Остров Тасос, Гърция /Тема 11/

• 85 536
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
На Тасос сме. Получих някакво предупреждение от гръцки оператор относно времето, но не прочетох за какво става въпрос. Буря ли се очаква? Дали някой друг е получил?

# 406
  • Някъде там на юг...
И аз получих и на двата телефона. Очакват се дъжд и гръмотевици. Съветваха да не предприемаме пътуване следващите 48 часа.

# 407
  • София
Как е положението на Тасос в момента - разбрах, че най-бедствено е в Лименария и Потос с големи наводнения. Някой в Криси Амудия в момента с информация от мястото?

# 408
  • Някъде там на юг...
Някой от Криси Акти Simple Smile
Снощи имаше сериозна буря и нямаше ток за няколко часа. Днес прекрасният Golden Beach е неузнаваем Frowning1 Водата е тъмно кафява, плажът е целият в дървесни отпадъци, има трупи и пчелни кошери дори. Ужасно е. Добре, че ни е последен ден. В момента пак вали Confused

# 409
  • София
Много ти благодаря, Мопси!Пожелавам ви утре да е ОК времето, да пътувате спокойно с ферибота и лек път към България.

# 410
Само прегледах темата и не съм се включвала, но понеже знам, че на дневен ред е времето на Тасос, да се отчета и аз за Скала Прину. Вчера беше най-силната буря, нямаше ток почти цяла вечер и водата спря. Това беше вечерта към 19 ч. и нататък. През деня вчера беше облачно, но не валеше. Днес до обяд беше облачно, но приятно. Към обед пекна слънце и плажът се понапълни. Към 20.00 отново заваля доста пороен дъжд за около 2 часа, но нищо общо с вчера. Нямаше някакви видими поражения от вчерашната буря, морето беше студено, но не бих казала мътно. Следобед дори се позатопли.

# 411
  • София
А за Лименас как е положението ако някой има информация?  На 03.09.  заминавам,  дано  се пооправи  времето. Поне да не вали иначе температурата каквато и  ще да е, нямам претенции.

# 412
Другата седмица вече го дават хубаво време. Даже от утре започва да се оправя. То и сега е слънчево, в интерес на истината, има облаци в далечината и може и да превали според доста сайтове, но страшното май отмина.

# 413
Здравейте, къде мога да видя актуална информация за прогнозата на Тасос?

# 414
# 415
  • plovdiv
Здравейте, някой има ли карта с номерата на местата за палатки на къмпинг "Голдън Биич"?

# 416
На голдън бийч водата защо е черна и мътна ??

# 417
  • Някъде там на юг...
Няколко мнения по-назад е обяснено.
Жалко, че още е такава. Хостесата от една таверна обясни, че уж 2-3 дни щяла да е такава. Минаха отдавна ....😕

# 418
А ние точно утре тръгваме за Голдън..
Къде в Тасос е приятно морето в момента?

# 419
Плажът си е доста опразнен, поради черната вода. Преди две седмици е имало пожар горе в планината и след дъждовете които валяха пепелта е отишла в морето. Това е причината водата да е черна

Общи условия

Активация на акаунт