WIZZ AIR - 35

• 50 841
  • 983
  •   1
Отговори
# 780
Здравейте, един спешен въпрос. При финализиране на резервация за полет до Милано ми изписа, че не се предлага онлайн чекиране. В мобилното приложение при включените услуги за резервацията  обаче изписва, че е влючено за всички пътници и в двете посоки. Какво означава това? Случвало ли се е на някого?

Да, на мен. Онзи ден резервирах полети София - Будапеща и Братислава - София и за двата полета ми изписва това, но пише, че 48 часа преди полетите ще мога да чекирам онлайн. Явно това е някакво ново пояснение на сайта на уиз. Срещала съм го и при други авиокомпании. Да се надяваме, че всичко ще се бъде наред.

# 781
На мен също ми изписа,но ще разбера как е в средата на другия месец

# 782
Благодаря ви, значи да не се притеснявам Simple Smile

# 783
По-добре прочетете всичко, което пише или пуснете скрийншот. Последния път когато някой попита това, там си пишеше, че чекина отваря 48 часа преди полета, но не го беше видял

# 784
За лекарства не мисля, че правят проблем, но ако са в течна форма, трябва да се спазва ограничението за течности.
Все пак аз бих се обадила на летище София да питам дали важи за животоподдържащи лекарства.
много благодаря

# 785
Планирам си трип из Грузия и се чудя дали сте попадали на "инструмент" , с който като задам начална точка Варна (напр.) да ми даде всички полети с прикачвания до Кутаиси , или където и да било.

http://www.azair.com/azfin.php?tp=0&searchtype=flexi&src … sultSubmit=Search

Благодаря много !

# 786
  • Монтана
Здравейте,
питането ми е относно груповото членство-79,99евро за цялата година.
1.Възможно ли е да пътува само 1 член титулява,само 2,само 3,само 4 и 5ма общо с титулява?
2.Не е задължително винаги да са 5 души,правилно ли разбирам?
3.сега без него билета е 28,99лв с него е 18,99лв .Купувам членството от 79,99евро и плащам билета по 18,99лв ??? или купувам членството и плащам билета по 28,99лв и от следващото пътуване започвам да  използвам членството?
Извинявам се ,ако въпросът ми е глупав ,но не го разбрах-препрочетох няколко пъти
Благодаря Ви предварително

# 787
  • София
1. Може колкото искате, но за да ползват намалението, сред тях трябва да е титулярът.
2. Да, може титулярът да пътува и сам.
3. Членството не се купува отделно, системата ще ви го предложи, когато тръгнете да купувате билета. Съответно, ако го изберете, ще го приложи веднага, тоест ще намали цената на билета и ще добави сумата за членството към тази на резервацията, като накрая ще платите всичко наведнъж.

# 788
  • София
Моля пуснете нова тема.

# 789
Търсих  на 1-ва страница, но не видях отговор на въпроса ми. Може ли в ръчния багаж апарат за кръвно. Не ми е нужен на борда, но ме е страх при прехвърлянето в багажното дали ще остане здрав. За таблета разбрах, че може. Досега не съм пренасяла тези неща

# 790
Може в събота майка ми летя с апарат в ръчния багаж. Между другото, за полета до Валенсия, проверяваха масово ръчния багаж в кошарата за размер, раници куфарчета всичко. На доста хора не влезе, сигурно са ги карали да доплащат, защото чувах, че се обясняват, че нямат под терминал.

# 791
Здравейте, очаква ли се някакво намаление на черен петък?

# 792
очаква се, до 30% отстъпка от полунощ унгарско време
изтече им рекламата по погрешка

# 793
Има ли значение по кое време ще се чекирам за разпределянето на местата? Колкото по-рано, толкова по-първо място? Или не се разпределят на такъв принцип?

# 794
не
случайно е
всъщност ако самолетът е пълен и се чекирате към края може да уцелите от по-скъпите места, които ги дават само ако не са останали други
ама пък ако има овербукинг може съвсем без места да останете и да чакате някой да не се появи на летището за да ви качат
сложно е и не си заслужава, за мен местата нямат абсолютно никакво значение

Общи условия

Активация на акаунт