Перилни препарати и омекотители – 59

• 48 421
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Момичета как да разбирам тази маркировка
Скрит текст:
Произведен е в Полша на 21.01.2019 г.

# 436
Моля за съвет, Гес, Тет, как да третирам петно от сладолед, от вчера върху лека материя, изкуствена?
Уж чета темата, пък нищо не съм запомнила, а роклята ми е официална и нарочно не я пуснах направо за пране, без да се допитам до вас.
Помагате, момичета Simple Smile

# 437
  • София
Не съм Тед или Гес, ама какво има да му се третира на петно от сладолед? То дори не е мазно? На една програма за синтетика /предполагам щом е официална рокля е от синтетика/, която е около 2:30ч., със съответния /качествен/ препарат според цвета  не би следвало да има проблем.

# 438
Програмите за синтетика са къси..моята няма и час. За памук са над 2 чАса.

Не смея да давам акъл аз. Не се чувствам достатъчно подготвена.Blush

Аз бих пръснала сякаш от спрея за петна на лидл и после я пускам да се пере с прах. Ама да изчакаме Гес най-добре да к☺аже...

# 439
  • София
Моята пък е дълга, въпреки че си тегли прането и уж съкращава, т.к. никога не я пълня на максималните за програмата. Ето едно предимство на дългите програми - лангъркат повече време и петната имат време да се разтворят и отмият.

# 440
Какъв сладолед? Кафяв, бял, розов...

# 441
Нищо нямам в къщи за петна, а и не купих, прибрах се, ама лидл ми е наблизо.
Микс синтетика програмата, сега погледнах, ми е почти 2 часа, но и петното гледам си е доста силно...А, Гес Simple Smile смес беше сладоледът, и трите цвята, .......изтрих снимката...

Последна редакция: пн, 02 сеп 2019, 20:29 от novak555

# 442
Натрий с веро или сапун и изпери нормално. Ако имаш течен препарат, сложи от него. Това е мазно.

# 443
Моята приятелка им викаше "брошки" Joy...на накапаните петна...

С помощта на Гес ще спасиш роклята 😊

# 444
Сърдечно благодаря, Гес Simple Smile
Много разчитам на теб в темата, съветите ти са незаменими!
Тет, Афродита, благодаря ви, момичета!
Да, Тет, несъмнено е спасението Simple Smile)

# 445
  • have faith and be patient ..
Момичета как да разбирам тази маркировка
Скрит текст:
Произведен е в Полша на 21.01.2019 г.

Благодаря! Колко време е годността му? Инфото на 1 стр. Важи ли в случая?

# 446
  • Русе
А някой има ли идея как да изпера жълти петна от пясък върху почти бели плувни шорти? Явно пясъкът е примесен с някаква глина или жълта пръст Thinking Миналото лято ги прах с прах за бяло пране, пръсках със Спот, пак ги прах и почти нулев резултат. Ама след тазгодишното море станаха още по-зле, че и втори чифт заноси. А не са за изхвърляне, да са обувани по 5-6 пъти. На плажен волейбол ги окепази младежът.

# 447
3г трае прах Персил.

Пясъкът се набива в плата.

# 448
  • Русе
Тета, не е набит пясък. По-скоро, както писах жълта пръст. В района на Ефес бяхме. Там навсякъде почвите са жълти. Пясъка от нашите бански се отми лесно. Не мога сега да кача снимка. Довечера, като се прибера.

# 449
Здравейте, моля ви за помощ. Преди година пералнята ми започна да цапа дрехите, особено на децата, тогава четох във вашата тема и установих , че трябва да спра течните прахове и вс се оправи, но сега отново този проблем. Взех си капсули на Ариел и пак така започнаха да стават. Спрях го, взех препарат за почистване на пералнята на 90°я пуснах и след това пак имаше 😖 и омекотителя ли трябва да спра и има ли спасение за засечените дрешки 😖 благодаря предварително и се извинявам за дългия пост.

Общи условия

Активация на акаунт