Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 263
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 4 665
Гледах водеото на Ели за Голдън Роуз и наистина ми изглежда състарена.

Специално назолабиалните бръчки са ѝ много дълбоки за 30. Обикновено се получават при пушене. Знаете ли дали тя пуши?

Стана ми интересно и за другите инфлуенсъри дали пушат, знаете ли за някого? Ивана беше казала във видео, че ги е отказала, за никой друг нищо не знам

# 4 666
Гледах водеото на Ели за Голдън Роус и наистина ми изглежда състарена.

Специално назолабиалните бръчки са и много дълбоки за 30. Обикновено се получават при пушене. Знаете ли дали тя пуши?

Стана ми кнтересно и за другите инфлуенсъри дали пушат, знаете ли за някого? Ивана беше казала във видео, че ги е отказала, за никой друг нищо не знам

Мисля, че Попова пушеше, но май ги отказа. 

# 4 667
Галка ги подарява, защото не ползва ниско качество козметика.
Абсолютно, само спиралите на Изадора и се свидеха, защото са скъпа козметика. Не вярвам да ползва другите неща затова всичките "ги има".

# 4 668
Специално назолабиалните бръчки са ѝ много дълбоки за 30. Обикновено се получават при пушене. Знаете ли дали тя пуши?
Не мисля, че назолабиалните се влияят от пушенето. Склонна съм да вярвам, че е най-вече ген и особеност на лицето. Моите са доста изразени още от тийнейджърските ми години, а никога не съм пушила. Мисля, че и при Ели е така.
Май по-скоро "баркод" бръчките се появяват при пушачи.

# 4 669
Благодаря за линковете към американските форуми,честно казано тук сме доста по меки към инфлуенсърите,и които има претенции че си казваш мнението и имаш такова да почете там какво ги правят...

# 4 670
Какви са/Къде са тези "баркод" бръчки?За назолабиални,пачи крак и т.н съм чувала,ама тез' не.

# 4 671
И аз гледах видеото на Ели за Голдън Роуз и ми направиха впечатление дълбоките назолабиални бръчки, но предполагам, че са вследствие на ген + суха кожа, тя не пуши и полага грижи за кожата си, но наистина не изглежда свежо в този клип. Леко ме озадачи този шал върху главата й или по-скоро начинът, по който беше сложен - висеше странно отстрани на лицето й, според мен щеще да стои по-добре, ако беше вързан на панделка.

# 4 672
Ели има и доста  сбръчкан за нейната възраст клепач.От филтрите не си личи много,но на снимки се забелязва понякога.На Пепе е още по-зле.

# 4 673
Какви са/Къде са тези "баркод" бръчки?За назолабиални,пачи крак и т.н съм чувала,ама тез' не.
Пушачески т.е. горе на устните се образуват.

# 4 674
Ели изглежда различна - защото в своите видеа слага други филтри - в ГР филтрите са малко и други и от там ралзиката. Кожата и има лош вид за възрастта - може би защото е тънка - без грим и филтър е с паднал клепач.

# 4 675
Тая нормална ли е?
Скрит текст:

# 4 676

Антоанет ми прилича на 15 годишна

Последна редакция: нд, 01 сеп 2019, 12:39 от Tamarau

# 4 677
  • Варна
Maverikasss, и защо??? Какво ненормално виждате, момиче, което се забавлява и танцува. Като имаш 2 деца явно не се очаква от теб да се държиш така "скандално".

# 4 678
Maverikasss, Теди, ти ли си ?

Антоанет ми прилича на 15 годишна
Не ме издавай Laughing аз съм
Maverikasss, и защо??? Какво ненормално виждате, момиче, което се забавлява и танцува. Като имаш 2 деца явно не се очаква от теб да се държиш така "скандално".
Ама казвате ги тия неща навреме, моля ви! Изгубих ценни години в гледане на детето Laughing Fearful

# 4 679
Антоанета може и да я е ударил втори пубертет хаха. Били са на моминско парти. Имаше и стори с изгрева. Дали са купонясвали до ранни зори или е станала рано за днешната фен среща? Определено има някаква промяна в държанието ѝ. Няма го сплотеното семейство.. Май няма и да го има вече.

Общи условия

Активация на акаунт