Перилни препарати и омекотители – 59

• 48 434
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
В сравнение с Ариел и Омо със сигурност, Тео бебе не съм ползвала от десетина години и не мога да дам мнение, но от Сензитив варианта е малко по-миризлив. Може би защото е някакъв вариант с аромат на Силан.

# 361
Вероятно това е причината......има добавен аромат.
Базовия за бяло е с много лек аромат....сега тъкмо прах с него.

# 362
  • оттам, откъдето започва България
Тео бебе прах (синя кутия) ползвах до онзи ден, но тъй като няма абсолютно никакъв аромат, а и за омекотяване на прането добавях омекотител Бинго софт бебе.
Честно казано прах прането на внука ми (8-месечно бебче) и с прах ДМ за бяло и с Персил прах - определено те изпират петна от пюрета по-добре от Тео бебе.

# 363
  • София
Бях купила за проба малка кутийка Тео бебе. Прах наши кърпи и чаршафи. Не се справя добре с изпирането, прането ми сивееше, петната остават, а и аромат си имаше стабилен. Не бих го купила повече, камо ли за бебе.
По-добре Савекс Платинум за бяло, ако ще е бг прах. Иначе Персил за бяло бих ползвала, макар че ми е малко миризлив в сравнение със Сензитив-а, но поне дрехите ще са безупречно изпрани.
Всъщност всеки прах за бяло става, стига да не е много миризлив. С допълнително изплакване задължително.
Омекотител - само в краен случай, против наелектризиране и то без аромат.
Много жени не си дават сметка, че бебетата са силно чувствителни към миризми и един парфюмират омекотител може направо да ги отрови с миризмата си, която пък майка му намира за супер приятна.

# 364
Баба му... Satisfied

# 365
Аз от няколко години пера с Тео бебе - зеления, а сега със синия. Доволна съм, много рядко се случва нещо да остане неизпрано. Изпирал ми е кръв, боровинки, вино, пръски от олио и не знам още какво. Петната, които са ми оставали след пране, са с неизяснен произход Grinning, но с третиране със Спот и повторно пране се махат. Не съм забелязала поражения по бялото пране - нямам нищо посивяло или пожълтяло. За аромата не знам, защото ползвам омекотител.

# 366
Само да повторя отново, че Персил със Силан вече не съдържа избелващи съставки, т.е силно условно може да се каже, че е за бяло.

# 367
  • София
Само да повторя отново, че Персил със Силан вече не съдържа избелващи съставки, т.е силно условно може да се каже, че е за бяло.
Ха, това е ново за мен. А стандартния Персил за бяло има ли ги все още избелващите съставки?

# 368
Промяната е само в Персил със Силан, сензитив и лавандула, в което вече няма избелители на кислородна основа. Което има значение, ако избелителите са важни за вас.

# 369
  • оттам, откъдето започва България
Бях купила за проба малка кутийка Тео бебе. Прах наши кърпи и чаршафи. Не се справя добре с изпирането, прането ми сивееше, петната остават, а и аромат си имаше стабилен. Не бих го купила повече, камо ли за бебе.
По-добре Савекс Платинум за бяло, ако ще е бг прах. Иначе Персил за бяло бих ползвала, макар че ми е малко миризлив в сравнение със Сензитив-а, но поне дрехите ще са безупречно изпрани.
Всъщност всеки прах за бяло става, стига да не е много миризлив. С допълнително изплакване задължително.
Омекотител - само в краен случай, против наелектризиране и то без аромат.
Много жени не си дават сметка, че бебетата са силно чувствителни към миризми и един парфюмират омекотител може направо да ги отрови с миризмата си, която пък майка му намира за супер приятна.

Eeeeeee, няма как да се отрови бебе с омекотител Бинго софт бебе. Ароматът е много деликатен и като не се прекалява с него прането ухае чудесно (не мирише).

# 370

За този ли става въпрос?

# 371
За новия май...дийп клийн пише вече.
360 е старата партида.
А колд займ още по-предната.

# 372
Здравейте мами, искам да попитам какво ви е мнението за бебешкият течен препарат за пране на Ариел. Забелязах, че в повечето големи вериги го няма, но в Булмаг открих такъв и се чудя дали да не избера точно него, защото до сега нямам грам опит с пране на бебешки дрешки. 🙂

# 373
# 374
Благодаря, Гес! Hug

Общи условия

Активация на акаунт