знам защо, но ми е толкова противна в лицето и не само там. Изглежда като някак недоразвита за възрастта си. Изключително противна ми е, макар че преди доооста време гледах видеата й нон стоп(дори се чудя с какво толкова ме е грабнала). Не целя да я обидя, но това е моето мнение.

# 4 195
Тази Гери блокажа 😂 си я пуснах вчера, като я споменахте, но превъртях набързо и нямам какво да й коментирам.
Като става дума за език и акцент - ами на нея почти нищо не й разбирах какво говори. Говорен дефект ли, озвучаване ли е, не знам.

А Фифко-здравко пак е на бръснар, че и намигва закачливо.
Вие тука с цимент го занимавате, човекът си има ангажименти!  

# 4 196
И сестра й е с подобни черти, но някак си пó се трае. При ГеритУ има едно голямо разминаване между искане и можене. Няма реална оценка за себе си. Не знам на какво го гради това самочувствие - знания, умения, външен вид ли. Нито харизма има, нито интелект. Просто няма с какво да компенсира, може би го усеща и избива здрави комплекси.

# 4 197
  • Пеликания
Това изказване на Ели за млякото беше напълно излишно.
В Дания млякото и хляба най-евтините, които се водят бюджетна марка са между 8-10 крони (2-2,60лв), но не вярвам тя да купува от тях. А и защо не показа например в Лидл млякото на Pilos 3,6%, което стува 1,79лв.

# 4 198
Скрит текст:
Ох, само като й видя физиономията на Гериту и ми идва да се хвърля през прозореца. Не знам защо, но ми е толкова противна в лицето и не само там. Изглежда като някак недоразвита за възрастта си. Изключително противна ми е, макар че преди доооста време гледах видеата й нон стоп(дори се чудя с какво толкова ме е грабнала). Не целя да я обидя, но това е моето мнение.

Пак нек'ъв кликбейт от геца... ц ц ц

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 22:37 от Анонимен

# 4 199
И сестра й е с подобни черти, но някак си пó се трае. При ГеритУ има едно голямо разминаване между искане и можене. Няма реална оценка за себе си. Не знам на какво го гради това самочувствие - знания, умения, външен вид ли. Нито харизма има, нито интелект. Просто няма с какво да компенсира, може би го усеща и избива здрави комплекси.
Абсолютно подкрепям. Лично на мен в начлото ми беше по-поносима за гледане. Скромно нормално момиче, показващо неща от ежедневието си. Сега обаче ми е толкова антипатична - толкова голяма самочувствие - наистина не знам от къде го вади. Да не говорим колко е повърхностна, само показва някакви скъпи дрешки и си мисли че има стил. В повечето случай изглежда нелепо, независимо дали се е облякла " по- така" щото не и отива, може да е на 25 но изглежда на 13.
Изглежда ми умираща за внимание, по-специално мъжко.
Гери, ако четеш мъжете ни им е зор на каква марка ти е чантичката. Събери малко пари и ги вложи във себе си, например ортодонтско лечение, ще ти е от полза за цял живот. Младо момиче си, защо си допуснала това??

Общи условия

Активация на акаунт