Хайде, ЯНУАРЧЕ покажи колко силно риташ ти

• 35 031
  • 721
  •   1
Отговори
# 90
Винаги съм искала момиче , а сега двечки толкова много се радвам Heart Eyes

# 91
Рей, честит рожден ден на патерици! Бъди здрава, щастлива и ти пожелавам мнооого лека бременност без тревоги 🤗

Добре дошли и на новите попълнения! Поздравления и лека бременност.

Малко да се посмеем момичета сега се сетих като почнах да пиша - миналия месец бях в 3тия месец и вече почнахме да казваме и прочее. Един от колегите на моя, който съвсем наскоро е станал баща и се имат с моя тъкмо разбира, че и ние очакваме и ме пита в кой месец съм - при отговора в трети той ми заявява " Еее тъкмо се е закрепило!" - стоя и си викам наум "Пич, то вече мяза на човек, не на динозавър!?" 😂 Отделно сега всеки ме пита дали рита, от какво ми се гади, колко съм повръщала... Чак ги забравих повечето работи😅

Та да се похваля и азз днес бях на доктор 16гс и 2 дни - ще си имаме момченцее и видяхме и атрибути всичко е пълен комплект. Само проблема ми е скъсяване на шийката - не се знае какво го е предизвикало но една идея повече почивам и ще пия хапчета. На втора ФМ съм на 16.09 тогава в 21гс и 6 дни... Направо нямам търпение. Аз съм с предна плацента и ми е първа бременност. Четох, че малко трудно се усещало бебчето ама го чакам като Коледа да потупа по тумбака 😂

Извинявайте за дългия пост! 🙈

Ние с теб все вървим заедно Simple Smile Моята втора ФМ е на 17.09., но тогава ще съм 21г.с... ти на 16.09. няма ли да си в 20+6, а не 21+6? Rolling Eyes Smiley

# 92
Лара
Точно в 20гс и 6 дни 🙈🙈🙈 какво съм се объркала, не знам.. Какъв термин ти дават на теб, при мен 3 пъти го смениха и съм в диапазона от 24.01 до 30.01? Последния ми даден е за 26.01 😁

# 93
Лара
Точно в 20гс и 6 дни 🙈🙈🙈 какво съм се объркала, не знам.. Какъв термин ти дават на теб, при мен 3 пъти го смениха и съм в диапазона от 24.01 до 30.01? Последния ми даден е за 26.01 😁

Засега беше 28.01.. после видях нещо за 25.01.. но ще съм секцио и не знам..

# 94
Терминът се изчислява по датата на последния цикъл ,а не по това какво показва ехографа.
Никой няма да ви направи сецио защото бебето върви напред гледа се датата на последния цикъл.

# 95
Кика, на мен всички термини като първоначално даже приложенията ми смятаха 24.01, после личния за да ми даде талон за ЖК излезе 30.01. След това на феталната ми казаха, че ще ми е на 26.01. Последния път на прегледа при доктора, който ме следи спомена 28.01. Кой как смята не знам.. От феталната ми казаха това е термина с който оставаш до края.. Доктора, който ме следи не казва същия въпреки, че му казах.. И всички са смятани на база на последния ми цикъл, не как върви бебето. Защото бебето все върви седмица или две пред мен 🙂

# 96
# 97
Здравейте мами! Имам кучета и се чудя кога и дали ще усетят, че имаме бебе в корема. Тези от вас с домашни любимци забелязвате ли разлика в поведението им?

# 98
Здравейте мами! Имам кучета и се чудя кога и дали ще усетят, че имаме бебе в корема. Тези от вас с домашни любимци забелязвате ли разлика в поведението им?

Ние с ММ имаме кучета също, първия ден в който ми закасня едното от тях постоянно ходеше по мен, скимтеше и носеше една играчка постоянно, а когато влизах вътре (понеже сме в къща с двор) я оставяше пред вратата, заради това поведение и се осъмнихме, че нещо става понеже си имах болки както преди менструация не мислех, че съм бременна но същия ден си направих тест и се оказа положителен Blush Аз мисля, че и вашите кучета са те усетили още отдавна но не се го показали по някакъв по-особен начин Animal Dog

# 99
Кучета нямам, но котката се търка в мен откакто съм забременяла.

# 100
Кучета нямам, но котката се търка в мен откакто съм забременяла.

А нашата преди спеше винаги върху корема ми, сега изобщо не припарва там Simple Smile

# 101
И аз имам куче ,но не съм забелязала нищо различно.Единствено тая година комарите не ме обичат,което си ме радва.

# 102
Котът още от начало спря да меси и мачка върху корема ми, свива се отстрани и заспива така, или се мъчи някак от скута директно да ми стигне до рамото, милият....

# 103
Моето куче още не е разбрало какво го очаква Grinning

# 104
Явно котките са по сензитивни. Като корема стане по голям може и кучетата да се усетят😜

Общи условия

Активация на акаунт