Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са наличните опции за ваксинация срещу малария и други вируси в Доминиканската република?
Какви са изискванията за влизане в Доминиканската република във връзка с COVID-19?
Какви са разликите между Barceló Bavaro Palace и Barceló Bavaro Beach?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са наличните опции за ваксинация срещу малария и други вируси в Доминиканската република?
-
Какви са изискванията за влизане в Доминиканската република във връзка с COVID-19?
-
Какви са разликите между Barceló Bavaro Palace и Barceló Bavaro Beach?
-
Какви са разликите между възможностите за екскурзии и атракции в Баяхибе/Ла Романa и Пунта Кана?
-
Какви са впечатленията от хотел Хилтън Ла Романа?

Това е напълно безплатно, правих го за 3 минути на летището, тези ти го включват в цената като кой знае какво, смешка. Не знам какви цени се плащат по принцип от Бг, на мен ми се струва скъпичко от 2200 на човек. На нас всичко ни излезе грубо към 3000 за двамата, като в това включвам нощувка в Мадрид, влак Аликанте - Мадрид - Аликанте, такси в Мадрид, трансфер в Доминикана, застраховка за 100 хиляди, че и екскурзията до Саона.