Остров Тасос, Гърция /Тема 11/

• 84 542
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Само за шатра! Или за шезлонг.
Нещо, което по принцип рядко има в Гърция.

Ако ще плащам по този начин ще си остана в България 😄

# 511
Има плажове без подобни високи такси на Тасос. На мен ми се струва доста скъпо и излишен харч.
Например Платана биич - миналата година плащахме само консумация. Но предполагам всяка година и за всеки плаж е различно

# 512
  • София
Миналата година на Голдън Бийч края на август ни взеха 10 евро за два шезлонга и чадър.

# 513
  • София
Върни темата назад, аз понеже съм ги забравила, но бях писала пост. В някои части на Golden Beach плащаш такса и отделно консумация, нашият фаворит беше El Cielo - пред едноименното заведение, срещу консумация, само най-предния ред до водата беше 20 евро. Но чисто, хубави шезлонги, минават редовно и почистват пепелниците и масичката. Иначе по към средата на плажа (който е дълъг и хубав) сме сядали и имаше срещу 10 евро такса и консумация - примерно ти се падат 2 фрапета (но фрапетата не бяха чудо на чудесата).

# 514
Направо ме шокирахте с тия цени на чадър и шезлонг на Голдън Бийч. Има ли някое местенце, където няма такса и има ли свободна зона?

# 515
  • София
Направо ме шокирахте с тия цени на чадър и шезлонг на Голдън Бийч. Има ли някое местенце, където няма такса и има ли свободна зона?

Има, разбира се, по средата на плажната ивица👍На Golden Beach има по всичко за всеки!

# 516
Не помня заведението на което сядаме на Голдън , но беше 30 евро консумация, ние ги правехме и повече. Пиехме фрапе, после обядвахме и после и по някой коктейл. Освен на Марбъл, другаде не сме плащали чадъри, тям разбира се не ни хареса.
Плажа на Голдън е голям и има свободна зона.

# 517
  • София
Здравейте, някой ходил ли е в хотел Discovery в Лименария?
Излезе ми във Фейса.

# 518
  • Варна
Здравейте! Искам мнение за хотел Илио Маре. Четох доста различни изказвания от преди много години и ще съм благодарна за впечатления и мнения от по скорошни посещения! Благодаря Ви!

# 519
Здравейте, правите ли си здравни застраховки като пътувате до Тасос? Някой ще пътува ли към края на май?

# 520
  • ново
Ние правим здравна застраховка за всяко пътуване, не само до Тасос.

# 521
Ние също правим здравна застраховка където и да ходим. Когато пътуваме с колата плащаме и за автоасистанс. За сега само в Generali сме я правили, защото ми допадат някои от покрития та, които имат. Но те се предлагат само в техните офиси, а не в на SDI. Не ми се е налагало да ги ползваме и дано не се.

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 17:39 от Пълнолуние

# 522
Миналата година бяхме в Илио Маре, хареса ни.Басейна е голям,чист, красив.Плажа също е голям, няма камъни има достатъчно шезлонзи, дюшеци.Храната не беше много разнообразна или нещо специално, но пък беше чисто, следяха постоянно и почистваха.Като недостатък мога да кажа ресторанта, струва ми се малък, а масите навън много малко, трудно може да се уредиш да седнеш.Амо имате конкретни въпроси питайте.

# 523
Преди 2 дни се върнахме от Криси Амудия. На плажа за чадър и шезлонг не съм плащала. От таверната към която бяха чадърите съм си поръчвала фрапе или кока кола за около 3, 4 евро.

# 524
И ние посетихме острова, успяхме да го разгледаме почти целия, мога да препоръчам места за разходки, ако някой се интересува, да пита! Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт