Осми клас 2019/2020 Щастлив и смел полет на младите птици!

• 52 205
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
  • В средата на времето
Утре ще попитам .Едното от момчетата е моят син !
За нас най-накрая сагата , приключва!
Успешно !

Браво на вас, milenciq и поздравления за сина ти! Simple Smile

# 226
Втора АЕГ много по-добре са се справили откъм прозрачност на информацията. Интересно, че има две момчета с бал 408 и еднаква подредба при желанията. Явно е имало сравняване по останалите критерии.
Успешно !
Беше малко повече от месец истински кошмар ,но мъчният успех явно е най - сладък
Стискам палци , на всички деца и майки , които продължават .Нека да са все така борбени !!!!
Браво, поздравления. А от къде ще се отпишете, за да се запишете във  втора аег?

# 227
  • Sofia
Току що синът ми ми каза , че едно дете от техния клас - с бал 80 , било прието в 127 СОУ с връзки .

# 228
Аз тази сутрин писах мейл до Първа АЕГ с въпрос дали ще обяват официално, ако им останат незаети места след 4-то класиране и как ще става кандидатстването за тях.
Имате ли отговор на мейла?

# 229
  • В средата на времето
Не, все още нямам. Ще пиша тук, когато/ако ми отговорят.

# 230
  • София
Току що синът ми ми каза , че едно дете от техния клас - с бал 80 , било прието в 127 СОУ с връзки .
Извинявайте, но това "с връзки" ми звучи много силно изказване.
Училището е обявило прием след 3 класиране за общо 7 места. Няма как да знаем колко деца и с какъв бал са подали документи за кандидатстване.
Нека изчакаме как ще завърши приема им и тогава да правим (или не) квалификации.

# 231
  • София
Има я публикувана на сайта на РУО, с графика за четвърто класиране на всяко училище.

# 232
  • Sofia
Училището е обявило прием след 3 класиране за общо 7 места. Няма как да знаем колко деца и с какъв бал са подали документи за кандидатстване.
Нека изчакаме как ще завърши приема им и тогава да правим (или не) квалификации.

Това беше споделена информация от синът ми. Най-вероятно детето се е похвалило.

# 233

Това беше споделена информация от синът ми. Най-вероятно детето се е похвалило.

Според графика в информацията на РУО (основава се на всяка една заповед на директор, предполагам), училището приема заявления от 07.08 до 09.08 и обявява резултати до 12.08. Т.е. - подобно инфо към този момент звучи малко странно.
От друга страна знам, че училището има млад и много амбициозен директор с големи идеи, дано не се стига до подобно начало на реализирането им. Но нека изчакаме цялото инфо все пак, нали? Simple Smile

# 234
Втора АЕГ много по-добре са се справили откъм прозрачност на информацията. Интересно, че има две момчета с бал 408 и еднаква подредба при желанията. Явно е имало сравняване по останалите критерии.
Успешно !
Беше малко повече от месец истински кошмар ,но мъчният успех явно е най - сладък
Стискам палци , на всички деца и майки , които продължават .Нека да са все така борбени !!!!
Браво, поздравления. А от къде ще се отпишете, за да се запишете във  втора аег?
Френската гимназия - паралелка с немски

# 235
Milenchiq, добре дошли във 2Аег, явно със сина ми ще са в един клас! Заповядай в темата за 2Аег 😊

# 236
Na_Vesi_pateto, момче с бал под минималия беше приет на първо в 91 НЕГ, а за 127 -мо знам вече  за 2 случая на приети с бал по-нисък от 100 т.

# 237
Na_Vesi_pateto, момче с бал под минималия беше приет на първо в 91 НЕГ, а за 127 -мо знам вече  за 2 случая на приети с бал по-нисък от 100 т.
И как точно на първо е приет с бал под минималния ? И как е реализирана точно тази измама? Стана ми много интересно.
И кога са приети тези деца в 127-мо, с под 100, защото на 4-то не би трябвало да са обявени резултатите още...

# 238
А на мен дори вече не ми е интересно.

# 239
Rosita, не става дума за интересно или не. Когато се хвърлят обвинения е добре да са подкрепени с факти. Първо класиране е централизирано, никое училище няма власт над него. Ако 91 НЕГ са излъгали системата е интересно да се знае как. Не ги защитавам. На 4-то се оплетоха със срокове и имаше нещо съмнително и тук бяха изнесени факти, но това за първо е странно. В 127-мо не е започнал срокът за подаване на заявления, как така са приети вече деца?
Това казвам, обвинявате, дайте факти, моля. Така ще се намери и начин за евентуална реакция и противодействие. Всички искаме играта да е честна, нали?

Общи условия

Активация на акаунт