Перилни препарати и омекотители – 59

• 48 426
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Мн съжалявам,че не съм по темата,но виждам,че има експерти и само едно въпросче да задам-с какво мога да премахна тези бели петна,появиха се след като дезинфекцирах със спирт изкуствена кожа.Веднага след изсъхване  останаха бели участъци,пробвах с вода,не става ...

# 406
  • на Мелмак
Бубе, ще чакам да кажеш резултат, и аз имам тениски за оправяне.

# 407
  • Пловдив
Добре де, а ако смените део продуктите?
Аз от както ползвам такива без алуминий нямам такива ядове.

# 408
  • на Мелмак
Аз ги смених, но къснооо:sunglasses:
Ще ми се да оправя пораженията!

# 409
  • have faith and be patient ..
Кои са без алуминий? Аз ползвам инвизибъл ролки и нямам проблеми, но не мисля че са без алуминий

# 410
И аз се чудя. От години ползвам рол или стик/по-рядко/ и нямам никакви поражения по нито една дреха. Сега ще погледна за алуминий и докладвам :от налични 3 бр. - 2 ролки и 1 стик, алуминий няма само в ролка Рексона, купена от Англия, където се нарича Sure. Стик Рексона и ролка Гарние имат.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2019, 15:38 от W

# 411
  • на Мелмак
При нас станаха от ролон, сега сме със стикс и няма, но ако мога да не хвърлям дрехи, ще е добре.

# 412
  • София
Пише на тях aluminium free или нещо подобно. На ДМските пише ohne aluminium.

# 413
Всичко е без алуминий:

# 414
Гес, намерих старо твое мнение за Бинго. Че е "сносен" прах. Все още ли е такъв? Специално за цветно питам.
Благодаря на всички, споделили, че са доволни от него.

# 415
На сайта на Хаят информацията е от 2011 г., но ако българските продукти са като турските, но просто по-компактизирани, да, не само сносен, а доста добър. Среден клас е открай време.
Този интерес заради намалението в Кауфланд ли е? Laughing

# 416
Май да....
Мен пък аромата му ме блазни...носталгичен беше, доколкото помня...

Не стигнах до К за Омото....

# 417
Да, заради намалението. А и преди окончателно да се "зарибя" с Персил, Ариел и ОМО съм го ползвала и имам добри спомени от него. Отгоре на всичко ухаеше приятно. Но това беше преди 4-5 години,може би.
Честно казано покрай темата, която следя отдавна, ме имат за компетентна и от време на време някоя приятелка ме пита.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 418
Забелязвам, че както е разисквано неведнъж в темата, все по-често се опитват да пробутват гел или капсули вместо прах. Гел да кажем съм склонна да взема, но капсули никога не съм ползвала и не възнамерявам.

# 419
  • Пловдив
Всичко е без алуминий:

+ лидълската ролка за 2лв и тя без...пише си го.
Сори за спама!

Общи условия

Активация на акаунт