Перилни препарати и омекотители – 59

• 48 392
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
За да нямате петна по дрехите защо не ползвате камък-дезодорант? За 10 лв. вече 2 години и половина го ползвам и още доста има. И мирис няма, така че няма опасност да се бият ароматите на дезодоранта и парфюма, който ползвате.  Peace

# 466
  • оттам, откъдето започва България
Четох доста мнения за този камък и мнението ми е, че няма нужда от него, ако дезодорантът за подмишници се използва правилно.

# 467
  • София
Аз ли не го ползвам правилно, на куца бройка ли случих, но положението е невъзможно след него.
На ДМ си взех обаче не се сработихме.

# 468
Скрит текст:
quote author=Dicewithoutnumbers link=topic=1132771.msg39262153#msg39262153 date=1567624502]
Аз ли не го ползвам правилно, на куца бройка ли случих, но положението е невъзможно след него.
На ДМ си взех обаче не се сработихме.
[/quote]
Аз ползвам този https://www.danceshop.bg/bg-product-details-87.html вече трета година и съм много доволна. Няма изхабяване, много е икономичен. Ползвам го всеки ден след душа, забравих за неприятните миризми, не оставя и никакви петна. Peace

Последна редакция: ср, 04 сеп 2019, 22:52 от cabochard

# 469
  • Русе
Каква е тази реклама на Бонукс 3 в 1 с подобрена формула, разработена в Германия? И те капсули направиха. Привличат си купувачи с таз Германия, май.

# 470
Bonux вече е марка на Dalli Werke, след като купиха завода на P&G в Тимишоара. Капсулите са произведени в Германия.

# 471
Bonux вече е марка на Dalli Werke, след като купиха завода на P&G в Тимишоара. Капсулите са произведени в Германия.

Значи ли, че качеството е подобрено?

# 472
Аз малко с тъп въпрос - когато се ползва дезинфектант за пране ,като приключи цикъла на пране ,после дрехите могат ли да се пуснат само с омекотител ,или ще стане двойна работа ,обезсмисляйки действието на дезинфектанта?

Още 1 въпрос - тия дисковете на Персил дали стават ?

# 473
  • София
Аз малко с тъп въпрос - когато се ползва дезинфектант за пране ,като приключи цикъла на пране ,после дрехите могат ли да се пуснат само с омекотител ,или ще стане двойна работа ,обезсмисляйки действието на дезинфектанта?

За дизенф. -  не следва да се пуска следващ цикъл с омекотител, т.к. ще се отмие самия дезинфектант. Дори за използване на сушилня следва да се изчака май 15 мин. бяха, за да подейства дезинфектанта.

# 474

За дизенф. -  не следва да се пуска следващ цикъл с омекотител, т.к. ще се отмие самия дезинфектант. Дори за използване на сушилня следва да се изчака май 15 мин. бяха, за да подейства дезинфектанта.
Благодаря Simple Smile

# 475
Според мен дезинфектантът е да дезинфекцира дрехите, а не да остане по тях. Аз не бих слижила омекотител,но не че ще прецака дезинфекцията.

# 476
Остава по дрехите мисля.

# 477
  • София
Според мен дезинфектантът е да дезинфекцира дрехите, а не да остане по тях. Аз не бих слижила омекотител,но не че ще прецака дезинфекцията.
Той ги дезинфектира, като остава по тях. Действието му започва след като дрехата е изплакната докато се изсуши. Затова се слага в отделението за омекотител и се "взима" с последното плакнене, а ако дрехите ще се сушат принудително, т.е. със сушилня, се изисква миним 15 мин да стоят мокри /може и 30 да бяха минутите, не съм много сигурна/. След като изсъхне е безвреден.

# 478
Видях Денкмит за бяло на 5+ лв., за харесващите го.
А аз се затрупах с евтин Персил от Била. Сега пък за цветно бяха извадили.
Поне до м. Март трябва да ги заобикалям тези перилни Grin.

# 479
Тук очаквам Гес да се включи да разреши спора. Дезинфектантът унищожава бактерии, които като/ако /изплакнем дрехата след това нима ще се появят отново?Не твърдя, че съм права, разсъждавам. А това за сушенето го чувам за пръв път.

Общи условия

Активация на акаунт