WIZZ AIR - 35

• 50 883
  • 983
  •   1
Отговори
# 240
  • София
В едно предаване на Самолетни катастрофи даваха специялист, който обясни, че по-безопасно е по-рязкото кацане, плавното изисква по-голямо намаляване на скоростта, което прави самолета по-нестабилен. В много ситуации пилотите са инструктирани да кацат така, да, някой може да се удари, но е по-безопасно от сблъсък.

# 241
Малко в страни от темата, но защо са й направили проблем, при положение, че правилата за количество са спазени ?

Мога само да предполагам, че служителката (на летище Frankfurt Hahn) изобщо не се е заглеждала в етикети и изписани мл, а по-скоро е действала първосигнално.

# 242
  • Пловдив
Аз няма да забравя имената на наште пилоти до Будапеща...Васил Василев и на връщане Злати Златев.Като за първо летене ни беше супер!

Аз не съм член, а току що получих мейл  Thinking Пътува ми се, ама нецнам къде  Joy

# 243
Преди малко получих и-мейл от Уиз, че дискаунтът вече се прилага при полети над 19.99 евро. Лоша работа.

# 244
  • София
В акаунта си видях, че имам промяна на разписанието. Обратният ми полет Будапеща - София на 1.10 е отменен. Предлагат 3.10, но ММ не може да вземе отпуск. Много съм разочарована. Бях се настроила. Иначе все още нямам мейл. Ако избера да ми върнат парите като уиз кредит, той колко време е валиден? Както при букинга ли 6 месеца? Не намерих инфо.

# 245
  • София
Преди малко получих и-мейл от Уиз, че дискаунтът вече се прилага при полети над 19.99 евро. Лоша работа.

И аз получих, проверих си намаленията - за полети от 15 евро имам намаление от 5 евро за декември. Не знам какво точно имат предвид с този мейл.

# 246
  • гр. София
Цитирам дословно: "Уважаеми членове на WDC,

В съответствие с Общите условия на Wizz Discount Club, бихме искали да ви информираме, че от считано от 5 септември за всички полети от 19,99 евро за всеки полет ще се прилагат 10 евро гарантирани отстъпки.

Реалните цени на тарифите са в зависимост от наличността, отстъпката на WIZZ Discount Club винаги ще се приспада от действителната (нормална) цена на билета.

С уважение,
Екипът на Wizz Air"

Т.е. аз разбирам, че от днес важи това правило. Получава се като миналогодишната ситуация с багажа. Заварените билети са без промяна, но от днес вече е друго.

# 247
  • София
Не говоря за заварени билети. Проверих колко ми струва билет за декември ако го купя днес.
Без отстъпка: 15 евро

С отстъпка: 10 евро

Реално под 19.99 евро отстъпката е 5 евро, но си я има!

# 248

Здравейте, от wizzair ми промениха датата за полета и сега като се мъча да приема промяната изобщо не я приема. Имах и закупено запазено място, а сега за променения полет нямам и чекирането ще стане едва 48 часа преди полета.... Има ли повод да се притеснявам, че нямам място и че не мога да приема промяната? Чух, че от wizzair това им е редовна практика да променят полетите, а аз за първи път ще  пътувам с тях...

Последна редакция: пт, 06 сеп 2019, 00:06 от Mariyan Panev 642052

# 249

Здравейте, от wizzair ми промениха датата за полета и сега като се мъча да приема промяната изобщо не я приема. Имах и закупено запазено място, а сега за променения полет нямам и чекирането ще стане едва 48 часа преди полета.... Има ли повод да се притеснявам, че нямам място и че не мога да приема промяната? Чух, че от wizzair това им е редовна практика да променят полетите, а аз за първи път ще  пътувам с тях...

Имах същата ситуация за полет София-Мадрид на 12.09. ....промениха ми го за 11.09., също като теб имах закупени места,  но не ми даваше възможност за съгласяване с промените. Свързах се по телефона и ми направиха те промените. Трябваше да избера нови места, защото за новата дата, която ми предлагаше бяха заети. Вероятно и затова като променят датата, а местата вече са заети и им бъгва системата ....
За да ти е спокойно, най-добре да се свържеш по телефона .....малко е набутващо, защото плащаш по 1.20 на минута, докато слушаш музичка и изчакваш Simple Smile

# 250
  • София
На първа страница има безплатен телефон за България, а и ако полетът не е скоро отговарят и на имейл след няколко дни. Когато човек бърза, няма избор - само платеният телефон, но иначе има и други опции.

# 251
На първа страница има безплатен телефон за България, а и ако полетът не е скоро отговарят и на имейл след няколко дни. Когато човек бърза, няма избор - само платеният телефон, но иначе има и други опции.

На мен ми промениха връщането от Мадрид на 01.10 за 02.10,обадих се на безплатния телефон и служителят ми потвърди новата дата и веднага ми изпрати мейл с потвърждението.Свързах се още с първото позвъняване. Нямах друг избор,освен да приема,защото заминаването е с друга компания.Дразнещо е да те сюрпризират така ,въпреки че нямам нищо против да остана ден повече!

# 252
То хубаво ама  не съм си в България и не мога да се свържа с коо центъра им там... Ако накарам някой друг да го направи от мое име няма  да има проблем, нали?Simple Smile

# 253
Би трябвало да имат телефон във всяка държава където летят. Или Скайп също върши работа за по-евтини международни разговори.
Проблем няма да има някой друг да говори с тях, стига да знае всички данни (като номера на резервацията например)

# 254
Благодаря,
Аз в страницата им явно съм попаднала само на платения телефон ..... ще имам предвид за следващи случаи ....

Общи условия

Активация на акаунт