Перилни препарати и омекотители – 59

• 48 433
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Аз от няколко години пера с Тео бебе - зеления, а сега със синия. Доволна съм, много рядко се случва нещо да остане неизпрано. Изпирал ми е кръв, боровинки, вино, пръски от олио и не знам още какво. .....
Подкрепям☮️

# 376
Пфууу, това за Персил със Силан съм го пропуснала. За бебето явно ще търся друг, но за нашите цветни дрехи става ли?

# 377
Ако дрехите на бебето се гладят не е ли достатъчно или задължително трябва да има и избелители?

# 378
Аз не гладя, бебето ми е на 7++, ползвам сушилня и предпочитам да пера с прах с избелители на 60 градуса.

# 379
Анцузи, дънки, цветни блузки също ли переш с избелител? И на 60 град.

# 380
И наши дрехи понякога пускам на 60 с избелител, на бебето всичките дрехи без значение от вида.

# 381
  • София
Здравейте мами, искам да попитам какво ви е мнението за бебешкият течен препарат за пране на Ариел. Забелязах, че в повечето големи вериги го няма, но в Булмаг открих такъв и се чудя дали да не избера точно него, защото до сега нямам грам опит с пране на бебешки дрешки. 🙂
Течните перилни препарати не съдържат кислородни избелители, които са основен дезинфектант и са важни за добрата хигиена на бебешките дрешки. Затова по-добре купи прах за бяло пране, с по-слаб аромат.
Не знам защо, но като видя течен за бебета и първата ми мисъл е, че е с орязан състав. Не се базирам на никакви факти, чиста емоция.
А познавайки Ариел, най-вероятно бебешкият течен да е просто по-слабо ароматизиран.

# 382
  • оттам, откъдето започва България
Добро утро! В брошурата на Кауфланд за другата седмица има интересни предложения.

# 383
Наистина интересни предложения. На следващата страница има прах biomio. Някой има ли впечатления от него. Ще е чудесно Гес да си каже мнението.Blush

# 384
За първи път виждам тези продукти на Bio Mio.
Като се поразтърсих намирам това:

# 385
Преди време съм ползвала прах Бинго за бяло и бях доволна. Спомен имам, че Гес се беше изказала сравнително благоприятно, но не съм абсолютно сигурна. Дано се включи.

# 386
  • София
В СВА до 4.09

# 387
Преди време съм ползвала прах Бинго за бяло и бях доволна. Спомен имам, че Гес се беше изказала сравнително благоприятно, но не съм абсолютно сигурна. Дано се включи.

За бяло вече не помня дали съм пробвала (предполагам - да), но аз си имам други фаворити за бялото.
За цветно обаче прах Бинго и в момента ползвам.

# 388
Което ще рече, че си доволна?
В момента точно за цветно ми трябва.

# 389
  • София
И аз съм доволна от Бинго за цветно, но винаги слагам и кърпичка за всеки случай. Иначе хубаво пере и не прецаква цветовете.

Общи условия

Активация на акаунт