Остров Тасос, Гърция /Тема 11/

• 85 455
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
От селата, може би Теологос и Панагия.

# 496
Здравейте, няколко пъти съм ходила на Тасос на различни плажове, но сега планираме да ходим с децата и още едно семейство. Какъв е плажът в Лименария, пясък видях, че е, но има ли камъни като се влиза във водата?

# 497
Здравейте, няколко пъти съм ходила на Тасос на различни плажове, но сега планираме да ходим с децата и още едно семейство. Какъв е плажът в Лименария, пясък видях, че е, но има ли камъни като се влиза във водата?
И аз точно за това влизам в темата, да попитам как е този регион, подходящ ли е за семейство с малки деца. Ако не е - ако можете да ми препоръчате подходящо място?

# 498
  • София
Чудесно място е Лименария. Плажа е хубав, пясъчен и когато ходих ( в активния сезон) беше без хора- една баба с 3 внучета само- може би местните си ходят другаде.  Горещо препоръчвам Simple Smile

# 499
  • Благоевград
Здравейте!
За първи път ще спим на самия остров, досега сме го посещавали само за един ден. Ще посещаваме Limenas Beach/Limenaki, който е близо до пристанището. Ще бъда сама с децата и искам да ми е максимално близо. Моля за места за настаняване, ако някой е посещавал този район. Благодаря!

# 500
Привет!
Записвам се в темата,защото си харесах Тасос за една кратка почивка около 20 юни,когато имаме и годишнина от сватбата. За първи път ще почивам изобщо в Гърция,с изключение на  1 - 2 еднодневни плажа.Изчетох доста в темите,спрях се на Голдън Бийч и конкретно хотел Голдън Сенд,най -вече заради това,че е на самия плаж и има гледка към морето.
Някой има ли скорошни впечатления от него и плажната ивица точно там,също и някое подходящо място за вечери край морето?
Благодаря!

# 501
  • София
За хотела не мога да кажа нищо. Плажната ивица е такава, каквато се вижда на всички снимки. Фин пясък, няма камъни (плътно чадъросана).

# 502
  • Пловдив
Последните 1-2 години golden beach го избягвам тотално. Супер пренаселено е, надути цените, само на главата ми където няма хора. Ние ходим на юг , близо до Теологос, за да е по- спокойно. Но не знам какво търсите вие.
Иначе самия плаж наистина е чудесен, пясъчен, плитък, топла и чиста вода.

# 503
Моля за мнение за плажовете в северно-западната част-Да силио, Афродите, Платана, Скала Принос. Не съм сигурна, че правилно са изписани.

# 504
  • София
Платана е страхотно малко, пясъчно и плитко плажче. Идеално е и за семейства с малки деца. Бих го препоръчала.

# 505
  • София
На мен пък ми хареса на Голдън Бийч. Доста голяма плажна ивица, нямаше много хора когато ходихме. Водата е кристално чиста и е плитко. Само чадърите не ми харесаха. От много смотан плат са и си изгорях стабилно.

# 506
Уви,в Голдън Сендс няма свободни стаи за моя период.Федра също.Търсенето продължава към къщи със студия/апартаменти. Бихте ли ме насочили към такива, възможно най - близо до хубав пясъчен плаж,с гледка към морето ?

# 507
Последните 1-2 години golden beach го избягвам тотално. Супер пренаселено е, надути цените, само на главата ми където няма хора. Ние ходим на юг , близо до Теологос, за да е по- спокойно. Но не знам какво търсите вие.
Иначе самия плаж наистина е чудесен, пясъчен, плитък, топла и чиста вода.
Здравейте,
може ли да споделите, ако знаете какви са били цените за Голдън Бийч? Последно съм посещавала преди 5 години и плажът наистина ни хареса.

# 508
  • Пловдив
Привет, ние ходихме само за през деня, защото винаги отсядаме на юг в по- спокойните села.
Искаха ни 50€ за шатра, 40€ за шезлонг и чадър на единия плаж, където попаднахме.

# 509
Привет, ние ходихме само за през деня, защото винаги отсядаме на юг в по- спокойните села.
Искаха ни 50€ за шатра, 40€ за шезлонг и чадър на единия плаж, където попаднахме.
Благодаря за бързият отговор 🤗 и това е само такса, отделно консумация или изискват консумация за тази сума? След миналогодишния горчив опит на Сани с такси на плажа м/у 30 и 70Е вече си проверявам предварително.

Общи условия

Активация на акаунт