WIZZ AIR - 35

• 51 712
  • 983
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, някой може ли да ми каже дали мокрите кърпички се смятат за ТАГ? Благодаря! Flowers Bouquet

За какво?
Ако питате дали може да си ги носите в дамската чанта и багажа - можете.

# 181
Момичета,трябва ли да се разпечатва бордната карта?От прочетеното в сайта не ми е много конкретно.Полета е Барселона-София.Благодаря предварително!

# 182
Момичета,трябва ли да се разпечатва бордната карта?От прочетеното в сайта не ми е много конкретно.Полета е Барселона-София.Благодаря предварително!

Не.

# 183
Покажете стара бордна карта

Предложете добър вариант за 3-дневно паркиране в близост до метро.

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 16:24 от AnMary

# 184

Платено препоръчвам тези

http://parkandfly.bg/bg/%D1%83%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B8/

# 185
  • Plovdiv, Bulgaria
Редовно използваме паркинга на хотел Ибис срещу Терминал 1. 7 лв. е на ден, коректни са и има шатъл дори за пешеходното разстояние.
От Парк енд флай останах разочарована миналия месец. Не ми обвързаха плащането и ми пратиха ваучера 3 дни след полета. Още си чакам 28-те лева след много дълги кореспонденции.

# 186

От Парк енд флай останах разочарована миналия месец. Не ми обвързаха плащането и ми пратиха ваучера 3 дни след полета. Още си чакам 28-те лева след много дълги кореспонденции.
[/quote]

В какъв смисъл? Не разбрах нищо честно казано.

# 187
  • Plovdiv, Bulgaria
В какъв смисъл? Не разбрах нищо честно казано.

Написала съм го ясно: Платих, чаках да ми пратят ваучер на мейла, но не дойде навреме/пратиха го след като вече бях в чужбина вече/  и не можах да си ползвам ПЛАТЕНАТА услуга за паркинг. Сега ми се обясняват как ще се забави връщането на парите. Та това беше на 1-ви Юли!!! Извиниха се, че не било обвързано плащането със заявката за ваучер за паркинг..та то си е автоматизирана система и всичко си пише... Много несериозни!
Преди 1-2 години ги ползвах, но сега цените са почти същите като в самите обекти и няма особен смисъл поне за паркирането.

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 20:06 от шушито

# 188
шушито, ние платихме за 4дни 30лв. с безплатния трансфер.
По-евтино не намерих.
Ваучери не сме ползвали, заявих място през сайта им.
Платихме когато излязохме от паркинга.

# 189
Преди време и аз питах за паркинг тук. Ползвам вече няколко пъти паркинга на хотел Ибис. Плащам на излизане, на влизане показвам резервация.
Това с безплатен шатъл е малко подвеждащо да се разчита, особено ако се гони полет и има струпване на пътуващи. Искане от регистратура да извикат такси, ако няма време.
На връщане обикновено, ако позволява времето  и багажа пешком до там, съвсем близо е, на броени минути.
Отчитам ги като коректни.

# 190
Щефи, ами то човек си предвижда времето по принцип като тръгне да пътува.
На Ибис ми беше скъп паркинга и го пропуснах.

# 191
Не споря, споделям.  Това ми се случи, да се оправдават, че има много хора и тръгва шатъла, да сме чакали след поне 30-40 минути. За връщане добре, обаче отиване... Да не се заблуждават  хората, че само тях персонално чакат, а да им изискват такси.
Иначе са ок.

# 192
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз пък преди  дни ползвах шатъла на Ибис и на отиване , и на връщане. Дойде за около 4-5 минути. А и цената на Ибис е съвсем прилична за 7 лв. на ден, общо за 4 дни платих 28 лв. Flowers Hibiscus
Но ние обикновено пътуваме само с ръчен багаж-раница и може спокойно пеш да се стигне до Терминал 1 за около 8 минути , стига да не е много горещо.  Blush

# 193
Здравейте,
Имаме закупен чекиран багаж 10 кг, мога ли да нося малка чанта на борда и какви размери, говоря за дамска чанта или раничка малка!
И кога може да се ползва "РЪЧЕН БАГАЖ
МАКС. 10 KGБЕЗПЛАТНО 40 x 30 x 20 cm"? - без закупено приорити ли, само със закупен билет ли?
Благодаря предварително, уточнявам че съм прочела и първа страница и сайта на уиз и не ми е ясно!

# 194
Този багаж 40 х 30 х 20 си върви по принцип с билета. Това се води дамска чанта, раница или чанта за лаптоп. Няма значение какъв билет имате, вие така или иначе имате право на този багаж на борда. И да, щом имате закупен 10кг чекиран, имате право да носите този безплатен ръчен от 40 х 30 х 20 на борда. Надявам се да съм обяснила добре Grinning

Общи условия

Активация на акаунт