Перилни препарати и омекотители – 59

• 48 443
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Лабрекс, прах 2 в 1 не е с омекотител, а с аромат на омекотител.

# 331
Лабрекс, прах 2 в 1 не е с омекотител, а с аромат на омекотител.

E, чудесно! Simple Smile Понеже ми го носят познати и така са ми казали, хич не съм се интересувала. Пък и немският не ми е сила. На следващия подарък ще гледам тактично да ги просветя! Hands Thumbsup

# 332
Здравейте, момичета,

В брошурата на CBA от 29.08 до 04.09 има прах за пране Persil 360 0 за цветно 7 кг. САМО за 14,99. Много изгодно предложение, дали праха е ОК или е някакъв турски или подобен, от който се слага по много. Моля за мнение от компетентните момичета. Дано да е просто много изгодно предложение от което да се възползваме всички.

# 333
В СВА зареждат някакви странни партиди принципно. Не помня полски ли бяха, други ли....но не са като официалния внос.

Това за колко пранета е?

# 334
Като гледам картинката е турски, за 46 пранета пише..

# 335
46 пранета за 15 лева...не е много изгодно, както си мисли дамата, в смисъл изгодно е като всяка промоция и у нас, където 40 пранета са 14-15 лева...от персил и ариел...

# 336
Да, наистина е за 46 пранета. Значи не е изгодно май....

# 337
20 пранета от хубавите прахове на промо са 6-7 лв. Даже в кауфланд персил 60 пранета го пускат около 15 лв...там 20 излизат около 5 лв даже.
Прецени си сама.

# 338
Големият обем не значи, че е изгодно.
От нашия Персил се слагат 100 мл, повече от два пъти по-малко в сравнение с турския. По-компактен продукт е по-добре за нас като потребители и като цяло за околната среда, защото с един ТИР ще пренесеш два пъти повече от нашия Персил, а найлонът за опаковане също е по-малко.

# 339
Благодаря ви, момичета,
Прекалено хубаво беше , за да е истина. Добре че ви има, за да просвещавате тези като мен. Хубав ден!

# 340
Здравейте! Изчетох последните няколко теми за праховете и омекотителите. Имам 2 въпроса. Сдобих се с опаковка на персил за цветно 13kg, от дистрибутор на Хенкел (ще прикача снимка), дали е от старите с ензима против пренос на багрила? Понеже се притеснявам все пак да не съсипя някоя дреха, препоръчайте ми цветоулавящи кърпички (разбирам, че ДМските и ЛИДЛските са добри).
В момента използвам ариел течен за цветно и имам 2 шведски праха, за бяло и за цветно. Нямам оплаквания. Омекотителят, който използвам е Семана, но май съм по-доволна от Силан, дрехите бяха по-мекички и с по-силен аромат. Предпочитам ароматизирани дрехи, тъй като рядко използвам парфюми, само дезодоранти.
Искам и да се похваля, че от темите научих за премахването на жълтите петна от подмишниците, използвах препарат за фаянс на перилис върху отдавна забравени дрехи, точно заради петната, станаха чудеса. Благодаря за информацията! 🤗

# 341
  • have faith and be patient ..
Препарат за фаянс на перилис за петна под мишници? Я да го видим?

# 342
  • На изток от Ада
Мнение за кърпичките за бяло ?

# 343
Персил 360 е старият, да

# 344
  • София
Препарат за фаянс на перилис за петна под мишници? Я да го видим?
https://www.praktiker.bg/bg/Pochistvashti-preparati/FAIENCE---PR … -PERILIS/p/486633

Общи условия

Активация на акаунт