Перилни препарати и омекотители – 59

• 48 441
  • 747
  •   1
Отговори
# 345

Учудвам се, че дрехите са цели, защото този препарат е доста агресивен Rolling Eyes

Ще пробвам някой от наличните в нас , върху прежалима тениска на ММ

# 346
При нас в СВА има от стария Персил

На 6.99...ако не се вижда на снимката.

# 347
  • have faith and be patient ..
20 пранета ли?

# 348
Да.

Имаше и ариел прах 40 за 13 и нещо....изваден по-натам между стелажите.

В Била при нас вчера имаше Персил колор с лаванде...на 5 пари. 20 пранета.

# 349
Здравейте, някой ползвал ли е Bliz?Имате ли мнение за него?Благодаря😀

# 350
Аз май пак се прецаках купих уж на промоция Савекс за бяло и цветно 20пранета за 4 лв и Савекс за цветно - 40пранета за 8 лв!

# 351
Цената е ОК

# 352
Цената - да....

# 353
Ама качеството май не

# 354
Пратих ММ за Персил Сензитив, но не е намерил никъде, взел ми е Персил за бяло от новия с аромат на Силан. Мога ли да пера бебешки дрехи докато си намеря Сензитив?

# 355
Пратих ММ за Персил Сензитив, но не е намерил никъде, взел ми е Персил за бяло от новия с аромат на Силан. Мога ли да пера бебешки дрехи докато си намеря Сензитив?
Аз не бих рискувала, ако бебето е много малко. Ако обаче няма друг вариант, пусни няколко допълнителни изплаквания.

# 356
И двата са прахове за бяло. Тоест и двата стават за бебешко пране...

# 357
Персил Сензитив не е ли за чувствителна, т.е. подходящ за бебешка кожа? Прах за бяло, си е прах за бяло. Не знам дали е съобразен с чувствителността на кожата. Питам, абсолютно без грам ирония или заяждане.

# 358
Да, така е, но този ми идва малко по-ароматизиран. Пуснах няколко допълнителни изплаквания и ще видя как ще е, дано не остане аромат след това.

# 359
В сравнение с Ариел и Омо за бяло Персила има доста деликатен аромат...според мен.
Тео бебе пък бие горните два дори....през 9 планини се усеща аромата му.

Персил Сензитив не е ли за чувствителна, т.е. подходящ за бебешка кожа? Прах за бяло, си е прах за бяло. Не знам дали е съобразен с чувствителността на кожата. Питам, абсолютно без грам ирония или заяждане.

Един от осезаемите алергени е аромата. Между П.сензитив и П за бяло почти няма разлика в силата на аромата. Според мен пак. За това и двата са подходящи за бебешки дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт