Перилни препарати и омекотители – 59

• 48 428
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
Аз съм ползвала прах и гел Bingo за цветно. Останах доволна само от прах Starry Night. Писала съм и тук, и Дидка беше писала, че е доволна от него, и други също. Това беше преди 2-3 години, сега не знам как е. Ако е както преди, бих си взела.

# 391
  • have faith and be patient ..
Поредна съсипана дрешка с петната след изпиране, вече съм сигурна че са от сапунени балончета, тъкмо бяхме купили новата машинка за такива, когато малката беше облечена с блузката, видимо нямаше никакеи следи, изпрах я и ето резултата

Предвид че е бяла да пробвам ли с белина, как мислите?

# 392
Аз мисля, че съм пробвала- и май не стана. Но така и така е с петна, пробвайте

# 393
Аз още съм в търсене на прах за бебето. Току що бях в ДМ и Кауфланд, да не би ММ нещо да не е видял както трябва, но наистина нямаше нито Персил Сензитив, нито зеления. Сензитив варианта на ДМ имаше ли избелители?

# 394
Стария има. Новия няма.

# 395

За този питам. Кой е стария, кой е новия?

# 396
Има този...

Помислих че за Персил сензитив питаш първоначално...извинявам се.

# 397
  • Русе
И аз си купувам Бинго за цветно Стари найт, когато е на промоция. Сега ще пропусна, защото имам много Персил.

# 398
Вчера и аз съсипах една бяла детска тениска, но не е от сапунените мехури. Понеже е бяла съм решила да действам по-агресивно - белина, доместос, онази смес с кислородна вода, веро и нещо си.
Оплаквам се само на ММ и му викам да види от къде са петната, той вика „купи си нова пералня”. Как да си купя като това няма да реши проблема, 2 потребителки потвърдиха. Филтъра е чист, между барабана и гумата е чисто. Разглобяването ще е трудно. А много си харесвам пералнята.
Сега съм решила да пускам детските дрехи с нашите прахове с допълнително изплакване, за да видя защо няма поразии по мои памучни дрехи.

# 399
  • На брега на реката
Здравейте, копирам си въпроса от друга тема:
"...
Другия проблем е жълтите/твърди наслоявания по дрехите /под мишниците/ от пот и дезодорант/стик. Споменаваше се за някакъв препарат, но не съм сигурна, че е в тази тема. Ако някой знае, моля да сподели."

Прочетох съветите от първия пост, но за жалост при мен не дадоха резултат. Коментираше се препарат, но не помня от ДМ ли беше или от друг магазин.

# 400
Съжалявам, че не помогнах. Прочетете последните няколко страници. Коментираха "вълшебна" смес от кислородна вода и още нещо. Не ми се налага и не запомних.Седмица назад може би. А може и дамата, дала съвета, да се включи.

# 401
Петна от дезодорант се махат с киселина, напр. препарат за почистване на баня без белина (против котлен камък). Някои ползват разтворена лимонена киселина.
Препаратът го имаше в ДМ и Лидл, но вече не, доколкото знам, но и той беше точно това - киселина.

# 402
  • На брега на реката
Много благодаря, ще пробвам с разтворена във вода , лимонена киселина или по-силен препарат за баня, че този с който пробвах беше на Фрош и е по-слабичък.
 bouquet

# 403
За 71 години чудо не ми се е случвало, та не вярвам в такива неща. Така че ако е наслоено, трябват няколко третирания, но методът работи.

# 404
  • На брега на реката
Ще продължа да опитвам, Гес, но се разколебах, защото след първото третиране, нямаше никакъв резултат, а преди години съм го пробвала и метода работеше.

Общи условия

Активация на акаунт