Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са наличните опции за ваксинация срещу малария и други вируси в Доминиканската република?
Какви са изискванията за влизане в Доминиканската република във връзка с COVID-19?
Какви са разликите между Barceló Bavaro Palace и Barceló Bavaro Beach?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са наличните опции за ваксинация срещу малария и други вируси в Доминиканската република?
-
Какви са изискванията за влизане в Доминиканската република във връзка с COVID-19?
-
Какви са разликите между Barceló Bavaro Palace и Barceló Bavaro Beach?
-
Какви са разликите между възможностите за екскурзии и атракции в Баяхибе/Ла Романa и Пунта Кана?
-
Какви са впечатленията от хотел Хилтън Ла Романа?
И ние така!

Аз знаех какво да очаквам и нямах големи разочарования. Има 2 основни бюфет ресторанта и няколко а-ла-карт за вечеря. Като цяло готвят доста мазно, пържено и тежко, но има какво да се яде. Аз съм на режим и успявах да си намеря прилична храна. Правят на скара пиле, телешко, риба - има разнообразие от месо, готвени манджи някакви, които пропусках, скариди и паеля имаше почти всеки ден, също паста на място, пица няколко вида, разнообразия от плодове - диня, пъпеш, папая, ананас и някакви сладки работи, сладолед; салати, сосове към тях винаги, сирена, шунка, салами, омлет за закуска на две места се прави, но много се чака. За мен лично малко мазно и прекалено пържено, но може да се избегне, има разнообразие. Почти през целия ден (12-18) на плажа работи едно заведение за бургери и е ОК. А-ла-карт ресторантите са много добри, работят само вечер - порциите са малко гурме, но готвят много вкусно, нищо общо с бюфета. Ние посетихме само 2 за 7 вечери (амазонски и мексикански). Стомашни проблеми нямахме до четвъртия ден, но тогава отидохме на остров Саона и съм сигурна, че е било от кетъринга на острова. През нощта бяхме всички с разстройство, но мина до обяд на другия ден.