Перилни препарати и омекотители – 59

• 48 413
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
А децата играят ли си често със сапунени балони? Защото приличат точно на тези неспасяеми лекета от евтината сапунена течност - виждат се едва след като се изперат дрехите и махане нямат.

# 451
Благодаря! Колко време е годността му? Инфото на 1 стр. Важи ли в случая?
Три години, но и после може да се ползва съвсем безопасно и ще пере, между другото. Просто след тези три години не се гарантира, че някои активни съставки като ензими и избелители, не са изчезнали с времето.
Защо да не важи инфото?

# 452
А децата играят ли си често със сапунени балони? Защото приличат точно на тези неспасяеми лекета от евтината сапунена течност - виждат се едва след като се изперат дрехите и махане нямат.
много играят, но не ми ивдало на ум,че може да е от тях, обвинявах праховете все 😐 ако е така, има ли някаква подготовка на дрехите преди пралнята

# 453
  • София
много играят, но не ми ивдало на ум,че може да е от тях, обвинявах праховете все 😐 ако е така, има ли някаква подготовка на дрехите преди пралнята
Правете им домашен разтвор за балончета и няма да цапат така. Иначе наличните петна не съм чела в темата някой да се е преборил с тях. Погледни и в темата за хтрините.

# 454
  • София
Няма начин! Никой не ги е преборил. Даже с белина не излизат.
Отврат!

# 455
Ега ти химията, която вдишват децата с тия разтвори!

# 456
  • София
По-лошото е, че това им се лепи по кожата докато играят, а може и тук таме някой балон да бъде изяден във вихъра на играта. Някой знае ли какви съставки има, че не се пере?

# 457
  • have faith and be patient ..
Благодаря! Колко време е годността му? Инфото на 1 стр. Важи ли в случая?
Три години, но и после може да се ползва съвсем безопасно и ще пере, между другото. Просто след тези три години не се гарантира, че някои активни съставки като ензими и избелители, не са изчезнали с времето.
Защо да не важи инфото?

Ами ЕЖК (една жена каза) нещо вноса.. Какво беше паралел ли.. Както и да е. Взех чувала мой си е, скоро няма да търся ни за цветно, ни за бяло , спокойно мога да се отпиша от темата 😀😀

П. П. От гърция си взех от лидл тези прахчета на  формил, изсипах в чекмеджето със праха за бяло и таблетката против котлен камък.. Правилно ли съм го ползвала?

# 458
Привет,
синът ми отиде да учи в Холандия и сега трябва сам да се справя с всички битовизми, които включват и пране.
Може ли някой да каже/покаже цветоулавящи кърпички, които могат да се намерят в Холандия.
Ще бъда много благодарна относно препоръки  и съвети за перилни препарати използвани в тази страна.

# 459
Благодаря на всички ви. Не съм сиг, че са от мехурите тези петна, понеже на мн голяма част от ддррхиите ги има и стават предимно ба белите, но ще си направя експеримент и ако е от тях поне ще си реша проблема. Благодаря ви! 😊

# 460
  • have faith and be patient ..
Значи като ги гледам.. На 90% съм сигурна че са такива Simple Smile дрехата дори и цветна, когато се вдигне срещу светлината тогава лъсват петната, на белите най-лесно се виждат де..

# 461
Вече изпробвано за петна от дезодоранти:
https://www.lifeandhome.bg/produkt/petna-izpotyavane-dezodorant-hg-634/
Справи се.

# 462
  • на Мелмак
Благодаря, поръчах Grinning

# 463
  • оттам, откъдето започва България
И аз благодаря, но няма да поръчам.
Сухи дезодоранти ползваме от много години - аз суха Рексона, ММ и синовете ми - Жилет, но такъв проблем със зацапване под мишниците нямаме. (а пък не миришем на пот, като се поизпотим Simple Smile)
Важното е дезодорантът за под мишници да се сложи поне 10-15 мин преди да се облече дрехата, но и естествено да не се прекалява с мазането, то не води до по-голяма хигиена и не предпазва повече от обичайното.

# 464
Съгласна съм, didka pitka, че е добре дезодорантът да се сложи по-ранко и после да се забърше остатъкът, ама кой ти има време сутрин след душ да се размотава. И ние от както се помним сме със сухи дезодоранти. Не че остава кой знае какво по дрехите, но си има, особено на ризите.

Общи условия

Активация на акаунт